Sakin Gibi Durduğuma Aldanmasınlar...Sinirdennn ölmek üzereyimm!!!

anlat ama onları suçlar gibi değil.
bu olanlara ne kadar üzüldüğünü, onu sevdiğin için bişey demediğini, elinden bu kadarının geldiğini anlat.

ben olsam esime anlatırım bidahada kolay kolay gitmem evlerıne. gelinsen hizmetci degilsin ki eli ayagı tutuyomus. helede o görümcenin saclarını yolasım geldı. elalemın lafımı önemli gelinin mi önemli. bilmiyorum ben yapamam böyle insanlarla allahda basıma vermedi cok sükür

Ben olsam anlatmazdım.

Zira görümce kayınvalide size bu şekilde davrandıgına göre,
eşinizden cesaret buluyorlar demektir...

Yani eşiniz size destek gibi görünüyor ama,
aslında size farklı onlara farklı şeyler söylüyor anlaşılan...

O nedenle anlatmayın....

Anlatma derim sorunu kendin çöz gerekirse oradan taşın, mesafe koy.. Sen inatlaşıp olayı dallandırıp budaklandırdıkça onlar da aynısını yapar. Eşin zor durumda kalır...

ben olsam durup dururken "şöyle şöyle oldu" diye durduk yere anlatmam kesinlikle bana çocukça gelir...

çok söylemek istiyorsam uygun bir konu açıldığında söylerdim...

Eşinin sorunu çözeceğine inanıyorsan anlat,

yok kılını kıpırdatmayacaksa uğraşma

öncelikle konuyu yanlış yere açmışım farkında olmadan eşi ve ailesi bölümüne açıcaktım farketmemişim :26:

bu arada cevap veren herkese teşekkür ederim...eşime arkadaşında dediği gibi onları kötülemeden üzüldüğümü söleyerek anlattım oda çok üzüldü..evliliğimizin başlarında olsa nie öle yaptın die annesini düşünerek beni suçlardı hep haksız ben olurdum çünkü aşırı anneci..şimdi öle değil tarafsız kalıyo hep buna şükür hiç değişmez sanırdım..kardeşine çok kızdı yine..yarın hareketiyle belli eder kardeşine sinirlendiğini..sonra sölemesemiydim dedim ama artık dayanamıyorum neden hala birşeyler bekliyo bunlar benden bebeğimi düşürdüm bunların stresinden..eşim tüberküloz oldu daha ne istiolar bizden kendi hayatlarını yaşasınlar banaane milletten benimde elim ayağım tutuyo nie demiyolar burunlarının içine kdar sokmak istiyolar..kimseye saygısızlığım olmadı bugüne kdr sadece uzak durdum o kdr soğudumki insanlardan günlerce evde yalnız kalabilirim o derecede kaldıramıyorum kimseyi..herkesin huyuna göre davranmaktan bıktım niye onlar benim huyuma göre davranmıyo..hepimiz insanız..kimse kimseden birşey beklemese ne mutlu huzurlu bi hayat olur..resmen hayatı zorlaştırıyoruz..

bu arada bennde eşimde 24 yaşında...4.5 yıllık ilişkiden sonra evlendik..ayrı yere taşınmamız gibi bişey yok malesef..amcalarıyla ortak binada yaşıyoruz kısaca ailesine bağımlıyız eşimin salaklığı yüzünden.. zaten eşimde pısırık ailesiz ayakta kalamaz şimdiye kdr hep ailesinin desteğiyle ayakta durmuş..kendi ayaklarının üstünde durabilkecek biri değil..diceksiniz nie sürekli eşini aşağılıcak kelimeler sölüyosun die onu çok seviyorum saflığını temizliğini çok iyi kalpli biri ama ailesini düşüncem die bizi feda etti başka ilçedede evleri vardı sırf sevdiğimle evleniyom ailemin istediğini yapayım onları elimden geldiğince mutlu edeyim die bizi yaktı..ben kaç kere dedim aynı binada yapamayız fazla muhabbet tezz ayrılık getirir yemekleri beraber yemeyelim vs die çok kavgasını yaptım sevgiliykende nişanlıykende yok öle olmucak dedi hepsi başıma geldi çekiyoruz beraber işte..

