annene arada harçlık babında bişeyler verdiğin oluyor mu?ben bunu kabullendim. annem o kadar yorulmuş benim için yapmış salçayı para istemesi artık normal buluyorum.
laf yapmasin diye vericem. 100 lirayi.. nabayim annemin cani saolsun o benim herşeyim..annedir işde. ne olursa olsun kötü de olsa iyi de olsa yıllarca büyütmüş anne o. eşim de tamam ver dedi.. aramizi sorunlari hallettik çok şükür.
yorumlariniz için tek tek teşekkür ederim:)
Mune rica ediyorum konuyu kapatabilirmisin sorunlarimz çözdük.:)
5 kavanoz degil 15 kavanoz. 5 kavanozu nerde okudun??Tovbe bismillah...benim annem elinde olsa evin kolonlarini cocuklarina verecek.
5 kavanoz salcayi satiyor.
Birdaha bu durumlara dusmemek icin sizde pazarda koylu kadinalrin yaptigi salcalardan alin. Hem esinle hemde annenle boyle sorunlar yasamamis olursunuz. Aslinda anneniz 50 tl de kalmis olsaydı. Baskasina vereceginize annenize vermis olurdunuz hemde sorun yasanmazdi.
Yanlis okumussum pardon.5 kavanoz degil 15 kavanoz. 5 kavanozu nerde okudun??
olsun annemin yaptığı salçalari başka.. o yapsasda parasini istesede veririm. istemesede vermem.. annedir o..
ihtiyaci vardir belki annemin... bayramlik alacakti para istemesi normal.. istemesede bile ben gider 100 lirayla palto alirdim anneme. ödemiş olurdu.. bu kadar basit.. veririrm nolucakti gitsin alsin paltoyu güle güle giysin:)Bir anne evladina parayla satiyor ne kadar ugrasirsa ugrassin ya benim annemin aklina para bile gelmez .Torunu na bile parayla bakan anneleri duydum bunu da duyunca vay be diyor insan .
Yanlis okumussum pardon.
Iyide anne olduğunu biliyoruz. Sen sorun etmiski yazmissin.
Bu ayni seye benzedi. Sokakta adam karisini dover, gelip ayirt ederler sonrada kadin, size ne kocamdir hem dover hem sever diye cikisir.
Ayni onun gibi oldu ama neyse... zaten sorunuda cozmussunuz.
Sevindim.
Iyi gunler...
Ve geçirmiş..gercektende annen gecirme parasi istemis
onu da vericem arkadaş:)gercektende annen gecirme parasi istemis
Tarifini okumadim açıkçası. Ve ilk defa salcada margarin duyugorum. Benim annemde yapar salca hic gormedim duymadim. Ama tuhafima giden. Bunu sorun olarak kendisinin yazmasi, esinin kizmasi ve sorun cozuldukten sonra yorum yazanlara, ne olacakki veririm demesi...Margarinliymiş salçalar ilkdefa bukadar saçma bişey duydum. Markette salça kaynıyo sağlıksız istiyosa onlardan alsaymış yazık annesinide uğraştırmış okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?