Sakın burada ilişkinizi baltamaya çalışanlara kulak asmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım esimle farklı ülkelerde bulunduk yıllarca yeni evliyim bekarlık dönemimde arabasına gps koymusum unutmusum gecen gün onu yazdım bana neler söylediler.
Bana akıl veren kocam benle sex yapmıyor diye buralarda ağlayan, cocugu problemli evde oturan biri yani.
Bana akıl verme dedim üstelik ben bi konu acmadım bir konu sahibine örneklendirme yaptım
Kırmamak adıma ilk dedim ki akıl icin tesekkürler ama akla ihtiyacım yok .
Hala akıl veriyor
Ulan mutsuz kadın sen bana akıl verecek durumda mısın dedim en son
Benim adım soyadım yaptıgım is belli, 3 üniversite okumıs sirketini kurmus. 6 sene önce devlet destekli dernek kurmus insanım.
Ailemden 1 tl almadan ek is yapıp mal yapmısım.
Bügün esimle boşanayım bekarlık evim esyalı duruyor.
Gider devam ederim.
Ezmek icin söylemiyorum ama kociskosu bugün gitse ortada kalacak insanlar sizi kendileri gibi sandıklarından hatta daha kötüsü kendilerinden altta sandıklarından küçük beyinlerimce akıl veriyırlar
Akıl isteuene versinler , ama istemiyorum kardesim diyene zorla akıl verme cabası nedir?
O sebepten takma canım
Hayati kocisko olan okumamıs ev kadını mutsuzların yorumları sizi al asağı etmesin.
Onlar kocalarıyla sex yapmanın bi yolunu bulsunlar :)
Sizin de bu üç üniversite geyiğiniz baydı. İki yıllıklar üniversite değildir. Dört yıllık örgün eğitime lisans yani üniversite denir. Sizin bitirdikleriniz önlisans.

Hadi hiç biseyden utanmaniz yok onu anladik ama insanların annesini konuya dahil etmeye utanmıyor musunuz? Leş ağzınızi toplayın önce burda birisinin annesine, anneligine veya evladına laf etmeden önce. Çok ucuz hareketler bunlar ama ya.
Gün yüzü görmemiş küfürler derler ya, aynen bu bence. Ana bacı falan hiç kalmamış. Bu, kabul edilebilir değil ya.

Ciddiye almaya bile değmez. Söylediklerinin yalan olduğunun o da farkında ondan saldırıyor bu kadar zaten. Küfür etmeden iletişim kuramayan, zavallı birisi.
Cidden öyle. Yazık 3 üniversite bitirmiş halı buysa onceki halı nasıldır kim bilir 🤷🤷 Üslup ne kadar önemli. 3 üni okusa bile baki kalmış kendisinde biseyler.

O da meçhul. Konuya göre değişiyordu sürekli ajsjsjs
Tabii canım babası bi avukat olur bir iş adamı. Söyleyince iki babam var biri üvey olur 😂😂
Arkasından güldürme dalga geçiştirme fantezisi var arkadaşın. Millet kendisiyle bir şey geçiyor buranın delisi gibi takılıyor haberi de yok

Arkadaş iki yıllık çocuk gelişimi mezunu. Kendini öğretmen sanıp öğretmenim ama hiç çalışmadım falan gibi absürt şeyler söylüyordu.
Olmadığı her mesleğin bireyi kendisi.
Hııı. 4 yıllık çocuk gelişimi bile öğretmen sayılmıyor. Ben has bir eğitim fakültesi mezunu olarak diyorum ki formasyonsuz öğretmen falan olamazsınız. Yani bölüm bitirdikten sonra, bölüm dediğim de fen/edebiyat fakültelerinin bölümleri, formasyon almadan öğretmen ünvanı alamazsınız. Ya da direk eğitim fakültesi bitireceksiniz, başka yolu yok.
Millet iyi alıştı herhangi bir bölüm bitirip yok pedagogum yok öğretmenim demeye. Geçen biri de 2 yıllık bölüm bitirmiş, bir avukata karşı hukukçu sayıyordu kendini.
Lütfen mesleğimizin adını ağzınıza almadan "lisans" bitiriniz ya da formasyon alınız.