O kadar büyütmek yerine o gömleği ütüleyebilirdiniz. Siz kendinizi sandığınız kadar olgun değilsiniz. Yaşınızı da merak ettim şimdi. Bir gün siz de kayınvalide olacaksınız lütfen bunu unutmayın.

o degıl de sende kendımı gordum sanki tak tak soyluyorsun her seyı. vallahi ben de oyleyım.,,

cogu zaman lafını esirgememek iyi bır sey şahsen.

hatalı hatasını anlıyor en azından.

(konuna degıl de buna yorum yapmak ıstedım kabul edersen)

teşekkür ederim cnm..evet öleyim susarım susarım söledimmide biraz ağır sölerim ama bu içimdeki birikimimdir benim...kaldıramıyorum artık ben mutlu olayım sevdiğime kavuşayım die evlendim milleti çekmek için değilki

dogrudur canım tabii ki. ben de evlendıgımde hep basbasa olmak ısterım ınsanların elestırısınden uzak olmak. ınsallah duzelır her sey.

Esiniz de sizi anladigina goreyemekleri ayirsniz guzel olur bence. Ben bu yakin da olunsa beraber yeme isine karsiyim kendi evinizde kendi sofranizin olmasi daha saglikli aile gii hissetme acisindan.
Bu kadar yakinlik aradaki saygiyi bozuyor ins bundan sonra daha mesafe koyulur ama daha saygili olur her sey
Susup susup dolmak fena oluyor haklisiniz

dogrudur canım tabii ki. ben de evlendıgımde hep basbasa olmak ısterım ınsanların elestırısınden uzak olmak. ınsallah duzelır her sey.

inşalllaahhhhh...bir senedir düzelmedi hala benim değişmemi bekliyo kaynanam beni böyle kabullenmiyo bundan sonra düzelirmi bilmiyorum bide gelinine öğretemedinmi sen kaynanasın eğitemedinmi onu demezlermi diyo..töbe töbe sanki karşısında eğitilecek hayvan var kendine göre şekillendircek 24 yaşındayım benim kendimce doğrularım var ona göre davranış değiştiremem ya bu saatten sonra ne gerikafalılıktır yaa..

ay uzaktayımda çok şanslıyım ben aile apartmanlarına çok karşıyım herkesin bir derdi var benimde yengemle annemler altlı üstlü kahvaltıya bile yukarı çıkıyo. bizde evinde yapmıyo diye sinir oluyoduk :) çalışan insanlardık hepimiz pazar günü geç kalıcaz ama 2 yiğenim var sabah erkenden gelip tv açar arada ağlarlardı deli olurdum ama sesimi çıkarmazdım çıkartamazdık huzur bozulmasın diye yatmadan yatmaya inerlerdi bizde evinde yuvasında gerçek bir aile olsunlar evlerinden yemek kokuları çıksın isterdik 12 yıl oldu hayla bu durum böyle evlendim gidiyorum hayla öyle pazarları uyku yokkkkk annemlerde :) eşin anlatsın annesine anne biz aşağıda yiyelim yorgun oluyorum yemeyimi yiyip uzanmak istiyorum falan desin düzenimiz olsun ne bilim erkeklerde eşlerine herşeyi söylüyolar annelerine gelince hep kem kümmm

bende isterimm.. kaynanamda böle olucaksa gelme evimede yemeğini git kendi evinde ye dio..ben böle ayrılmak istemiyorum kavga gürültü olmadan tatlı dille artık evinizde yeyin deseler vicdanımda rahat olur kafamda..gerçekten yakınlık saygı sevgi bırakmıyo arada..uzak durdukça kafam rahat oluyo sorunsuz geçiyo günlerim ama sonucu kötü bitiyo bütün birikimlerini kusuyo üstüme uzak durduğum için..ne yapıcamı şaşırdım..ortak yönümüz yok ben onun dibinde bütün gün napıcam..görümceylede anlaşamıyoz yazdan beri çok saygısız biri..bilmiyorumm sıkıldım artık boğuyolar insanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…