Salonuma duvar kağıdı yaptırmalı mıyım? Resimli

purplepurple

Evli,Mutlu,Huzurlu...<3
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
731
2
46
Ankara
Merhaba kızlar;

Salonumun 2 duvarı fazla beyaz ve boş geliyor bana bu yüzden duvar kağıdı yaptırmak istiyorum fakat salonum küçük olduğu için fazla mı boğar karar veremedim bir türlü.

Aşağıda salonumun her açıdan fotoğrafı mevcut resimlere bakarak bu konuda fikrinizi söylerseniz çok mutlu olurum.

Not: Büfenin üzerine ayna siparişi verdim yapımını bekliyorum.Fakat aynanın altında duvar kağıdı yaptrmak istiyorum.Acaba diğer boş duran duvari mı tercih etmeliyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
bence yaptırma.zaten perdeler şık bi hareket vermiş.boş olan duvara güzel bi tablo güzel olur.bence bu hali çok güzel

bence yaptırma.zaten perdeler şık bi hareket vermiş.boş olan duvara güzel bi tablo güzel olur.bence bu hali çok güzel

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim
haklısın boş duvara 3 lü tablolardan tercih edebilirim.Duvar kağıdı ile karanlık olmasında zaten çok tedirginim

bence odanın bütünlüğünü bozma.zaten ayna almışsın.o bile havasını değiştirecek.mutlu günlerde kullan.

bencede duvar kağıdı yaptırma bir kaç güzel tablo ihtiyacınızı giderecek ama renkli olursa çok daha güzel olur fikrimce:44:

merhaba .
güle güle otur .

evde siyah çok baskın olmuş .bende severim siyah beyaz ama senin evde siyah fazla kaçmış ..özelikle SİYAh ZEBRA PERDEN .evi baya kasmış . hem fonda ehmde cam içinde siyah olmamış ..
bence kagıt yaptırma .
eger tablo düşünüyorsan renkli canlı bişiler al derim . en azından hareket katar evine .
birde aksesuarlarıda renkli yapsan hoş olacak .

Son düzenleme:
bende diğer yorumlara katiliyorum duvar kağıdı yerine renkli tablo alabilirsiniz. eviniz benimki gibi siyah beyaz ama sizde siyah daha ağırlıklı. ben bir iki aya yeni evime taşınacağım ve renklendirmek için, içinde mor rengi olan tablolar asmak istiyorum. sizede fikir olabilir.

birde birşey sormak istiyorum. duvarlarda kağıt kullanıldıktan sonra sıkıldığımizda kağıdı çıkartip normal boya ile kullanmak istesek nasıl olur. yani herhalde duvarın zımparalanmasi gerekiyormuş ama bu saten alçı duvarlarda nasıl olur?

bence kesinlikle duvar kagıdı yaptırma perdelerin okadar güzelki o görevi görüyor zaten bence siyah ve bezazın içine bi renk katmalısın mesele turkuaz mavisi olabilir koltuguna turkuaz mavisi yatık yine mavi ufak aksesuatlar orta sehpaya felan bide mavi agırlıklı yine modern bi tablo süper olur bence

salonun küçük ama gayet güzel..perdelerin zaten hava katmış...konsol üstüne ayna alıyorsun zaten ayna altına duvar kağıdı yapabilirsin veya koltukların arkasındaki duvara zaten tek bir duvara yapmanı tavsiye ederim ev senin evinse mutlaka yap ben duvar kağıtlarına bayılıyorum hele de simliyse ışıl ışıl duruyor duvar gibi kirlenmiyor da siliyorsun tüm odalarımda var...sana tavsiyem bu salon için kesinlikle beyaz kendinden kabartmalı ve bol simli bir duvar kağıdı benim mutfağımda var içimi ferahlatıyor..zaten bir duvar cok az tutar fiyat olarak da kesinlikle vazgeçme güzel bir fikir...

bencede duvar kağıdı yaptırma bir kaç güzel tablo ihtiyacınızı giderecek ama renkli olursa çok daha güzel olur fikrimce:44:

Evin diğer tarafları o kadar renkli ki salonu özellikle siyah beyaz gümüş kombini dışına çıkarmamaya çalıştım.Yine de aklınızda olan tablo örnekleri varsa paylaşırsanız çok sevinirim

kızmayın ama konsolun üstündeki çerçeveler fazla değilmi 1 tane olsa daha iyi olmazmı

Neden kızayım zaten fikir almak için ekledim bu fotoğrafları.Konsolun arkasın henüz dolmadığı için çerçeveler azaldığında çok boş görünüyor.Aynasını astığımızda eğer kalabalık görünüyorsa tabi ki kaldırırım:26:

Aslında evin diğer odalarını çok renkli kombinlediğim için salonu renksiz istedim.Bu kadar rengin içinde dinlenmemi sağlıyor.
Bence de siyah baskın duruyor zaten bu kadar siyah yeterli geldiği için geri kalan herşeyi açık renk tutmaya çalışıyorum fakat duvar çok boş geliyor nedense bu ara gözüme haklısınız tabi duvar kağıdı daha da boğabilir

koltuklar çok güzel ama o halı ve perdeler sanırım siyah renkli işte onlar biraz küçük gösteriyor sanki daha canlı bir renk olaydı daha mı iyi olurdu acaba diye düşündüm ve duvar kağıdı olarak da oturma alanı ya da yemek kısmı kaplanabilir sanki

Evet haklısınız sanırım duvar kağıdından vazgeçmek üzereyim tablo iyi fikir fakat şöyle bir durum var ki benim oturma odam kahverengi-turuncu-krem,Yatak odam mor-beyaz-mürdüm yani salon gz yormasın göze hatta pek bir şey takılmasın istiyorum acaba tablolarıda benzer renklerde alsam çok mu sönük kalır?

Bu arada üzeri zımparanlamadan boyanabilen duvar kağıtları var isterseniz ondan tercih edebilirsiniz.

Haklısınız tablo kafama çok yattı teşekkürler

Tam olarak aklımdakini yazmışsın.Bende aynanın altına ışıltılı bir duvar kağıdı yaptırmayı düşündüm hafif kabartmalı fümeli-grili bir model vardı aklımda.
Fakat ben oda da pek çok şeyin aynı anda dikkat çekmesinin taraftarı değilim pek. Salonumda küçük olduğundan çok göz yorabilir.Bu yüzden kafam karışık.
Ev kendimizin öncelikle bir tablo alıp deneyeyim bakalım olmadı antrede konumlandırabilirim onu.Çok içimde kalırsa boyanın yakın olduğu bir zamanda duvar kağıdını da deneyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…