Hııı. 4 yıllık çocuk gelişimi bile öğretmen sayılmıyor. Ben has bir eğitim fakültesi mezunu olarak diyorum ki formasyonsuz öğretmen falan olamazsınız. Yani bölüm bitirdikten sonra, bölüm dediğim de fen/edebiyat fakültelerinin bölümleri, formasyon almadan öğretmen ünvanı alamazsınız. Ya da direk eğitim fakültesi bitireceksiniz, başka yolu yok.
Millet iyi alıştı herhangi bir bölüm bitirip yok pedagogum yok öğretmenim demeye. Geçen biri de 2 yıllık bölüm bitirmiş, bir avukata karşı hukukçu sayıyordu kendini.
Lütfen mesleğimizin adını ağzınıza almadan "lisans" bitiriniz ya da formasyon alınız.
Zaten iki yıllıklar önlisans statüsüdür.
Üç tane beş tane önlisans birleşince bir lisans etmiyor:
Ve hiç şaşmaz iyi bir lisans bölümünü bitirmeyenlerin kompleksidir bu onlar söyler üç tane üniversite bitirdim diye. Hayır kardeşim sen önlisans mezunusun. Ben hukuk fakültesi, tıp fakültesi mezunu olup da üç bel üniversite bitirirdim diyen görmedim mesela. Nerede kıytırık iki yıllıklar varsa onların skorunu tutanlar da böyleleridir.Üniversite mezunu değilsin. Üniversite lisans mezuniyetine verilir. D denizmihran

Yok o

İste o tarz konu acan da yazmıstı ya hepsini totalde yazdım
Benim hayatım burdan ibaret değil ya hani,
Tek tek yazamicam.
Olur canım boşanayım hemen emrin olır
Kocamı geceleri de sana göndermemi ister misin
Kendini kadın olarak görmüyorsun ya, belki kadınlığını hissedersin ne dersin?
Heralde stalk yapa yapa kocamı buldun kocamda gözün var heralde kocamla zerre sorunum olmamasına rağmen bosan bosan demenin altında bqaka bi sebep yok sanırım
Basına mı vurdu
bu nasil cirkin bi uslup igrenccccc bi ic dunyaniz var 😳 kocami sana gondereyim kacinci level bir varosluk? Bu nasil bir uslup 3 degil 62728181 tane unv. Bitirseniz nolur ki bu kafayla? Neden insanlarin sex hayatina surekli atifta bulunuyosunuz? Seyden mi meselaaa "hani olmayan sey dile vururmus :süslü: "

Bi sen akıllı , biz salağız.
O yüzden kendi adım soyadım dernek ismim mesleki röportajım ve kimlik bilgilerime kadar site yönetimi ile paylaşıp konuşabiliyorum…
Yani o sikik aklınla durdun durdun bunu söyledin.
Ee tamam da kendini rezil ettin ben bunları söyleyen kac üyeye e devletimin görüntüsüne kadar attım :)
Doymadınız mı bu salak laflara
Kiiiazzzzzz senin dernegin adi yohhsammm s*k*kleri koruma dernegi mi :KK53:

