- Konu Sahibi purplepurple
-
Neden duvarlar fazla beyaz geliyor biliyor musun arkadaşım fazla siyah var salonun da .
Ama çok güzel duruyor orası ayrı .Duvar kağıdı yaptırmak yerine sade düz , büyük bir ayna alabilirsin hem odayı geniş gösterir hem renk cümbüşü olmaz ,göz yormaz.Duvar kağıdını doğru seçmek bu salon için sıkıntılı olur.
Resimleri tekrar inceledim evet hiç ayna yok oda da bu yüzden eksik geliyor sanırım sana bişeyler.
aslında o japon fonların deseni resimden mi bilmem çok karışık duruyo gibi..
yukardaki resimde o balkon kapısının yanında duran duvardaki japon perde bim gözüme pek hoş gelmedi oraya onun yerine ince uzun renkli bir tablo olsa daha iyi olmazmıydı..bir de koltukların arkasındaki duvara da olabiilir aslında duvar kağıdı şöyle ışıltılı bişey..
Büfenin üstüne ayna geldiğin de bence o kadar gözünü rahatsız etmeyecektir.
Salonun net bir havası var , benim çok hoşuma gidiyor böyle.
Bencede duvar kağıdı sadeliğini bozar odanı odanız çok şık sade beğendim, parçalı kanvas tablolar hoş olur ama sadece siyah beyaz grili olursa odanız çok sönük kalır içinde mutlaka bir renk olmalı,perdeleriniz zaten desenli olduğu için duvar kağıdı karmaşa verir gibi geldi.
Merhabalar, bende yeni evlendim benimde salonum beyaz ve gri. daha çok beyaz ağırlıklı ama. perdelerimde girimsi bir renk kruvaze perde ayrı bir fonu yok yani duvarlarımda beyaz olunca bana çok beyaz gelmişti. ve bende bu nedenle beyaz bir tv ünitesinin bulunduğu tek duvara siyahlı sade desensiz bir duvar kağıdı kaplattım ve çok güzel oldu her gelen bayılıyor. bence duvar kağıdı çok ayrı bir hava katıyor sizde tv yok sanırım salonda bu nedenle sizde gözünüze boş gelen odanın tek tarafına bir model duvar kağıdı kaplatabilirsiniz sade ferah bir model bulabilirsiniz ve bence güzel durabilir. okadar çok model varki yakışacak bir model mutlaka bulursunuz. Birde yanlış anlamazsanız bir yorumum olacak ben perdelerinizin fonlarını çok karanlık ve çok fazla buldum çok geniş yer kaplamışlar sanki onun dışında çok güzel bir salonunuz var güzel günlerde oturun inş.
Salonunu çok beğendim ama duvar kağıdı bence çok gereksiz olur perdelerin o açığı kapatmış.ama koltuk arkasındaki boş duvar güzel bir tablo ve saat ister.ama normal bir saat değil şık modern ben burdayım diyen saatler var biraz pahalıca işte onlardan.ayna gelince resmini koy ayna olmazsa olmaz zaten odanın havası bile değişecek.
purplepurple merhaba,
benim naçizane fikrim: bence duvar kağıdı yaptırmana gerek yok, perdelerin zaten koyu renk, oldukça baskın, bir de duvara kağıt yaptırsan belki ortamı daha da basık ve dar gösterecek.
bir mekanı geniş ve ferah göstermenin en iyi yollarından biri ayna çözümü...aynayı illa konsolun üzerine asmak zorunda değilsin, boş duvara da ayna yapabilir, konsolun üzerine güzel bir tablo/tablolar asabilirsin..
ama bilhassa koyu renk duvar kağıdı uygularsan mevcut ortam daha da dar gözükecektir, bilgin olsun
şimdiden güle güle kullan..:)
Haklısın duvar kağıdını rafa kaldırdım gidiyim çok içimde kalacaksa salona beğendiğim modelin turuncusunu filan oturma odasına yaptırıyım.
Salon için parçalı, büyük bir tablo düşünüyorum umarım içime sinen bir tane bulurum. Konsolun üzerinden ziyade o boş duvar benim gözümü alıyor.Gerçi çok çiğ bir beyazı var ondan da olabilir ama oraya kesin bir şey yapmam gerekiyor.
Tablo umarım işe yarar
bence illa birşey alıcam diye zorlama, şu an bile kötü gözükmüyor..
ne zaman içine sinen birşey buldun, o zaman alırsın..
o boş duvar madem gözünü alıyor, bence oraya as büyükçe dikdörtgen bir ayna, iş göreceğini düşünüyorum :)
Bence salonuna beyaz ve siyah disinda. renkli ama sade sik bi tablo lazim duvar kagidi olmaz..tani salonuj beyaz ve siyah tersi renginde uygun bi tablo ile hem canli hemde tabloyu salonunda rengi ile patlatirsan siper olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?