- Konu Sahibi purplepurple
-
bence yaptırma.zaten perdeler şık bi hareket vermiş.boş olan duvara güzel bi tablo güzel olur.bence bu hali çok güzel
bencede duvar kağıdı yaptırma bir kaç güzel tablo ihtiyacınızı giderecek ama renkli olursa çok daha güzel olur fikrimce:44:
kızmayın amakonsolun üstündeki çerçeveler fazla değilmi 1 tane olsa daha iyi olmazmı
merhaba .
güle güle otur .
evde siyah çok baskın olmuş .bende severim siyah beyaz ama senin evde siyah fazla kaçmış ..özelikle SİYAh ZEBRA PERDEN .evi baya kasmış . hem fonda ehmde cam içinde siyah olmamış ..
bence kagıt yaptırma .
eger tablo düşünüyorsan renkli canlı bişiler al derim . en azından hareket katar evine .
birde aksesuarlarıda renkli yapsan hoş olacak .
bende diğer yorumlara katiliyorum duvar kağıdı yerine renkli tablo alabilirsiniz. eviniz benimki gibi siyah beyaz ama sizde siyah daha ağırlıklı. ben bir iki aya yeni evime taşınacağım ve renklendirmek için, içinde mor rengi olan tablolar asmak istiyorum. sizede fikir olabilir.
birde birşey sormak istiyorum. duvarlarda kağıt kullanıldıktan sonra sıkıldığımizda kağıdı çıkartip normal boya ile kullanmak istesek nasıl olur. yani herhalde duvarın zımparalanmasi gerekiyormuş ama bu saten alçı duvarlarda nasıl olur?
bence kesinlikle duvar kagıdı yaptırma perdelerin okadar güzelki o görevi görüyor zaten bence siyah ve bezazın içine bi renk katmalısın mesele turkuaz mavisi olabilir koltuguna turkuaz mavisi yatık yine mavi ufak aksesuatlar orta sehpaya felan bide mavi agırlıklı yine modern bi tablo süper olur bence
salonun küçük ama gayet güzel..perdelerin zaten hava katmış...konsol üstüne ayna alıyorsun zaten ayna altına duvar kağıdı yapabilirsin veya koltukların arkasındaki duvara zaten tek bir duvara yapmanı tavsiye ederim ev senin evinse mutlaka yap ben duvar kağıtlarına bayılıyorum hele de simliyse ışıl ışıl duruyor duvar gibi kirlenmiyor da siliyorsun tüm odalarımda var...sana tavsiyem bu salon için kesinlikle beyaz kendinden kabartmalı ve bol simli bir duvar kağıdı benim mutfağımda var içimi ferahlatıyor..zaten bir duvar cok az tutar fiyat olarak da kesinlikle vazgeçme güzel bir fikir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?