- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
Olan size olmuş bu durumda. Anneniz 100lira diye tutturmuş,eşiniz vermem diye,arada bırakmışlar sizi. Anneniz tuhaf ve hatalı kesinlikle ama eşinizde sizi çok zorlamayacaksa versin"başimın gözümün sadakası olsun"desin geçsin yani.yani bende dedim işde anlamiyor huyu bu işde nabim ben anneme.. kalbini mi kırayim..
kv gelmek istemiyosa zorla mi gel diycektim kendileri bilirler bende bişey demedim
5 kaseden 15 kavanoz çikti zaten. bi tanesini kvye verdim onu bile kızdi annem niye veriyosun vermeseydin diyo bende vereyim nolcak parasini vercem dedim ya.
seneye yapmıycaz artık bu ilk ve son.Olan size olmuş bu durumda. Anneniz 100lira diye tutturmuş,eşiniz vermem diye,arada bırakmışlar sizi. Anneniz tuhaf ve hatalı kesinlikle ama eşinizde sizi çok zorlamayacaksa versin"başimın gözümün sadakası olsun"desin geçsin yani.
Seneye zaten annenizle bu konuda anlaşmak değil lafını dahi ettirmezsiniz sizde bu durumda.
parasini vercem sonra bi daha istemiycem. bu ilk ve son olsun.Annecimin kiymetini bileyim benher gittiğimde bir poşet olur eşim kızar hatta neden hep bişeyler taşıyorsun diye zorla veriyor napayım ayrıca salça yapmak ne ya hiç temiz gelmiyor bana bütün sokağın tozu içinde yoğur yoğur yoğur paracı annenden bahsetmiyorum bile
yardima gelmedi diye kızıyor. kv olsa para felan istemezdi. buda tam tersi..
tmm işte 50 tl lik salça ver de annene olmuyor mu?çalışıyorum canim. olsa vercem de eşim razi degil nabayim. anlaşamadik 50 olsun dedim tmm dedi annem abarttı bu seferde.
merhabalar
salça sezonu başladi kışlık hazirliklari başlandi..
geçen gün salça yaptık.. 5 kase istedim annemden. 5 kasesini 50 lira vermiş. onu biz vercektik.. gecirme parasiyla beraber 100 lira istiyor. eşim buna razi degil vermem diyor.
nolucak 50 lira olsun bende yardim ettim anne dedim domates doğradim hamile halimle.. 5 kase domates. yok ilaa istiyo..
kaynanamgilde gelmediler yardima.. aradik gelemeyiz dediler. kaynanamgil salça uğraşmayı sevmez. annem kaynanana laf sölüycem diyo bende bişey deme anne boşver dedim. bak yoruldum diyo 100 lira istiyorum senden dedi.. 50ye anlaşmadik mi dedim anneme (orda tamam 50 olsun demişti)
eşime dedim deliye döndü bi daha annen isterse yapmıycam dedi.salçalari geriye götürcem dedi istemiyorum dedibu ilk ve sondu dedi. canim çok sıkıldı.. bende geri götüremem. kabul etmedim.
bende kaynanama bişey diyemem.ne yapmaliyim ya.. ben annemin huyunu bilirim canimi sıktı bu konulari
ne yapmam lazim.
onu da vercem içim huzur olsun yeter.parayla sattığı şey için yardım mı istiyor birde ?
yevmiyesini verecekmiydi peki ?
onu da vercem içim huzur olsun yeter.
nabayim işde annem böle işde. ben bile annemden utandim yaptıklarindan.hayır yanlış anladınız ..
kv nizi çağırmış ya yardıma .. gelseydi yevmiyesini verecekmiydi ? sonuçta satıp para kazanacağı şey için yardım beklemek gelmedi diye de trip atmak pek mantık işi değil..
ama siz yardım etmişsiniz kendi yevmiyenizi düşüp salçanın parasını o şekilde verebilirsiniz bence en makul olanı bu..
eşinizde yerden göğe kadar haklı..
bi daha ben annemden bişey istemiycem çünkü salça mevzusu çikinca aliniyorum. bana yapsa istemiycem eşimin zoruna gitti.
konuyla alakası yokta siz nasıl salça kullanıyorsunuz ev yapımına pis demişsinizde =?Annecimin kiymetini bileyim benher gittiğimde bir poşet olur eşim kızar hatta neden hep bişeyler taşıyorsun diye zorla veriyor napayım ayrıca salça yapmak ne ya hiç temiz gelmiyor bana bütün sokağın tozu içinde yoğur yoğur yoğur paracı annenden bahsetmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?