Salça mevzusu.:(

annene arada harçlık babında bişeyler verdiğin oluyor mu?
kadın acaba senden alacağı 100 tl ile bir borç filan mı ödeyecek ki ısrarla 100 tl istiyor?

E bizde annemlerle tarhana yaptık. Tarhananın tüm malzemelerini ben aldım. Onlar yoğurt ve 2 paket un getirdi.
E şimdi ben onlardan para mı istemeliyim şimdi?
Üstelik benim evimde yapıldı.
Diğer ablamlara da vereceğiz.
E ben şimdi enayi miyim yoksa anneniz çok mu akıllı ?
Çözemedim...

(şaka tabiki, kendimi asla bu durumda enayi falan görmüyorum... )

Bundan sonra hicbir sey eskisi gibi olmayacak,yazdım buraya konu sahibi...
Umuyorum ki kocişiniz unutur gider bu mevzuyu.

Tovbe bismillah...benim annem elinde olsa evin kolonlarini cocuklarina verecek.
5 kavanoz salcayi satiyor.

Birdaha bu durumlara dusmemek icin sizde pazarda koylu kadinalrin yaptigi salcalardan alin. Hem esinle hemde annenle boyle sorunlar yasamamis olursunuz. Aslinda anneniz 50 tl de kalmis olsaydı. Baskasina vereceginize annenize vermis olurdunuz hemde sorun yasanmazdi.

Bir anne evladina parayla satiyor ne kadar ugrasirsa ugrassin ya benim annemin aklina para bile gelmez .Torunu na bile parayla bakan anneleri duydum bunu da duyunca vay be diyor insan .

5 kavanoz degil 15 kavanoz. 5 kavanozu nerde okudun??
olsun annemin yaptığı salçalari başka.. o yapsasda parasini istesede veririm. istemesede vermem.. annedir o..
sorunlari çözüldü dün akşam eşimi karşıma aldim oturduk konuştuk. tamam dedi.. benim eşim olmaz vermem desede ben dedim ki kocacim dedim.. annemin kalbini kırmayalim istiyosa verelim olay bitsin bi dahada annemden salça yaptırmayiz kendimiz yapariz şu an hamile olduğum için mecburen yaptırdım. dedim. güzelce konuştum. hallettim. bu kadar basit kocaya ikna etmek kolay:)

5 kavanoz degil 15 kavanoz. 5 kavanozu nerde okudun??
olsun annemin yaptığı salçalari başka.. o yapsasda parasini istesede veririm. istemesede vermem.. annedir o..
Yanlis okumussum pardon.

Iyide anne olduğunu biliyoruz. Sen sorun etmiski yazmissin.

Bu ayni seye benzedi. Sokakta adam karisini dover, gelip ayirt ederler sonrada kadin, size ne kocamdir hem dover hem sever diye cikisir.
Ayni onun gibi oldu ama neyse... zaten sorunuda cozmussunuz.
Sevindim.
Iyi gunler...

Bir anne evladina parayla satiyor ne kadar ugrasirsa ugrassin ya benim annemin aklina para bile gelmez .Torunu na bile parayla bakan anneleri duydum bunu da duyunca vay be diyor insan .
ihtiyaci vardir belki annemin... bayramlik alacakti para istemesi normal.. istemesede bile ben gider 100 lirayla palto alirdim anneme. ödemiş olurdu.. bu kadar basit.. veririrm nolucakti gitsin alsin paltoyu güle güle giysin:)

Margarinliymiş salçalar ilkdefa bukadar saçma bişey duydum. Markette salça kaynıyo sağlıksız istiyosa onlardan alsaymış yazık annesinide uğraştırmış okadar

Simdi siz niye savunmaya geçtiniz ben anlamdım. Gelip konu açıyorsunuz 'vay annem şöyle dedi, vay efendim boyle yaptı'. İnsanlar size hak veriyor, siz 'annemdir o istesin alırım, kociş de boyle ikna edilir' falan filan. Canı sıkılan konu açıyor. Yazık, millet de vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışıyor.

Keşke eşinize hiç yansıtmasaydınız .

Margarinliymiş salçalar ilkdefa bukadar saçma bişey duydum. Markette salça kaynıyo sağlıksız istiyosa onlardan alsaymış yazık annesinide uğraştırmış okadar
Tarifini okumadim açıkçası. Ve ilk defa salcada margarin duyugorum. Benim annemde yapar salca hic gormedim duymadim. Ama tuhafima giden. Bunu sorun olarak kendisinin yazmasi, esinin kizmasi ve sorun cozuldukten sonra yorum yazanlara, ne olacakki veririm demesi...
Ozaman ne olacaktı ki veririm diyebiliyordu verip hic sorun olmasaydi ve dert edilmeseydi.
Herkes ailesine vermek ister. Burdakiler zaten annene para verme vsm demedi demezde herkesin annesi var. Annesinin para istemesi ve aslinda kocasiyla bu sorunu nasil cozebilir onun tavsiyesi idi...
Aman neyse...
Benim anneme oara gondermem icin benim icin oakdar yorulmasina gerek yok. Bem pazardanda markettende alirim. Parasinida gonderirim anneme yeterki annem yorulmasin

demek ki ne yapacağız,konu açmadan önce,bin kez düşüneceğiz.

annenizle ilgili konuyu siz açtınız,bir gün sonra çark ettiniz.aile bu,başka şey değil.
bu şeye benzedi."ben herşeyi söylerim ama kimseye laf söyletmem".

konuya daha önce yorum yapmamıştım.annenizin durumuyla alakalı bir konu bu,ihtiyacı varsa verilir.az ya da çok.
ben de anneme para veririm.sürekli benden birşeyler ister,kılık kıyafet.alabilirsem alırım.ama anneme laf söyletmem,başta kendim de söylemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…