- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.272
- 598
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
İşte o saman adam sensin. Senin üstüne kk da açılan konuları giydirmiş. Saman adam dövüyor şu an.Yok o ne![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte o saman adam sensin. Senin üstüne kk da açılan konuları giydirmiş. Saman adam dövüyor şu an.Yok o ne![]()
Konu yu açan çıktı sonra bu giriş yaptı onu savunmaya çalışıyor bakalım ne zaman son bulacakGercekten bunla mi ugrasicazcidden soruyorum, bu insan mi bizi gerdi ve sikayet edecegiz
Gercekten bunla mi ugrasicazcidden soruyorum, bu insan mi bizi gerdi ve sikayet edecegiz
İnanın bu işler hiç belli olmuyor. Eleştirmek için de söylemiyorum. Kendi başıma gelenden örnek vereyim. Bana burada öneri veren çok kişinin lafına gelmişimdir. Çoğu benim eğitimime işime vs. sahip kişiler değildi. Bazen insan kör oluyor, kör değilse bile görmek istemiyor. Olabiliyor bunlar inanın. Mesajınız çok küçük düşürücüydü ev kadınları için. Bence bunlara hiç gerek yok.Ben ev kadınını asağılamıyorum
Onlar en cok calısanlardır.
Birinden akıl almak istemediğinizi beyan etmeme ragmen tesekkür etmeme ragmen uzatıp, akıl vermeye calısıp benim aklıma hakaret ederse hende derim ki, illa akıl alacaksam misal sizin gibi birinden alırım :)
Anlatabildim mi
Demekki çok başına vurmuş seninde kocan var.Yok o
İste o tarz konu acan da yazmıstı ya hepsini totalde yazdım
Benim hayatım burdan ibaret değil ya hani,
Tek tek yazamicam.
Olur canım boşanayım hemen emrin olır
Kocamı geceleri de sana göndermemi ister misin
Kendini kadın olarak görmüyorsun ya, belki kadınlığını hissedersin ne dersin?
Heralde stalk yapa yapa kocamı buldun kocamda gözün var heralde kocamla zerre sorunum olmamasına rağmen bosan bosan demenin altında bqaka bi sebep yok sanırım
Basına mı vurdu
Önce noktalama işaretlerini kullanmayı öğrenin.Geçen gün nişanlımla ilgili bir soru sordum normalde çok şüpheci güvensiz bir insanım burada yazılanlar beni ciddi anlamda etkileyebilirdi nişanlımın suçsuz olduğuna emin oldum ama siz siz olun emin olmadan yargılamayın buradaki bazı kadınlar kendi mutsuzlukları yüzünden bir nefret besliyor mutlu insanlara hayatın her yerinde böyle kişiler var hatta artık burada soru sormayı düşünmüyorum.
Paçalarından kalitesizlik akıyor. Tek bi yazdığında haklısın. Çocuklarımın vaktinden çalıp senin gibi vasat Bi insanla muhattap olmam hata. Hadi bay.Yok o
İste o tarz konu acan da yazmıstı ya hepsini totalde yazdım
Benim hayatım burdan ibaret değil ya hani,
Tek tek yazamicam.
Olur canım boşanayım hemen emrin olır
Kocamı geceleri de sana göndermemi ister misin
Kendini kadın olarak görmüyorsun ya, belki kadınlığını hissedersin ne dersin?
Heralde stalk yapa yapa kocamı buldun kocamda gözün var heralde kocamla zerre sorunum olmamasına rağmen bosan bosan demenin altında bqaka bi sebep yok sanırım
Basına mı vurdu
Konu aslında baska bi konuda bekarken esimin arabasına gps koydugunu söylemistim ama konuyu acan ben değilim sadece bi örneklendirme yapıyordun o esnada baskasının mutsuzlugu ile mutlu olan 2-3 ev kadını teyze akıl verdi .İnanın bu işler hiç belli olmuyor. Eleştirmek için de söylemiyorum. Kendi başıma gelenden örnek vereyim. Bana burada öneri veren çok kişinin lafına gelmişimdir. Çoğu benim eğitimime işime vs. sahip kişiler değildi. Bazen insan kör oluyor, kör değilse bile görmek istemiyor. Olabiliyor bunlar inanın. Mesajınız çok küçük düşürücüydü ev kadınları için. Bence bunlara hiç gerek yok.
Cnm sen hep buradasın, gitte çocuklarınla ilgilen.Paçalarından kalitesizlik akıyor. Tek bi yazdığında haklısın. Çocuklarımın vaktinden çalıp senin gibi vasat Bi insanla muhattap olmam hata. Hadi bay.
Aynen sakın bizden etkilenmeyin gidin hayatınız baharında cinsel sorunları olan sözde aile merkezinden arayan ama kakara kikiki konuşmalar yapıp sizin yanınızda engele attığı insanlarla konuşan yağmurda düşünce elalem bile vicdan yapıp sizi kaldırırken avel avel bakan adamlarla evlenin kapın koşunGeçen gün nişanlımla ilgili bir soru sordum normalde çok şüpheci güvensiz bir insanım burada yazılanlar beni ciddi anlamda etkileyebilirdi nişanlımın suçsuz olduğuna emin oldum ama siz siz olun emin olmadan yargılamayın buradaki bazı kadınlar kendi mutsuzlukları yüzünden bir nefret besliyor mutlu insanlara hayatın her yerinde böyle kişiler var hatta artık burada soru sormayı düşünmüyorum.
