" Ay benim annem hiç böyle yapmaz, ay benim kocam ruhunu satar bana,ay ay ay = konu sahibinin konusu altında " benim .." demenin hiç bir faydası yok.
Bu yorumlar gerçekten çok gereksiz.
Anneniz hamile kızından ev yapimi salca parası isteyecek kadar ihtiyac sahibiyse,siz niye bunu önceden dusunemeyecek kadar annenizden bihabersiniz?
100 dediyse ver gitsin.
BU nasil bi annelik anlamadim canim benim annem bana butun kisligimi yapar karsiliginda tek kurus istemez .. Garip bir dusunce . kvalidenizede birsey demesin bence sizin doldurdugunuzu dusunur araniz bozulur . bence sen niye yapmiyorsun kendi evine al yavas yavas kucuk kucuk yap ben anneme diyorum nesela ben ogreniyim diye cunku o beni dusunuyor bir seyi eksik olmasin diye bende annemi dusunuyorum yorulup yipranmasin diyemerhabalar
salça sezonu başladi kışlık hazirliklari başlandi..
geçen gün salça yaptık.. 5 kase istedim annemden. 5 kasesini 50 lira vermiş. onu biz vercektik.. gecirme parasiyla beraber 100 lira istiyor. eşim buna razi degil vermem diyor.
nolucak 50 lira olsun bende yardim ettim anne dedim domates doğradim hamile halimle.. 5 kase domates. yok ilaa istiyo..
kaynanamgilde gelmediler yardima.. aradik gelemeyiz dediler. kaynanamgil salça uğraşmayı sevmez. annem kaynanana laf sölüycem diyo bende bişey deme anne boşver dedim. bak yoruldum diyo 100 lira istiyorum senden dedi.. 50ye anlaşmadik mi dedim anneme (orda tamam 50 olsun demişti)
eşime dedim deliye döndü bi daha annen isterse yapmıycam dedi.salçalari geriye götürcem dedi istemiyorum dedibu ilk ve sondu dedi. canim çok sıkıldı.. bende geri götüremem. kabul etmedim.
bende kaynanama bişey diyemem.ne yapmaliyim ya.. ben annemin huyunu bilirim canimi sıktı bu konulari
ne yapmam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?