• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salı günü diyete mi başlanır :(

EŞİM BANA ALLAH RAZI OLSUN ONDAN Kİ HİÇ KİLOLUSUN BİLE DEMEDİ. HER HALİNLE GÜZELSİN SEN DEDİ HER ZAMAN. O DA KİLOLU AMA İKİMİZN DE BOYU UZUN. KALDIIYRUZ KİLOMUZU. BURDA OKUYORUM DA İNSANLARIN YAZIK EŞLERİ NELER NELER DİYORMUŞ KİLO VER ÇİRKİNSİN FALAN DEMELER... NE AYIP... ÇOK ŞÜKÜR EŞİM BİR KERE BİLE KIRMADI...

POĞAÇA OLAYINDA KESİNLİKLE HAKLISIN. BUGÜN SONDU OK.. YEMİCEM ONU DA ARTIKIN...
süpersin ;)
öglen aralar için evden meyva getirdim
ceviz ve üzüm aldım yanıma sabah kalhvaltımı bununla yaptım
bir tanede elma yedim

süpersin :KK66:
öglen aralar için evden meyva getirdim
ceviz ve üzüm aldım yanıma sabah kalhvaltımı bununla yaptım
bir tanede elma yedim

BEN DE CEVİZ YİYORUM. 3-4 TANE YİYORUM MUTLAKA.
ÖĞLEN AZ KEREVİZ VE YOĞURT YİYECEĞİM.

Bende körili tavuk yapıcam yanında yoğurt Tek problem tatlı isteği Tarçın dan başka fikri olan var mı Bu arada öğretmenim ben

AAAYYY CANIM AKŞAM BEN DE KÖRİLİ TAVUK YAPACAĞIM.
DÜN AKŞAM DA YAPMIŞTIM. EŞİM ÇOK BEĞENDİ BUGÜN DE YAP DİYOR. YOĞURTLA MÜKEMMEL GİDİYOR.
AMA CANIM TAVSİYEMDİR YOĞURDUN İÇİNE KIRMIZI PUL BİBER VE BİRAZ LİMON SIK. FAYDANISI GÖRECEKSİN...

BU ARADA BEN DE MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİNDE ÇALIŞIYORUM.
ÖZEL DEĞİLİZ BİZ MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞINA BAĞLI BİR MÜŞAVİRLİĞİZ.

Bende körili tavuk yapıcam yanında yoğurt Tek problem tatlı isteği Tarçın dan başka fikri olan var mı Bu arada öğretmenim ben

TATLI OLARAK BİR KÜÇÜK KARE ŞEKLİNDE BİTTER ÇİKOLATAYI TAVSİYE EDERİM. FAYDALI ÜSTELİK.
DİYETİ ENGELLEMİYOR. YADA BALLI SÜT. ARKADAŞIM YEME İÇME UZMANI DA ONDAN ÖĞRENMİŞTİM :)))

yemeğimi yedim geldimmm

mantarlı sebze çorbası
orta boy palamut balığının 4/3 ünü yedim
salata birde ;)

şimdi yeşil çay içiyorummm

yemeğimi yedim geldimmm

mantarlı sebze çorbası
orta boy palamut balığının 4/3 ünü yedim
salata birde :KK66:

şimdi yeşil çay içiyorummm

HARİKAA... AFİYET OLSUN KIZLAR...
BİR DE BOYUNUZU VE KİLONUZU SÖYLERMİSİNİZ ?
BİRDE HEDEF KİLONUZU...

byzaksyg9114835 .!.:
15 kilo mu gerçekten başarıli ve tekrar başarmaman için hiç bi neden yok :) ne zaman başlıyosuuuun bakalım
Umarim veririm.gercekten harika olur.ben de sabah kahvaltida bi KK peynir 5 zeytin bir dikim çavdar ekmeği bir tatil kasigi acili kahvaltilik sos ve biraz da yeşillik yedim.kahvaltimi geç yaptim

Ben tavukları julyen dograyip biber domates sogan ve krema kullanarak yapiyorum normalde Ama diyet nedeniyle sadece tavuk sogan ve köri kullandım

BEN DE BÖYLE YAPIYORUM CANIM. HATTA TAVUK GÖĞÜSLERİNİ İRİ İRİ DOĞRADIĞIM DA OLUYOR. HİÇ KREMA KATMADIM HİÇ.
BİRAZCIK DA TEREYAĞI KATARIM ASLINDA AMA ONU DA KATMICAM ARTIK :)

inşallah canım... fazla kilon yokmuş senin aslında. :)

kontrolden çıkıyorum evlenmeden önce 52 kilonun üstüne çıkmazdım

nasıl aldım bu kiloyu off off

eski çalıştığım işyeri yüzünden 8 kilo almıştım bir yılda

onun acısını çekiyorum

saat 11-20,30 arası çalışıyordum eve gelirdim saat 9

yemek hazırla ye saat 10 olurdu ee ye yat ye yat olunca hal böle oldu

Back
X