Arkadas benim kocamla sorunım olmadıgı halde bosan diuor benim gercek adım soyadım belli burada biliniyor, stalk yapa yapa kocamı buldu heralde ki bosan diyor baska acıklaması var mu?Pimp misin bacim? Esini baskalarina yollamayi sunuyorsun
Cok sükür benim cinsel hayatımda sıkıntı yok bana akıl veren zavallılar gibi burada konu acıp kocam benle yatmıyor diye konu acıp sonra dönüp akıl istemediğimi beyan ettiğim halde, zorla akıl vermeye calısmıyorum. Ok midir bu açıklama tatmin etti miDemekki çok başına vurmuş seninde kocan var.
Sana yay bebeğim gerginliğini alır diplomalarını zihnine işlerCok sük
Cok sükür benim cinsel hayatımda sıkıntı yok bana akıl veren zavallılar gibi burada konu acıp kocam benle yatmıyor diye konu acıp sonra dönüp akıl istemediğimi beyan ettiğim halde, zorla akıl vermeye calısmıyorum. Ok midir bu açıklama tatmin etti mi
Ahahah çok esprilisiniz gerçekten.Geçen gün nişanlımla ilgili bir soru sordum normalde çok şüpheci güvensiz bir insanım burada yazılanlar beni ciddi anlamda etkileyebilirdi nişanlımın suçsuz olduğuna emin oldum ama siz siz olun emin olmadan yargılamayın buradaki bazı kadınlar kendi mutsuzlukları yüzünden bir nefret besliyor mutlu insanlara hayatın her yerinde böyle kişiler var hatta artık burada soru sormayı düşünmüyorum.
Forum formatı bu, yazdığınız şeylere cevap verilir. Görmek istemezseniz göz ardı edersiniz. Olayları kişiselleştirmenin kişiselleştiren kişiye zararı olur. Herhangi bir hakaret durumu yoksa, sayfayı kapatınca forum biter gider. Hadi birbirimizi (ya da kendimizi) övelim, hadi birbirimizi (ya da kendimizi) gömelim değil buranın amacı. Ya tabi öyle deşarj oluyor da olabilirsiniz, o da sizinle ilgili bir şey olur.Canım esimle farklı ülkelerde bulunduk yıllarca yeni evliyim bekarlık dönemimde arabasına gps koymusum unutmusum gecen gün onu yazdım bana neler söylediler.
Bana akıl veren kocam benle sex yapmıyor diye buralarda ağlayan, cocugu problemli evde oturan biri yani.
Bana akıl verme dedim üstelik ben bi konu acmadım bir konu sahibine örneklendirme yaptım
Kırmamak adıma ilk dedim ki akıl icin tesekkürler ama akla ihtiyacım yok .
Hala akıl veriyor
Ulan mutsuz kadın sen bana akıl verecek durumda mısın dedim en son
Benim adım soyadım yaptıgım is belli, 3 üniversite okumıs sirketini kurmus. 6 sene önce devlet destekli dernek kurmus insanım.
Ailemden 1 tl almadan ek is yapıp mal yapmısım.
Bügün esimle boşanayım bekarlık evim esyalı duruyor.
Gider devam ederim.
Ezmek icin söylemiyorum ama kociskosu bugün gitse ortada kalacak insanlar sizi kendileri gibi sandıklarından hatta daha kötüsü kendilerinden altta sandıklarından küçük beyinlerimce akıl veriyırlar
Akıl isteuene versinler , ama istemiyorum kardesim diyene zorla akıl verme cabası nedir?
O sebepten takma canım
Hayati kocisko olan okumamıs ev kadını mutsuzların yorumları sizi al asağı etmesin.
Onlar kocalarıyla sex yapmanın bi yolunu bulsunlar :)
Her kimse ondan da akıl alabilirsiniz. Ne sakınca var bunda? Yapacağınız araştırmanın metodolojisiyle ilgili akıl almıyorsunuz neticede. Kimin kocası dinliyor dinlemiyor bunu da bilemezsiniz. Belki sizden bizden çok daha mutlu, sevilen bir kadındır. Hem her yazılana cevap vermek zorunda da değiliz. Hoşunuza gitmeyene cevap vermeyin, olsun bitsin.Konu aslında baska bi konuda bekarken esimin arabasına gps koydugunu söylemistim ama konuyu acan ben değilim sadece bi örneklendirme yapıyordun o esnada baskasının mutsuzlugu ile mutlu olan 2-3 ev kadını teyze akıl verdi .
Cok nazik bi sekilde tesekkür ediyırum evliliğim ile ilg bi sorunum yok. Olursa danısırım dedim
Tekrar üstüme geldiker tekrar tekrar tekrar
Yani bi insan akıl istemiyorum demesine rağmen neden yazılır söyler misin lütfen?
Asağılamaya calısma
Ulan ben akıl alacak olsam ondan mı alacam?
İnsana bunu söylettirmek icin yapıyorlar.
Egosunu sisircek cünkü aksam kocası geldiğinde onu dinlemiyor
Burada üstümden ego sisirmeye calısıyor
Bu normal mi?
Çok eğitimli hanım hakaretin suç olduğunu bilmiyor. :)@WOMAN 3 kurus akli olandan dava açsak kendine geri nakil ettirebiliyor muyuz??
Kimin kudurduğu o kadar belli herkes o kadar görebiliyor ki bunu. Çırpındıkça batıyorsun. Şu mesajlarınla seni dava eder seninle uğraşırım.Arkadas benim kocamla sorunım olmadıgı halde bosan diuor benim gercek adım soyadım belli burada biliniyor, stalk yapa yapa kocamı buldu heralde ki bosan diyor baska acıklaması var mu?
Benim kocamla ilgili sikayetim zerre olumsuz bi konusmam olmadıgı halde kocamla bosanmamı istiyırsa birisi gözü vardır heralde yada kudurmus bi köpektir.
Ah yay sana saplandı cıkar ağrı yapmasınSana yay bebeğim gerginliğini alır diplomalarını zihnine işler