Saç Uzatma Yöntemleri Salarnz abuk uzatmak iin Pirin Suyu

Kizlar Ben şu An Eşimle 1 Aydir çindeyim Valla Burdaklerin Saçlari Hem çok Sağlikli çok Parlak Ve Uzun Bunlarda çok Aşiri Biş şekilde Pilav Tüketiyolar Ekmek Niyetine Yiyolar Gerçektende Faydasi Olabilir Bence Denemekte Fayda Var Birde Ben Burda Bi Kaç şampuan Buldum Saçlari çok Canli Yapiyo Ve Uzatiyo Ben Kullaniyom şu Anda Uzadi Biraz Ama Pahali Biraz Napalim Saçlar Için Kiydim Paraya

sampuanların isimlerini yazabilirmisin?

arkadaşlar ben cilt için prinç suyunu kullandım çiltdeki lekelere iyi geliyor ama bu arada yüzümde kıllanma yaptı demekki saç için daha iy

cilt içinde faydalıymış evet...daha ben deneyemedim şu pirinç suyunu saçlarıma..zaten mucize de beklemiyorum...umarım 1-2 ay sonra kullanan arkadaşlar paylaşır

bende deniyim şu pirinç suyunu.Zaten ne bulsam yapıyorum yakında kel kalmazsam iyidir.Nedir şu saçlardan çektiğim yaaa kafamçokkarıştıtatlicadiarzu

pirinç çok sağlıklı bir gıda..neden yemiyosunki...sevmiyosan seveceğin şekilde pişir...mesela pilav yapacağın teflona önce yağ sonra küçük küçük doğradığın havuçları koy ve bi süre çevirerek biraz yumuşamasını sağla sonra sivri biberleri aynı şekilde biraz çevir en son bezelyeyi koy biraz pişmesini bekle pirinçleri öyle kavur ve pilavı öyle pişir....miss gibi oluyor inanki....canım çekti olsa da yesek sabah mabah dinlemem havada karada yerim ben pirinç pilavını :dance:

ben artık bişeyler uygulamaktan bıkmış biriyim ben zaten pirinci çok severim

Bu güne kadar okuduğum en iyi formül diye düşünüyorum.Hem de hiç bir yan etkisi yoktur diye düşünüyorum.İnşallah bende deneyeceğim de her zaman ki malum soru.Ne kadar süreyle yapacağız.Ama ben annem her pilav yaptığında deneyeceğim.İnşallah kızlar işe yarar hepimiz için.

ısladım pirinci suyunun çıkmasını bekliyorum:1closedeyes:yerimsenibenhemen deneyeceğimmmmm :1closedeyes:

Birşey soracaktım emin olamdım da.Şimdi pirinci ıslattığımız tuzlu suyumu kullanacağız yoksa;pirinçleri yıkadığımız o ilk suyumu kullanacağız.

bu konunun bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim...ama masrafsız oluşu hepimizin işine yarar diye paylaşmak istedim..

pirinci yıkadığımız ilk su..hani nişastalı olarak akan su onu kullanacağız..tuzlu filan yapmayın sakın okee ?

ben geçen akşam yaptım annem sağolsun bi leğen su çıkartmış ama saçımı yıkadım duruladım pirinç suyu döktüm bekleyip yıkadım.yani masaj işini bilmiyordum.ha yüzümüde yıkadım.lekelerime yaRASIN diye.şimdi tekrar yapıcam.

güneş lekelerine birebirmiş...annen leğenle mi çıkarmış zuhahaha tatlım pirincin ilk suyu yani kuru pirince döktüğün ilk su okeeee

Back
X