Canım esimle farklı ülkelerde bulunduk yıllarca yeni evliyim bekarlık dönemimde arabasına gps koymusum unutmusum gecen gün onu yazdım bana neler söylediler.
Bana akıl veren kocam benle sex yapmıyor diye buralarda ağlayan, cocugu problemli evde oturan biri yani.
Bana akıl verme dedim üstelik ben bi konu acmadım bir konu sahibine örneklendirme yaptım
Kırmamak adıma ilk dedim ki akıl icin tesekkürler ama akla ihtiyacım yok .
Hala akıl veriyor
Ulan mutsuz kadın sen bana akıl verecek durumda mısın dedim en son
Benim adım soyadım yaptıgım is belli, 3 üniversite okumıs sirketini kurmus. 6 sene önce devlet destekli dernek kurmus insanım.
Ailemden 1 tl almadan ek is yapıp mal yapmısım.
Bügün esimle boşanayım bekarlık evim esyalı duruyor.
Gider devam ederim.
Ezmek icin söylemiyorum ama kociskosu bugün gitse ortada kalacak insanlar sizi kendileri gibi sandıklarından hatta daha kötüsü kendilerinden altta sandıklarından küçük beyinlerimce akıl veriyırlar
Akıl isteuene versinler , ama istemiyorum kardesim diyene zorla akıl verme cabası nedir?
O sebepten takma canım
Hayati kocisko olan okumamıs ev kadını mutsuzların yorumları sizi al asağı etmesin.
Onlar kocalarıyla sex yapmanın bi yolunu bulsunlar :)
Yani?
Okudun, malın oldu, o oldu bu oldu da ne oldu?
3 üniversite okuyunca atomu mu parçaladın? Tek 3 üniversite okuyan sen misin sanıyorsun? Benim kaç üniversite bitirdiğimi biliyor musun? Malın olunca ne oldu, senden başka kime faydası var kime ne senin malından? Çok mu zengin sanıyorsun kendini küçük dünyanda? Malla mülkle övünmeye kalkarsan fena ezerim seni üzülürsün. Bekarlık evin eşyalı duruyor bir şirketin var destekle dernek kurdun çok matah birşey oldun öyle mi? Bunlarla mı övünüyorsun gerçekten bu kadar mı? Okuyamamış mal edinememiş geçim sıkıntısı çeken imkansızlıklardan dolayı boşanamayıp zulüm gören kadınları düşünüp kendini tatmin mi ediyorsun? Bu kadar mı acizsin gerçekten. Böyle kadınlara üzülmüyorsun zaten de niye bukadar önemli bu insanlar senin için? Aslında sen mi öylesin? Annen mi o durumdaydı? Nedir yani derdin? Kocişkosu bugün bırakıp gitse ortada kalan kadın senin kapına mı gelecek, senden ekmek su mu isteyecek, sanane?
Malından başka güvendiğin ne var? Senin kocişkonda aldatabilir dövebilir sövebilir kapıya koyabilir, olsuuuun malım var, peki hayat garantin var mı? Allah al bu malları ölene kadar senin mi dedi? Sağlığının garantisi var mı? Sağlığına birşey olduğunda mallar mı kurtaracak seni? Aşağıladığın insanlar gayet insan, peki ya sen birgün aşağılanacak duruma düşersen ki zaten böbürlenecek hiçbir yanın yok, kocası kadınla sevişmek istemiyormuş senin kocan senle sevişti diye seks mabudesi mi sandın kendini, adam kadınla sevişmedi de sana ne faydası oldu bunun dilinden düşmüyor?
Kadının evde oturması sana niye bu kadar dokundu?
Senin problemli olmayacağının, çocuğunun problemli olmayacağının garantisini nereden aldın? Bir kadının evladının kekeme olması seni bu kadar mutlu ediyorsa dön de bir insanlığına bak. O kadının evladı kekemeydi, beyni o kadar hızlı çalışıyordu ki dili buna yetişemiyordu, şimdi de düzeldi zaten, peki senin evladın ya hiç konuşamazsa? Bunu da diline dolayıp mutlu olacak mısın? Elin evladına bu tavırdaysan kendi evladına daha da fazlası olman lazım dimi

Okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır

Eşşeğe altın semer de vursan eşşek yine eşşektir

Bu sitede biri sevse ne olacak :) ailem misin, günlük hayatımın parcası mı
Tek bi tustan ibaretsin
Motivasyona gelince; valla ben desarj oluyorum:)
Burası akıl almak icin kullanacağım bi platform değil.
Ben sana sorınun cevabını verdim
Ben baska bisey sormak istiyorum benim yorumum da sana giren cıkan bisey mi oldu?
Yani götüne kazık mı girdi :)
Herkese acık platformda benim neden oldugumu sorguluyorsun sanane :))
3 üniversiteyi nerenle okudun da küfür etmeden konuşamıyorsun? Bu mu aldığın eğitim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X