sakın boşanayım deme!!!

halaya ne? o dayak yedi diye sizin de mi yemeniz lazım karışmasın bi zahmet. geri adım atmayın boanın kendiniz çalışıyorsunuz aileye de gel diyip gelmenizi git diyip gitmenizi bekleyen kocaya da nok yemek düşer. kararınızı verin kafanız rahat olsun açın davayı alabileceğiniz her şeyin de yarısına kadarırını alın hayatınızı yaşayın. en ufak bişeyde kendin geldin gelmeseydin diyeceğini de bal gibi ibliyorsun gram huzur kalmayacak içinde

Bosan gitsin Ben ondokuz senelik evliyim cok pismanim erkenden bosanmadigima cocuklarim icin katlandim ama bosunaymis senin yaptigin emekler bosunaymis bnm esim trden yurrdisina geldi damat ne dil Kursinhalte gidip kendini gelistirdi türk firmasinda is buldu calisiyor bir eve para getiriyor evin herseyiyle cocuklarin herseyiyle Bn ilgilendim artik yoruldum hazmedemiyorum önemsizisim onun gözünde robotyum daimi heryere yetismek zorundayim Bu arada cocuklar Kismet bildilermi koca bir HAYIR babalari nsl davrandiysa bana onlarda bana öyle davraniyor bosa gitsin bnm gibi onca sene katlanmmmmmma arkadas

Küsme huyu olanla hayatın zehir olur...Ben resmen zehir içtim kan kustum bu küsme yüzünden dayanacak gücüm kalmadı

Bence barışsanız yine aynı duruma geliceksiniz.Evet bir yuvayı dağıtmak gerçekten zor ama anlattıklarına bakılırsa sonunuz belli

evet gerçekten çok zor benim hiç sevmedigim şeydir ama küsünce yatakta bile yatmazdı koltuğa yerleşirdi salonda. fibromiyalji tedavisi gördüm bi dee stresten

Ömrümün 4-5 yılı çürüdü bu küsme ve her konuda sadece benim suçlu ilan edilmemden...Yıprandım, sürekli üzülmekten mahvoldum, öldüm öldüm dirildim...Tartışma esnasında karşılıklı söylenen sözlerden sadece benimkileri cımbızla çekip sen bunu nasıl dersin deyip günlerce hatta haftalarca küsmeler...Barışma çabalarıma azarla karşılık verilmesi...Ben sabırsızmışım, izin vermiyormuşum toparlanmasına...Ya sürekli sürekli küsmesinden bezdim usandım yıprandım defalarca ama bana hala sabırsızsın...Küsünce de odun gibi eşşek gibi kaskatı ne tatlı dil işe yarar, ne bir jest sadece kendi bildiğini okur...Ömrüm törpülendi cazır cazır...Kaç defa dilimde tüy bitti..Hayat kısa zamana hiç mi acımıyorsun, hayat küsecek kadar sonsuz mu, bugün ölsem üzülmeyecek misin küstüm öyle gitti diye, gel bayramı böyle geçirmeyelim dillerimde tüyler bitti...Ama ne oldu ben nato kafa nato mermermişim bi de bunu duydum...Şu anda beynimde en ağır küfürler var siz anlayın...

Sürekli üzünt0 hiç mi özlemez hiç.mi kalbi yumuşamaz diye...Hep içim hüzünlü sürekli üzgün gezdim herkes gülerken herkes eşiyle srvgilisiyle güler eğlenirken o hep küstü benim içim hep kan ağladı...Allahımdan bulsun belasını...

En son bugün dünden beri yine konuşmadığı ve yaklaşma çabalarımı karşılıksız bırakıp whats app ta online oldum diye yine bana laf soktugu için sinir krizi geçirip ayrıldım...Ben sinir krizi geçirirken ne bubya adam gibi konusacaksan konuş dedi bir de...Eğer yüzyüze olsak ben şu an katildim....Hala da içim soğumadı lanet olsun tanıdıgım güne

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu eskidencileri bırakın lütfen. Onlar aldatılmaya boyun eğ dayak yersen kocandır döver diyen cahil bir kesim. Bunlara katlandık biz sizinki ne diyenlerde var. Bırakın kimseye kulak asmayın. Hayat sizin hayatınız ziyan olmasına izim vermeyin.

aman bii de bu adamlar yüzünden katilmi olalım. çok üzücü şeyler gerçekten küsecek sebep bulur ama barışmak için hiç uğraşmaz adım atmaz bii de küser barıştığı gün evlilik çok güzel falan der millette ben böyle yüzüne bakarım şaşkınca anlam veremem benimle alay eder gibi. hep o haklı olmalı senin haklı olduğunuz anlaşılmaya başladıysa hemen kapatır konuyu. gerçekten sabır testi

Allah yardımcınız olsun . Uzmanla görüşmeniz ne kadar da doğru bir hareket. Eşinizin huyu bu belli ki .yani anca bu kadar oluyor. Değişir mi bi insan, vazgeçer mi bu huylardan bilmiyorum. Sanmıyorum daha doğrusu . Ama seviyorsaniz uzmanın görüşlerine kulak vermeniz en doğrusu. o sizi burdaki gibi satirlarca yazıdan yorumlamiyor. Biz sizden dinledik . Onun gözünden çözüm bambaşka olacak belki. Emannn inşallah düzelir aranız .düzelmezse de en güzel şekilde ayrılırsiniz umarım . Daha az üzüntü ve zararla. Sİz nasıl istiyorsanız Allah gönlünuze göre versin. Akrabanin dilinden kurtulmak için gizlemeye çalışmayın . Bilen bilmeyene anlatsa durumunuzu , size sormaya gerek yorum yapmaya gerek duymazlar. Böylece daralmazsiniz

İşte erkeklerin genel tavrı önce istedikleri gibi konuşurlar herşeyi söylerler , sonra kadın ciddi olduğu zaman mal,mülk derdine düşüp saf ayağına yatar işi toplamaya çalışırlar .. Allah akıl fikir versin.. Eşinizin gerçekten niyetini öğrenmeniz lazım ama tabi dr.da gidiyosunuz sonuçta daha iyisini dr. Bilir biz sadece okuduğumuza yazıyoruz Allah size sabr güç kolaylık versin İnşAllah..

Bence dr iki ay ayrı yasamayı yanlış yapmış ben balayından sonra bayrama ailemin yanında gidecektim annem istemedi daha yenisiniz soğukluk olur diye eskiler haklı bence siz yeni değilsiniz belki ama bir sen gidiyorsun annengile o geç geliyor az görüşüyorsunuz zaten dr da iki ay ayrı yasayın diyerek yanlış yapmış bence hem bazı dr lar uzlaştırmacı değilde boşanma memuru gibi hareket ediyor onun dışında bence aynı evde yasasan iki ay haretklerine bakardınız ona göre karar alırdın böyle ayrı olunca alamazsın

Telefonu açmadınız diye mi? Kocanız komik adam. Tabi size komik gelmiyordur. Bu adamlar annem babam diye ömür geçirip, 60 yaşından sonra karım canım diye dolanıyor. Bu sefer kadınlar arkadaşları, kardeşleri ile geziyor, koca umurlarında değil. Ektiğini biçme olayı.
Oysa bir denge kursa, herkesin anası babası kıymetli de koynuna aldığın çocuk yaptığın kadına; eve gelen yardımcı muamelesi yapmak saçmalık. Sosyolojik yorumumu yaptım
Bireysel yorumum, boşver gitsin. Hayat erkeklerin kıskançlık ve bencillikleri ile uğraşacak kadar uzun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…