Salça mevzusu.:(

Kusura bakmayın ama çok tuhaf aile ilişkiniz var.
İnsan evladına vereceği salçanın ya da her neyse onun lafını yapar mı ?
Gerekirse kendi yemez evladına verir o yesin diye.
Kırılmayın lütfen bana çok ilginç geldi,annem evimin işini yapar,bazen pazara çıkamam alışverişimi yapar getirir,haftada 2 gün yemek yapar kardeşimle gönderir ama para mevzusu çok çok çok tuhaf

gecırme parası neymiş? annen senden mi para istiyor??
gıt al marketten gozunu seveyım. organık ıstıosan pazarlarda koyden teyzeler yapmış getırıolar, en azından yabancıdan satın aldım dersın ıcın yanmaz. bunun sıkıntısına nıe gırıosun. bıdaha gırme annenle alışverıse, agzınızın tadı bozulmasın

bi daha ben annemden bişey istemiycem çünkü salça mevzusu çikinca aliniyorum. bana yapsa istemiycem eşimin zoruna gitti.

geçirme parası domatesi kıyma makinesi gibi bir şeyden geçiriyorlar çekme derler bizim orada genelde herkeste bulunmaz gider parayla çektirirsin domatesi daha kolay olur sanırım geçirme parası buraya verilen para .birde anneniz kayınvalidenize kızmış sanırım ona da mı gidecek salçalar ? yardıma gelmeden kayınvalideniz bundan yararlanacaksa o yüzden anneniz kızmıştır. ama sizin için para istiyorsa dometesin çekme parasının dışında emek parası olarak bende almam o salçayı asla

Geçirme parası derken bir benmi fesat ..anneniz sizi kaziklamis galiba ..şu dertli halime bni guldurdunuzya allahta sizi guldursun emi ..en kötü derdiniz buolsun ..:)

yardima gelmedi diye kızıyor. kv olsa para felan istemezdi. buda tam tersi..
Yardım etmek zorundamıki kadın iyiki gelmemiş bi kasr alsa annen ondanda para isteyecekti daha komik bir durum olurdu
Hani kızım domates alda ikimize salça yapayım falan deseydi onu ödeseydiniz yine neysede bu çok saçma
Eşin haklı geri ver git marketten al

babama dedim. babam olsa hayatta istemez para mara kızım sadece domates parasi ver yeter der.. onu verircem de 50 ye tmm da 100 lirayi kabul etmedim.

Benim anlamadığım geçirme parası ne oluyor? Dışarda bir yerde para verip mi yaptırıyor ki bunun parasını istiyor? Yok herşeyi birlikte yaptınız anneniz mi para ile satıyor? Maddi durumu iyi değildir anlarım ama ver 100lira al 5 kase salça kısmı tuhaf gerçekten,yani en kaliteli salçayı daha ucuza alırsınız zaten,100lira nedir. Sanki tüm maliyetini sizden istiyor gibi bir durum var ortada.
Kayınvalidenizle konuyu zaten bağdaştıramadım,sevmiyormuş uğraşmayı gelmemiş bunda bir sorun yok .

Ya annedir bu isterse çıkartır 10 bin verirsin.
Ya da sizin içinizden gelir uğraştı annem diye verirsiniz
Ama bu şekilde sizle pazarlığa girmesi çok üzücü.
Anne bile olsa kimseye müdanan olmayacak bu hayatta işte..

Git baska birinden satin al salcayi.benim annemde salcayi kendi yapar kimseden bir kurus almaz.

yani bende dedim işde anlamiyor huyu bu işde nabim ben anneme.. kalbini mi kırayim..
kv gelmek istemiyosa zorla mi gel diycektim kendileri bilirler bende bişey demedim
5 kaseden 15 kavanoz çikti zaten. bi tanesini kvye verdim onu bile kızdi annem niye veriyosun vermeseydin diyo bende vereyim nolcak parasini vercem dedim ya.

bölede olsa yine annem işde nabayim..
100 isterse vercektim eşim razi gelmedi. ne diyeyim.. vermem diyo adam..

komşu bile bi kavanoz veriyo, anneya bak para derdine düşmüş. bi salça için insan kızıyla pazarlıkmı yapar, bide hamile. almasaydın ya, başka yerde salçamı kalmadı

bölede olsa yine annem işde nabayim..
100 isterse vercektim eşim razi gelmedi. ne diyeyim.. vermem diyo adam..
sen de 50 tl lik salça al annenden.
sanırım çalışmıyorsun eşin verirse ödenecek bu para.
başka yolu yok.
ana kız anlaşamamışssınız

Annen salçayı gelir kapısı, seni de müşteri olarak görüyor. Bazı gözü tok satıcılar der ya, babama olsa şu fiyattan aşağı vermem. Annenin ki de o hesap.

sen de 50 tl lik salça al annenden.
sanırım çalışmıyorsun eşin verirse ödenecek bu para.
başka yolu yok.
ana kız anlaşamamışssınız
çalışıyorum canim. olsa vercem de eşim razi degil nabayim. anlaşamadik 50 olsun dedim tmm dedi annem abarttı bu seferde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…