- 4 Kasım 2018
- 26.780
- 110.309
- 598
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
Hava atabilme imkani?Yine deniz yine bomboş yorumları.
kimse tarafından sevilmediğiniz hatta itici görüldüğünüz bir platformda takılma motivasyonununz nedir çok merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava atabilme imkani?Yine deniz yine bomboş yorumları.
kimse tarafından sevilmediğiniz hatta itici görüldüğünüz bir platformda takılma motivasyonununz nedir çok merak ediyorum
Bu sitede biri sevse ne olacak :) ailem misin, günlük hayatımın parcası mıYine deniz yine bomboş yorumları.
Nasıl kandırdı çok merak ettim. Ağzı iyi laf yapıyor bence.
Not: 15 yıllık evli ve huzurlu bir kadın
Neyiyle hava atsın Allah aşkına siz ne saçmalıyorsunuz 3unu toplayıp 1 tane etmedigi için okumusta okumus normal seviyeye gelmeye calisiyorHava atabilme imkani?
Büyük puntolarla günlügüne yaz kınu senlik değil sen neden üstüne alındın :)oncelikle tek tek anlatcam ilkokul seviyesi yeter mi bilmiyorum ama anaokuluna indirme beni . Çok sanslisin benim ögrencilerim ozel egitim 1. 2. 3. Sinif karmalar.
B e n. s a n a. d i p l o m a n i. S o r m u y o r u m.
E t t i g i n. H a k a r e t i. A n l a t i y o r u m.
Kimse sana diplomani sormuyooooo daha fazla diplomani yazma bi fayda saglamamis![]()
BebeğimBüyük puntolarla günlügüne yaz kınu senlik değil sen neden üstüne alındın :)
3 kurusluk akıl bence hakaret değil, bir kisi üstünden fikir beyanı.
He sikayetci olursun hakim tersi kanaat getirir okey :)
Sıkıntı yok
Aynen kanka psikoloji okumak 1 diploma etmiyor:)Neyiyle hava atsın Allah aşkına siz ne saçmalıyorsunuz 3unu toplayıp 1 tane etmedigi için okumusta okumus normal seviyeye gelmeye calisiyor
Azcik hava al gel ,iyi olurNeyiyle hava atsın Allah aşkına siz ne saçmalıyorsunuz 3unu toplayıp 1 tane etmedigi için okumusta okumus normal seviyeye gelmeye calisiyor
Ben burda yatak odamdan hiç bahsetmedim. Sen iyice şizofreniye bağladın. Benim o tanıdıkta öyleydi Bi süreden sonra kafasında kurup kurup durdu. Boşan annem boşan 2 aylık evlilik böyle geçmez hayat kıyamam sana.Canım sen yepisyeni ic camasırı yepisyeni neyse :)
Alıp kocanı yataga cağır istersen. Cocugun var iyileştirilmesi gereken bazı seyler var, kocan yatağa istemiyor mutsuzluk gırla bana akıl veriyorsun
Kız benim çocuğum colugum yok senin kadar faal olamıyorum :)
Hic düşündün mü cocuklarının zamanından caldığını
Hic düşündün mü kocan seni neden arzulamıyor
@Mune bu arkadas her defasında beni tahrik edip, sonra küfür isitiyor
Aleni sekilde yazıyorum
Kus kadar aklı olan ve hala inatla bana akıl vermeye calısan insandan akıl istemiyorım
Bana ayıracağı vakti sex yapsın kocasıyla
Madem o bana akıl veriyor bende ona vereyim.
Sex sex bacım basına vurmuş buralara konu acmıssın ya
Kocan seni nası ac bıraktıysa
Bebeğim hic umrunda değil.BebeğimWOMAN Avukat biliyor musun onda da mi fikrin var ah canim woman kalksın sen otur
Tek tek hakaret ediyorsun düşünce özgürlüğü demi bende senin ne olduğunu düşünüyorum biliyormusun birazdan yazicam ama suanlik şu yeter senin çok arsız olduğunu düşünüyorum.Aynen kanka psikoloji okumak 1 diploma etmiyor:)
Sende haklısın beyin o kadar cünkü
Kız rahatla isimi yapmıyorum
Hadi hadi milletin iliskisine bosanın ayrılın diyenlere isi bu laflar sen neden üstüne alındın?
:)
Gercekten bunla mi ugrasicazBebeğimWOMAN Avukat biliyor musun onda da mi fikrin var ah canim woman kalksın sen otur
Okumak cahilliği alıroncelikle tek tek anlatcam ilkokul seviyesi yeter mi bilmiyorum ama anaokuluna indirme beni . Çok sanslisin benim ögrencilerim ozel egitim 1. 2. 3. Sinif karmalar.
B e n. s a n a. d i p l o m a n i. S o r m u y o r u m.
E t t i g i n. H a k a r e t i. A n l a t i y o r u m.
Kimse sana diplomani sormuyooooo daha fazla diplomani yazma bi fayda saglamamis![]()
Geçen gün nişanlımla ilgili bir soru sordum normalde çok şüpheci güvensiz bir insanım burada yazılanlar beni ciddi anlamda etkileyebilirdi nişanlımın suçsuz olduğuna emin oldum ama siz siz olun emin olmadan yargılamayın buradaki bazı kadınlar kendi mutsuzlukları yüzünden bir nefret besliyor mutlu insanlara hayatın her yerinde böyle kişiler var hatta artık burada soru sormayı düşünmüyorum.
Düşünce özgürlüğüne butun varligimla katılıyorum.Okumak cahilliği alır
.... Baki kalır
Kendini övmek için, bütün motivasyonu bu.
Aynada kendi kendine hava atmaya kalksa ayna gülmekten çatlarHava atabilme imkani?
"Saman adam" diye bir şey duydun mu?Ben burda yatak odamdan hiç bahsetmedim. Sen iyice şizofreniye bağladın. Benim o tanıdıkta öyleydi Bi süreden sonra kafasında kurup kurup durdu. Boşan annem boşan 2 aylık evlilik böyle geçmez hayat kıyamam sana.![]()
Yok o ne"Saman adam" diye bir şey duydun mu?
Canım bak bı konu açıyorsun burada ve kendı egolarını mutsuzluklarını başkalarına gerçek hayatta karşı karşıya kımseye söyleyemedıklerı şeyleri konu açanlara oyle bır anlayışsızlıkla söylüyorlar kı..mutsuzluklarını egolarını tatmın ediyorlar bende cok gördüm
Hep söylerim, kadın düşmanısınız günces hanım!!Canim ya ne kadar dogru demissin. Biz burada mutsuzluktan geberiyoruz bir bilsen. Boyle guzel iliskiler gorunce elimizde degil cok kiskaniyoruz. Sen bize bakma canim nisanlin ozunde iyi biridir. Mutlulukar![]()
İste o tarz konu acan da yazmıstı ya hepsini totalde yazdımBen burda yatak odamdan hiç bahsetmedim. Sen iyice şizofreniye bağladın. Benim o tanıdıkta öyleydi Bi süreden sonra kafasında kurup kurup durdu. Boşan annem boşan 2 aylık evlilik böyle geçmez hayat kıyamam sana