- Konu Sahibi purplepurple
-
Perde rengınızı cok yanlıs sectgınızı dusunuyorum,
Pudra şekeri ya da gokyuzu mavısı olsaydı harıka bır salon olurdu dıye gecırdım ıcımden.
Bir kaç tablo örneği hem tablo hem saat olanlarda hoş
Eki Görüntüle 614750 Eki Görüntüle 614751 Eki Görüntüle 614752 Eki Görüntüle 614753 Eki Görüntüle 614754 Eki Görüntüle 614755 Eki Görüntüle 614756 Eki Görüntüle 614757
Duvar kagidi salonunu bogabilir onun yerine tablo veya aynali biseyler asabilirsin duvara
duvar kağıdı yerine tablo yada ayna kullan derim sticker aynada olabilir ama kağıda gerek yok gibi salonun gayet güzel sadeliği bozar bence
benim evime nerdeyse benziyor:)) Zadece perdelerin daha iyiMerhaba kızlar;
Salonumun 2 duvarı fazla beyaz ve boş geliyor bana bu yüzden duvar kağıdı yaptırmak istiyorum fakat salonum küçük olduğu için fazla mı boğar karar veremedim bir türlü.
Aşağıda salonumun her açıdan fotoğrafı mevcut resimlere bakarak bu konuda fikrinizi söylerseniz çok mutlu olurum.
Not: Büfenin üzerine ayna siparişi verdim yapımını bekliyorum.Fakat aynanın altında duvar kağıdı yaptrmak istiyorum.Acaba diğer boş duran duvari mı tercih etmeliyim?
Eki Görüntüle 612049
Eki Görüntüle 612050
Eki Görüntüle 612048
Eki Görüntüle 612047
Eki Görüntüle 612046
Eki Görüntüle 612044
Eki Görüntüle 612045
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
benim evimdede var duvar kağıdı bence daha hoş görünüyor :)) ben yaptırmanı tavsiye ederim canımm
bence duvar kağıdı yaptırma çünkü salonun sadeliğini bozmuş olursun bu şekilde gayet şık.. bi ortam hem hareketli duvar kağıdını hem gösterişli perdeleri kaldırmıyor.. alanıda daha dar gösterir böyle ferah daha iyi..perdelerin yeternce gösterişli bence.. birde ben evinin diğer bölümlerini görmek istedim zahmet olmazsa..
benim evime nerdeyse benziyor:)) Zadece perdelerin daha iyibiz kesinlikle renk olarak Zadece süsler, püslerle yakalamaya çalışıyoruz ve alçak dolap için büyük güzel bir tablo arıyoruz. Sende belki renkli bir tablo kulana bilirsin
güle güle oturun salonunuz çok hoş modern ve şık olmuş. benim fikrim duvar kağıdı fazlalık olur gibi perdeleriniz zaten o havayı veriyor. bu arada perdelerinize bayıldım. fonlar japon perde galiba. kullanışlı mı acaba ? bende yaptırmayı düşünüyorum.
Bende biraz öyle hayal ediyordum ama büyükler işin icine karşınca tr'den getirilen tül perde şimdilik takıldıBende kimde gördüysem çok beğendim fakat perdelerle boğabilir diye çok çekiniyorum yaptırmaya.Olmazsa boyayaya yakın bir deneme yaparım:)
Evet, sevklerimiz nerdeyse bir birine yakın!Demek ki zevklerimiz çok beziyor
Koltuğun arkasında ki boş duvar için arıyorum şu anda bir tablo. 5 parçalı geneli siyah-beyaz olmakla beraber içinde minik yeşil renkler olsun istiyorum.
Ne hayal ettim amaİnş kafamda tasarladığıma yakın bir şey bulabilirim
Bende biraz öyle hayal ediyordum ama büyükler işin icine karşınca tr'den getirilen tül perde şimdilik takıldı. Evimde tek sevmediğim perde!
eyer perde yaptırırsam, yemek masa örtümüde aynı kumaşdan yaptırmayı düşünüyordum. Yada lambanın renginde yakalamayı düşünüyordum. Artık tablomu bulayım, birde cok cok aşık oldugum bir dolap var, onları alayım ozaman şu perdeleri çıkarıp bir el atacağım
Purple
Ben de yazayım fikrimi; duvar kağıdı çok lüzumlu gelmedi bana..
Perdelerin müthiş güzel çünkü..
Şık bir tablo çok iyi olur o boş dediğin duvarda..
Ayrıca aplik de hoş olur duvarlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?