yardima gelmedi diye kızıyor. kv olsa para felan istemezdi. buda tam tersi..Bir de ne hakla kayınvalidenize kızıyor anlamadım?
Yardım etmek zorundamıki kadın iyiki gelmemiş bi kasr alsa annen ondanda para isteyecekti daha komik bir durum olurduyardima gelmedi diye kızıyor. kv olsa para felan istemezdi. buda tam tersi..
yani bende dedim işde anlamiyor huyu bu işde nabim ben anneme.. kalbini mi kırayim..Benim anlamadığım geçirme parası ne oluyor? Dışarda bir yerde para verip mi yaptırıyor ki bunun parasını istiyor? Yok herşeyi birlikte yaptınız anneniz mi para ile satıyor? Maddi durumu iyi değildir anlarım ama ver 100lira al 5 kase salça kısmı tuhaf gerçekten,yani en kaliteli salçayı daha ucuza alırsınız zaten,100lira nedir. Sanki tüm maliyetini sizden istiyor gibi bir durum var ortada.
Kayınvalidenizle konuyu zaten bağdaştıramadım,sevmiyormuş uğraşmayı gelmemiş bunda bir sorun yok .
bölede olsa yine annem işde nabayim..Ya annedir bu isterse çıkartır 10 bin verirsin.
Ya da sizin içinizden gelir uğraştı annem diye verirsiniz
Ama bu şekilde sizle pazarlığa girmesi çok üzücü.
Anne bile olsa kimseye müdanan olmayacak bu hayatta işte..
sen de 50 tl lik salça al annenden.bölede olsa yine annem işde nabayim..
100 isterse vercektim eşim razi gelmedi. ne diyeyim.. vermem diyo adam..
çalışıyorum canim. olsa vercem de eşim razi degil nabayim. anlaşamadik 50 olsun dedim tmm dedi annem abarttı bu seferde.sen de 50 tl lik salça al annenden.
sanırım çalışmıyorsun eşin verirse ödenecek bu para.
başka yolu yok.
ana kız anlaşamamışssınız
annenizin yerinde kv.niz olduğunu düşünün neden vermek istemediğini anlayacaksınızbölede olsa yine annem işde nabayim..
100 isterse vercektim eşim razi gelmedi. ne diyeyim.. vermem diyo adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?