- 13 Ağustos 2010
- 554
- 5
- 118
Bu aralar hızla aldıgım kilolari geri vermeye karar verdim daha 2 ay önce 57 kiloydum şimdi ise 59 kiloyum.
2 gün önce verdigim kararla diyetimi uygulamaya başladım. Salata ve sebze agırlıklı beslenmeye başladım hergün 8 km yol yürüyorum aksamları mekik cekiyorum.
İlk gün sabah kahvaltımı normal yaptım sabah kahvaltımı calısan biri oldugum icin diyetime dahil etmedim ama hamur isi tabiki yemiyorum.
Öglen:
ekmeksiz koca bir kase salata yedim bu salatada
Kıvırcık,domates,roka,2 tane nugget,salatalık,biber,sogan, ton balıgı,peynirli göze hitap eden bir salata hazırlayıp yedim.
Aksam:
1 tabak mantar yemegi ekmeksiz,1 tabak salata
Spor : 30 mekik
Bugün ise
sbh kahvaltımı yine normal yapıp öglen yine kendime koca bir tabak makarnalı salata hazırladım bu salatamın icinde de;
Sebzelimakarna,tonbalıgı,kıvırcık,roka,domates,salatalık,biber,sogan vardı.
Aksam;
Dünden kalma mantarimla, yanına yaptğım salatamı yedim
Spor;
8 km tempolu yürüyüs yaptım.
Yarın ki ögle yemegime ise simdiden karar verdim brokoli haslayıp üzerine yogurt döküp baharatla renklendirip yemeyi düsünüyorum.
Simdi gelelim soruma bu uyguladıgım diyet beni zayıflatır mı?
2 gün önce verdigim kararla diyetimi uygulamaya başladım. Salata ve sebze agırlıklı beslenmeye başladım hergün 8 km yol yürüyorum aksamları mekik cekiyorum.
İlk gün sabah kahvaltımı normal yaptım sabah kahvaltımı calısan biri oldugum icin diyetime dahil etmedim ama hamur isi tabiki yemiyorum.
Öglen:
ekmeksiz koca bir kase salata yedim bu salatada
Kıvırcık,domates,roka,2 tane nugget,salatalık,biber,sogan, ton balıgı,peynirli göze hitap eden bir salata hazırlayıp yedim.
Aksam:
1 tabak mantar yemegi ekmeksiz,1 tabak salata
Spor : 30 mekik
Bugün ise
sbh kahvaltımı yine normal yapıp öglen yine kendime koca bir tabak makarnalı salata hazırladım bu salatamın icinde de;
Sebzelimakarna,tonbalıgı,kıvırcık,roka,domates,salatalık,biber,sogan vardı.
Aksam;
Dünden kalma mantarimla, yanına yaptğım salatamı yedim
Spor;
8 km tempolu yürüyüs yaptım.
Yarın ki ögle yemegime ise simdiden karar verdim brokoli haslayıp üzerine yogurt döküp baharatla renklendirip yemeyi düsünüyorum.
Simdi gelelim soruma bu uyguladıgım diyet beni zayıflatır mı?