Salça mevzusu.:(

" Ay benim annem hiç böyle yapmaz, ay benim kocam ruhunu satar bana,ay ay ay = konu sahibinin konusu altında " benim .." demenin hiç bir faydası yok.
Bu yorumlar gerçekten çok gereksiz.

Herkesin annesi çok zengin hiçbirinin paraya ihtiyacı yok öyle demeyin şimdi.

E pes doğrusu, para isteyen bir anne düşünemiyorum bence eşin yerden göğe kadar haklı

Benim annemde asla boyle birsey soylemezde yapmazda yakiniz her gittgimde elim kolum dolu. ben hep sorarim anne bak parasini verim almaz.
Ama hep biseyler yaparim onunla altta kalmam yoksa icimde kalir.
Esine neden soyluyosun ki? Annenle kendi aranda..eslere yansitilmasa olmuyomu.
100 tl ver nolcakki saka yapmis belki ihtiyaci vardir..
Hem kv vermissin, annen kizmis oyuzden yardima gelsin dedi demekki sen salcalari vericeksin diye ee hakli kadin.
Esine annem saka yapmis vs biseyler soyle. Basit konular bunlar.

Ben şokkk.. Ben elimi bile sürmediğim halde annem her şeyimi hazırladı yani salça, tarhana vs. Cidden şok oldum.

Parasını ver bir daha da annenle para işlerine girme derim .Marketten hazır al daha iyi.

Hayretler içinde okudum madem satiyo git başkasından al kocanada ailesinede rezil olduguna değmez annen utanmali böle bi teklifte bulunduğu için benimkilerde zorla verirler ne olursa olsun utana sikila alırım bari az verin diyerek yani diyecek söz bulamadim

Kaynanam gecen kis 44sise menemenlik
20 sise salca
1 koca bidon yagli tursu kurmustu ben istyorm die hemde calisirken beni cagrmadi yarm saatlik yere otobuslerde ugrasmayayim.die ve kadin hala daha veriyo ondan cok ben tukettim belkide.
Gecenlerde annem domates aci biber vs tursu yapms hamileym die patlican pisirip paketlemis hazrlams bana getrdi.
Inanamyrm ..
Parasi olmasa sadce alinanin parasini istese amenna herkesn bir durumu var sonucta ama bilemedim boyle buyuk mevzuu etmemeliydi
Esiniz hakli insan kizar sizde kizmadinizmi?

Arkadaşım ne salçaymış çok üzüldüm bende yapıyorum hemde Türkiye nin heryerinde gönderiyorum sanada hediye göndereyim ver anneninkini

BU nasil bi annelik anlamadim canim benim annem bana butun kisligimi yapar karsiliginda tek kurus istemez .. Garip bir dusunce . kvalidenizede birsey demesin bence sizin doldurdugunuzu dusunur araniz bozulur . bence sen niye yapmiyorsun kendi evine al yavas yavas kucuk kucuk yap ben anneme diyorum nesela ben ogreniyim diye cunku o beni dusunuyor bir seyi eksik olmasin diye bende annemi dusunuyorum yorulup yipranmasin diye

Annenizdir, ihtiyacı varsa sizin de durumunuz müsaitse zaten her şekilde yardım ediyor olmalısınız,
Annnizin tavrı tarzı çok kırıcı,
Keşke eşinize hiç yansıtmasaydınız

Anneniz hakkında yorum yapıp sizi daha fazla üzmek istemiyorum. Ancak bir daha ki sefere böyle bir durumla karşılaşırsanız ya baştan almayın, ya da aldıysanız kimseye duyurmadan parasını verin. Salça mevzusundan çok annemin tavrı beni üzerdi sanırım.

Annene sok oldum.Benim annem istemedigim kadar cok veriyo zorla.
Para istemek ne demek. Alma ver geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…