Saç Uzatma Yöntemleri Salarnz abuk uzatmak iin Pirin Suyu

bekletmiyoruz arkidişler...ya hiç mi pilav yapmıyonus siz allasen sengözlerimebaksanab pirinci suyun altına tuttuğunuzda o akan ilk suyla yıkayacaksınızzz.

muck

kıslar pirinc suyunu deneyen yazsın faydasını gördü mü

PİRİNÇ SUYUNUN KOKUSU OLMUYOR annem o suyu asla atmaz yüzüne sürer ve cildi ipek gibidir. bende artık saçlarıma deneyeceğim teşekkürler paylaşımın için...a.s.

Kızlar ben bugün yaptım ama baya arttı bir kaba koydum bir daha ki yıkamamda yine kullanırım diye ama bir kaç gün bekleyince bir sorun olmaz değil mi?

pilavı çok severim çokta yerim ama bundan sonra suyunuda degerlendirecegim
bilgileriniz için çok tesekkür ederim arkadaslar

bu sefer bunuda denersem sanırım annem direk saçlarımı yolmaya başlayacak anlamıyoki gençlik ruhundan :D

aynen
kalan malzemeleri ona sürmeye çalışıyorum 10 yaş gençleşecek bunlarla uğraşacağına azıcık ev işi yap demezmi sabah :dance:

hale bakın konuyu açan ben,evde kavanoz kavanoz anneme pirinç suyu çıkartan ben bir defa bile denemedim :D
çok üşengecim çooooooktatlicadiarzu

Hehehe denerim kesin....

Kocam bikti ztn artik Pilav yemekten, genemi Pilav diyor hep...
Ama bundan sonra daha cok yemesi gerekecek galiba....

Napiyim pirincin suyu lazim demi yani....hahahaha....

bende duymuştum ama uygulamadım pirinç suyunu denemek lazım her şeyi alıp deniyoruz zaten bu kolay bişii en azından.

mutlaka denicem,benimkiler biraz yavaş uzuyoda,teşekkürler.............

prinç suyu mu ben sanmam iyi gelsin. kızlar prinç bataklıkta yetişmiyor mu. ya saçınız dökülürse her söyleyeni yapmayın bence :)

saç fln dökmüoo prinç suyunu haftada 1 2 kez kullandım bide yanında yağ karışımı o kdr uzadıı işte

Back
X