Salça mevzusu.:(

Olan size olmuş bu durumda. Anneniz 100lira diye tutturmuş,eşiniz vermem diye,arada bırakmışlar sizi. Anneniz tuhaf ve hatalı kesinlikle ama eşinizde sizi çok zorlamayacaksa versin"başimın gözümün sadakası olsun"desin geçsin yani.
Seneye zaten annenizle bu konuda anlaşmak değil lafını dahi ettirmezsiniz sizde bu durumda.

Annecimin kiymetini bileyim ben her gittiğimde bir poşet olur eşim kızar hatta neden hep bişeyler taşıyorsun diye zorla veriyor napayım ayrıca salça yapmak ne ya hiç temiz gelmiyor bana bütün sokağın tozu içinde yoğur yoğur yoğur paracı annenden bahsetmiyorum bile

seneye yapmıycaz artık bu ilk ve son.

parasini vercem sonra bi daha istemiycem. bu ilk ve son olsun.

Hııı KASE değil de KASA imiş,çekmede galiba makinada çekiyorlar galiba odur.. Anneniz çok çıkarcı garip bir anneymiş..Eşinizde bana göre garip tuhaf...Bukadar dert etmeye üzülmeye tantanaya değmez marketten alın huzurunuzu bozmayın

çalışıyorum canim. olsa vercem de eşim razi degil nabayim. anlaşamadik 50 olsun dedim tmm dedi annem abarttı bu seferde.
tmm işte 50 tl lik salça ver de annene olmuyor mu?
madem iş ticarete döküldü.
ya annen de bir tuhaf eşin de.
annenin eli çok mu sıkıdır böyle.
50 tl için yapılır mı bu muhabbet

Annen ayıp ediyor. Aslında eşinin de şu an 100 verip bir daha bu işlere seni katmaması gerek. Öyle ya da böyle arada kalıyorsun işte.
En iyisi salça da alma parasını da verme. Ya da sadece kvye verdiğinin parasını 50 TL olarak ver belki utanır.

kaynanamla tarhana geçirdik bize tarhana bile verir parasini mi hiç istemedi...
bi salça yaptık. 50 liralik para istiyo. parada para.. şimdi şakasina takıldım diyo. alınıyorum ben bu şeylere kızı olsam da .yok anne çok istiyosun vercem parasini dedim içim rahat etmedi böle şaka mi olur.

Biriktir bi elli lira ver anne ayıp ettin de

Annenin parayla salça vermesi dışında hiç bişey anlamadım.

Kase ne? Bildiğimiz çorba kasesi mi? O kadarcık salçaya 50/100 lira çok değil mi?

Çekme parası ne?

Kayınvalidenin olayla alakası ne?

Hani domatesi alırsı parasını verirsin falan ama çok ilginç kadın annen ki benim annem her sene domates yapar salça değil yarısını bana taşır hiç para vermedim hiçde yardım etmedim

onu da vercem içim huzur olsun yeter.

hayır yanlış anladınız ..
kv nizi çağırmış ya yardıma .. gelseydi yevmiyesini verecekmiydi ? sonuçta satıp para kazanacağı şey için yardım beklemek gelmedi diye de trip atmak pek mantık işi değil..
ama siz yardım etmişsiniz kendi yevmiyenizi düşüp salçanın parasını o şekilde verebilirsiniz bence en makul olanı bu..
eşinizde yerden göğe kadar haklı..

nabayim işde annem böle işde. ben bile annemden utandim yaptıklarindan.

Geçirme parasını nedir? Sormuşlar ama cevap verdinizde ben mi kaçırdım?

saka gıbı
anneye gel...

sıze parasıyla verıyorsa neden alıyorsunuz ?
yormamıs olursun gıt parasını ver baska yerden al ozaman
ben olsam almazdımda ıstemezdım de yanı parasını alıyorsa
aıle ılıskılerınde boyle bırsey olur mu ya

mesela yemege gıttıgınızde yemek yaptım yoruldum parası su kadar dıyor mu ?

bi daha ben annemden bişey istemiycem çünkü salça mevzusu çikinca aliniyorum. bana yapsa istemiycem eşimin zoruna gitti.

Belki ihtiyacı vardır.
Sizde herşeyi eşinize demek zorunda değilsiniz ki ? 50 Tl. de kendinizden verseydiniz.

Yok benim annem böyle değil, yok parayla mi satıyor aa " demenin kimseye faydası yok.
Her anne , her şart farklıdır.
..

Eşinize deyin ki , annem şaka yapmış. Hormoarimdan dolayimidir nedir alınganlık yapmışım boşuna v.s diyerek ortamı yumuşatın.
50Tl. Için elin adamına annenizi rezil etmeye değmez. Huyu buymuş demek ki.

Sizde bilerek beraber yapmışsınız

konuyla alakası yokta siz nasıl salça kullanıyorsunuz ev yapımına pis demişsinizde =?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…