salak yerine konulmak...

İlk kez değil diyorsun. Ben olsam ilkinde böyle birşey yaşasam bir daha bakkala bile gitmem o kişiyle.
Aynen. karakter olarak çok cömert biri olmama rağmen, böyle köylü kurnazlarını görünce sırtım ürperir. azıcık akıllarıyla üç beş kuruşun hesabını yaptım diye kendini kurnaz sanan insanlara çok acırım

En sevmediğim insan tipleri yahu var böyle parazitler paran yoksa yemezsin almazsin. Ben de arkadasimla en son yedigimde yaninda para yok diye bana odetti ya benim de yaninda olmasaydi ne yapacakti acaba? Dengesiz insanlar.

Size hakverdim. Açık açık söylediğiniz iyi olmuş. Siz söylemişsiniz sıkışığız diye mangal diye onlar ısrar etmiş. Yetmemiş misafir de getirmişler. Ki ilk de değilmiş. Darılırlarsa darılsınlar.

bizim de böyle akrabalar vardı. zavallı babama herşeyi aldırır, kanatları pirzolaları mızıka öttürür gibi sıyırır, sonra et de iyi değilmiş derlerdi. reddettik kurtulduk çok şükür

bizim de böyle akrabalar vardı. zavallı babama herşeyi aldırır, kanatları pirzolaları mızıka öttürür gibi sıyırır, sonra et de iyi değilmiş derlerdi. reddettik kurtulduk çok şükür
İnanır mısın bizim ailede de herkes piknik yapalım diye tuttururlar o gün gelince babam ve halam alır, herkes gelir (amcamlar diğer iki halamlar aileleriyle) sonra mane verirler :) hani bir içecek bile almazlar..

acikcasi ben arkdasimi cagiriyorsam yada arkdaslarimi mangala eti herseyi onceden aliyorum alsa bana para verceksiniz demem.ama insanalar öyle degil. biz bir arkdasimiz davet etti hemde kac kez dedi kasapa gidildi ve sen ne kadar veriyorsun dedi bir insani davet etiyorsan ödiyeceksin. yada bastan anlasilir herkes birseyler getirir. ya sendede para olmasaydi?! o yuzden vermekle hatta ettin

Arkadaşlığınızı ve samimiyetinizi gözden geçirin. Bu tarz bir olayı yakınımyaşamış iki taraflı akrabağ ve eşlerde çocukluk arkadaşı üstelik davetle mangala gidiliyor. Tabiki etleri sebzeyi ekmeği aldırıyorlar yeniyor içiliyor... Sonra mı? Akşam ayrılık zamanı bu seferlik bizden oldu herşey başka bir gün sizden olsun deniliyor tüm alışverişi yapan tarafa.... Tabi sonra bir daha asla aynı samimiyet ve bu tarz yemek ortamı olmuyor merhaba merhaba... Çözüm sizi kullanan insanlara mesafe koymak gerekirse uçurumdan atar gibi gönülden atmak

kesinlikle bende de yok para derdim aynen. Huyunu da biliyomuş ztn konu sahibi. Bu ilk olmamış.

Biz köyde yaptığımız zaman bir 5 lt suyu üstümüze yazdırırlar.
gercekten yapmiyacaksin. bak bende almanyada yasiyorum trye gittigimizde ne hikmetse bizden bekleniliyor bu tür seyler. yapana yaparim yapmiyanada yapmiyorum. salak degilim. burdada havvada toplamiyorum parayi. inanirmisin köydekiler sehire gidince sif kebab yemek icin takiliyorlar. bende gitmedim kardes eve bir geldiler hepsı mutfaga koştu yemek yaptılar bende yolda bulmuyorum parayı. mesele para degil zaten salak yerine koyulmak

yerinde olsam boyle somurucu karsi tarafida saf yerine koyan bir kadinla hic gorusmezdim ayrica lafida iyi sokmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…