• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sakin olmam lazım

Oncelikle belirtelim, biz ne kadar agirlarini okuduk burada karisina daha kırıcı şeyler sarfedenler cok.. sizinki inanin hafif kaliyor ama yine de kötü elbette. Birde ne kadar ciddi soyledi bunu o önemli

Soğuduğum için batıyo söylediği yaptığı genel şeyler kayınvalidenin
Anliyorum canim bende bir insana gicik oldum ve soguduysam ne dese batar ama sende bunu kocanla paylasma zor degil wc ye git suyu ac suya soyle aynaya anlat bul birsey annene anlat vs yani

Anliyorum canim bende bir insana gicik oldum ve soguduysam ne dese batar ama sende bunu kocanla paylasma zor degil wc ye git suyu ac suya soyle aynaya anlat bul birsey annene anlat vs yani
O an yenik düşüyorum ve eşime anlatırken kötüleme ye donuyo sanırım ama elimde değil işte çok soğudum başta seviyorum hep saf gibi iyi niyetli oldum ama sıradan çok soğudum yaptıklarından dolayı

Bana biri söylese -ki öyle biri olmadığım icin- kendimi ifade ederdim.

Eşim kızım icin annesinin ağzından birşey söyleyip ben itiraz edince "kendi annen olsa yapardın ama.." diyor ben de "fesatsın" diyorum. O da "değilim" diyor. Bence önemli olan iletişim
Bizdeki sorun iletişimsizlik ben çok fevriyim lafın sonu gelmeden atlıyorum hemen sora foss tabi

Bizdeki sorun iletişimsizlik ben çok fevriyim lafın sonu gelmeden atlıyorum hemen sora foss tabi
E o halde kendini toparlayacaksın. Bak huyunu da biliyorsun, işe kendini ifade etmekle başla. Evinin huzurunu kacırma

E o halde kendini toparlayacaksın. Bak huyunu da biliyorsun, işe kendini ifade etmekle başla. Evinin huzurunu kacırma
Bende çabalıyorum ama olmuyor işte biliyorum hatamı ya ben bole değildim hiç uğraşmadım kendimi aklamak için ama evlenince bole oldu çok haksızlığa uğradım sorası böyle hep bi akşama içindeyim hep lafın bitmesini bekleyemiyorum

Annesi konusunda hassas demek ki. Sizde öyle deyince hemen alınganlık etmiş ve size için fesat demiş. Sizde buna alınganlık etmişsiniz bence olay bu. Bir daha yorum yapmayın bu konu hakkında olsun bitsin. Uykularınızı kaçırdığınıza değmez.

Ya zaten bana yaptıklarından dolayı çok soğudum ondan kayınvalideden zorla soğuttunkendinden en ufak kavgamızı bile hemen kocama yetiştirdi hemen ailesine anlattı herkese duyurdu o yüzden mesafeliyim artık ama çok iyi işini yurutuyo banane sanki ondan ama eşim hemen annesine bi laf dedim diye senin zaten hep için fesat dedi ve ağladım sinirimden o uyuyo şuan ama ben sinirden olucem
anlamaya çalışırken beynim yandı. konuşurkende böyleysen töbe billah tanıyamaz seni kocan :KK24:

üzmeyin tatli caninizi, ilk firsatta sizde ona sakayla karisik igneli bi laf sokun.. ödesin... :D

Back
X