Salata Diyeti

mucok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
554
5
118
Bu aralar hızla aldıgım kilolari geri vermeye karar verdim daha 2 ay önce 57 kiloydum şimdi ise 59 kiloyum.

2 gün önce verdigim kararla diyetimi uygulamaya başladım. Salata ve sebze agırlıklı beslenmeye başladım hergün 8 km yol yürüyorum aksamları mekik cekiyorum.

İlk gün sabah kahvaltımı normal yaptım sabah kahvaltımı calısan biri oldugum icin diyetime dahil etmedim ama hamur isi tabiki yemiyorum.

Öglen:
ekmeksiz koca bir kase salata yedim bu salatada
Kıvırcık,domates,roka,2 tane nugget,salatalık,biber,sogan, ton balıgı,peynirli göze hitap eden bir salata hazırlayıp yedim.

Aksam:
1 tabak mantar yemegi ekmeksiz,1 tabak salata

Spor : 30 mekik

Bugün ise
sbh kahvaltımı yine normal yapıp öglen yine kendime koca bir tabak makarnalı salata hazırladım bu salatamın icinde de;
Sebzelimakarna,tonbalıgı,kıvırcık,roka,domates,salatalık,biber,sogan vardı.

Aksam;
Dünden kalma mantarimla, yanına yaptğım salatamı yedim

Spor;
8 km tempolu yürüyüs yaptım.

Yarın ki ögle yemegime ise simdiden karar verdim brokoli haslayıp üzerine yogurt döküp baharatla renklendirip yemeyi düsünüyorum.

Simdi gelelim soruma bu uyguladıgım diyet beni zayıflatır mı?

canım salata diyetın nasıl gidiyo bır etkı varmı ben dikkat etmeye calışsamda bır değışıklık yok senın durumun nasıl kilo olarak

canım salata diyetın nasıl gidiyo bır etkı varmı ben dikkat etmeye calışsamda bır değışıklık yok senın durumun nasıl kilo olarak

canımcım bu diyeti sadece 1 hafta yaptım faydasını gördüm tam 7 gün cesitli salatalarla beslendim emin ol hic zorlanmadım hepsi göze hitap eden doyurucu salatalardı. Mantarlı yeşil zeytinli salatadan tut sebzeli makarnalı salataya kadar yaptım yedim :) Ve sonuc nisanlim bana zayıfladgmı söyledi simdilik sebze yemekleri yiyorum ara ara salata diyetimi tekrarlycm biz bayanlar salata yemeyi cok sevdgmz icin bence en güzel en kolay diyet listesi :) aklına gelebilecek her türlü salatayı ama sadece salatayı yapıp yiyebilirsn tabi ekmeksiz başarılar..

salata sandığınız kadar masum değil.evet yeşillikler sebzeler vs tamam da, işin içine makarna, mısır,kaşar peyniri,ya da tonbalığı özellikle karışınca bir de yağını tuzunu koyarsan o salata diyetle alakası olmayan kalori deposu bi salata olur..diyet salatası az zeytinyağlı, tuzsuz, az bi nar ekşisi sosu en fazla, ve sadece sebzelerden oluşur. hiç bir diyetisyen makarnalı ya da tonbalıklı salata vermez. tavuk da konulabilir bu arada yağda kızarmış olmamak şartıyla...bence sen salatanın içine koyduklarının kalori hesabını yap, beni daha iyi anlarsın. başarılar :)

salata sandığınız kadar masum değil.evet yeşillikler sebzeler vs tamam da, işin içine makarna, mısır,kaşar peyniri,ya da tonbalığı özellikle karışınca bir de yağını tuzunu koyarsan o salata diyetle alakası olmayan kalori deposu bi salata olur..diyet salatası az zeytinyağlı, tuzsuz, az bi nar ekşisi sosu en fazla, ve sadece sebzelerden oluşur. hiç bir diyetisyen makarnalı ya da tonbalıklı salata vermez. tavuk da konulabilir bu arada yağda kızarmış olmamak şartıyla...bence sen salatanın içine koyduklarının kalori hesabını yap, beni daha iyi anlarsın. başarılar :)

Ben fazla kilolu biri değilim amacım sadece bir kaç kilo verip eski kiloma geri dönmek bu yüzden katı bir diyet programı yerine böylesi diyet ayarladım kendime. Makarnayı çok severim canım birşey çektiğin de kendime engel olamıyanlardanım ben de makarna yemek istediğim de 2 tabak makarna garanti yerim ama salatanın içine 2 kaşık makarna atarsan bunun pek bir zararı olmaz düşüncesindeyim artı araştırmalarım doğrultusun da asıl kilo aldıran da makarananın sosu diye okumuştum ben.. Ton balığına gelince kullandığım ton balığı light ton balığıdır yani yağ için de değil de su için de olanından.. Kaşar peyniri zaten diyet listemde hiç yer almadı yağsız beyaz peynir kullandım. Mısır kilo aldırır mı hiç bir bilgim yok

Back
X