Salonuma duvar kağıdı yaptırmalı mıyım? Resimli

Perde rengınızı cok yanlıs sectgınızı dusunuyorum,
Pudra şekeri ya da gokyuzu mavısı olsaydı harıka bır salon olurdu dıye gecırdım ıcımden.

Yatak odamı ve giyinme odamı pembe-mor tonlarda dekore ettim.Oturma odam kahverengi-krem-turuncu...
Bu nedenle salonda renk istemedim.Siyahı ben çok severim.Kendi adıma salonlara çok yakıştırırım

duvar kağıdı yerine tablo yada ayna kullan derim sticker aynada olabilir ama kağıda gerek yok gibi salonun gayet güzel sadeliği bozar bence

Duvar kagidi salonunu bogabilir onun yerine tablo veya aynali biseyler asabilirsin duvara

Tablo konusunda kesinlikle haklısınız.
Benim de korkum zaten duvar kağıdının salonu boğabileceği yönündeydi.
Aynam 2 haftaya kadar gelecek o zamana kadar da hoşuma giden bir tablo bulabilirsem son halini mutlaka ekleyeceğim

duvar kağıdı yerine tablo yada ayna kullan derim sticker aynada olabilir ama kağıda gerek yok gibi salonun gayet güzel sadeliği bozar bence

TeşekkürlerTablo herkesin önerisi ve bende bu öneriye kulak vermeye karar verdim.Hoşuma giden bir tane bulur bulmaz hemen alacağım.Aynamında siparişini verdim fakat aksilikler nedeni ile geç kaldı. 2 haftaya elimizde olacak inşallah.

benim evimdede var duvar kağıdı bence daha hoş görünüyor :)) ben yaptırmanı tavsiye ederim canımm

bence duvar kağıdı yaptırma çünkü salonun sadeliğini bozmuş olursun bu şekilde gayet şık.. bi ortam hem hareketli duvar kağıdını hem gösterişli perdeleri kaldırmıyor.. alanıda daha dar gösterir böyle ferah daha iyi..perdelerin yeternce gösterişli bence.. birde ben evinin diğer bölümlerini görmek istedim zahmet olmazsa..

benim evime nerdeyse benziyor:)) Zadece perdelerin daha iyi biz kesinlikle renk olarak Zadece süsler, püslerle yakalamaya çalışıyoruz ve alçak dolap için büyük güzel bir tablo arıyoruz. Sende belki renkli bir tablo kulana bilirsin

güle güle oturun salonunuz çok hoş modern ve şık olmuş. benim fikrim duvar kağıdı fazlalık olur gibi perdeleriniz zaten o havayı veriyor. bu arada perdelerinize bayıldım. fonlar japon perde galiba. kullanışlı mı acaba ? bende yaptırmayı düşünüyorum.

Haklısın korkum salonum küçük olduğundan boğması duvar kağıdının iyice...
Çok içimde kalırsa oturma odasına yapabilirim tv nin arkasına doğruu şöyleee çok şirin olabilir hemde hevesim geçmiş olur
Şu ara kız kardeşim misafirimiz fakat en kısa sürede eklemeye çalışırım diğer odalarıda

Demek ki zevklerimiz çok beziyor
Koltuğun arkasında ki boş duvar için arıyorum şu anda bir tablo. 5 parçalı geneli siyah-beyaz olmakla beraber içinde minik yeşil renkler olsun istiyorum.
Ne hayal ettim amaİnş kafamda tasarladığıma yakın bir şey bulabilirim

Teşekkürler Duvar kağıdına çok özenmiştim ama odamızda küçük olduğundan boğabilir perdelerle birlikte haklısınız. Zebra üzerine japon fon perde yaptırdık.Bende çok seviyorum gerçekten.
Henüz kullanışsız bir tarafı ile karşılaşmadım. Kiri,tozu belli etmiyorlar.Nemli bzle silinmesi de yeterliymiş zaten.
Yaptırmanızı tavsiye ederim. Ben giyinme odamı da yaptırdım görenlerin çok hoşuna gidiyor.
Gerçi fotoğraflarda karanlık ve karışık görünüyor biraz ama ben odanın havasını değiştirdiğini düşünüyorum bu tarz perdelerin

Bende kimde gördüysem çok beğendim fakat perdelerle boğabilir diye çok çekiniyorum yaptırmaya.Olmazsa boyayaya yakın bir deneme yaparım:)
Bende biraz öyle hayal ediyordum ama büyükler işin icine karşınca tr'den getirilen tül perde şimdilik takıldı. Evimde tek sevmediğim perde!
eyer perde yaptırırsam, yemek masa örtümüde aynı kumaşdan yaptırmayı düşünüyordum. Yada lambanın renginde yakalamayı düşünüyordum. Artık tablomu bulayım, birde cok cok aşık oldugum bir dolap var, onları alayım ozaman şu perdeleri çıkarıp bir el atacağım

Evet, sevklerimiz nerdeyse bir birine yakın!
tablo için guzel bir secim! Bizde önce orayı/ o taraf gibi bir yer secmiştik ama alçak dolabın üstünü çıplak bırakmam gerekiyordu, birde eski kiracılar tam o duvari gri renkde bir şey yapıp boyalamişlar, ne yaptiysak o gölgesinden kurtulamadık

Evet malesef öyle oluyor. Herkes içinde daha önceden kalmış olan ne varsa birden biz yeni ev döşeyenlerin,yeni evlilerin üzerinden yapmaya çalışıyor. Anlayışla karşılamaya çalışmakla birlikte insan oda da istemediği şeylerle başbaşa kalınca takıveriyor
İnşallah en kısa sürede hepimiz hayal ettiklerimizi bulur ve odalarımızda konumlandırırz

Purple
Ben de yazayım fikrimi; duvar kağıdı çok lüzumlu gelmedi bana..
Perdelerin müthiş güzel çünkü..
Şık bir tablo çok iyi olur o boş dediğin duvarda..
Ayrıca aplik de hoş olur duvarlarda..

Purple
Ben de yazayım fikrimi; duvar kağıdı çok lüzumlu gelmedi bana..
Perdelerin müthiş güzel çünkü..
Şık bir tablo çok iyi olur o boş dediğin duvarda..
Ayrıca aplik de hoş olur duvarlarda..

Teşekkürler evet tablo çok aklıma yattı inşallah gönlüme göre bir tane bulurum

L koltuğun arkasındaki duvara,renkli,güzel bir tablo...
Fakat 3'lü kanvas poster filan değil,tercihen hoş bir reprodüksiyon bir tablo olabilir.
Büfenin üzerine ise,gümüş renkte çerveli bir ayna veya bir Venedik aynası...
Mevcut saat,balkon kapısının göründüğü resimdeki boş duvara asılabilir.
Tablo ve ayna çok yukarıda olmamalı,ayakta iken göz hizasına gelecek şekilde asılmalı.

Evini şık bulmakla beraber,siyah sevmeyen biri olarak,en azından kırlentler siyah olmasa diye düşündüm:)

güzel döşenmiş bir ev beğendim gerçekten iyi günlerde otur ama bende halının siyah olmasına takıldım perdeler zaten siyah halı bayaz olsa çok daha iç açıcı olurdu salonunbence hani beyaz kabartmalı duvar kağıtları varya ondan yaptırabilrsn içeriyi aydınlatır güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…