- Konu Sahibi purplepurple
-
koltuklar çok güzel ama o halı ve perdeler sanırım siyah renkli işte onlar biraz küçük gösteriyor sanki daha canlı bir renk olaydı daha mı iyi olurdu acaba diye düşündüm ve duvar kağıdı olarak da oturma alanı ya da yemek kısmı kaplanabilir sanki
cnm bi kere odan çok güzel güle güle kullan. Belki çok klişe olucak ama sana tavsiyem kesinlikle tabo kullanman.Sanat tarzına yakın tablolar kullanabilrisin. Tablolar hem çok zengin durur hem de çok gösterişl,i durur. Diğer mobilyalardında bir sıkıntı yok bence ama duvarlar boş kalmış gibi..
Canm saatin siyah beyaz sanırırm. Onu bence rahatlıkla kulnanabilrsin. Ama sana nacizhane fikrim şu tablo kunusunda sana biraz hüznü ve yanlızlığı hatırlatan fotolar kullanma. Az önceki sayfalarda bir tablo gördün yazlız bir kadın var kırmızı şemsiyeli onu kullanma bence.çÜnkü insan her zaman iyi bir ruh halinde oluyor ve karamsar olabiliryor. Bu nedenle o tabloyu kullanma. Genelde sana hguzur veren tablolar kullan. O saat çok güzelmiş mesela:)
aslında salonun genişmiş neden duvar kağıdı yerine koyu tonlarda doğal taş düşünmüyorsun? çok daha şık duruyor bence
bence oda siyah beyzla fazla boğucu keşke biraz renk katsanız ..kırmızı önerisine katılıyorum...
bence de duvar kağıdı yaptırmamalısın , tablo iyi fikir.
Evet haklısınız sanırım duvar kağıdından vazgeçmek üzereyim tablo iyi fikir fakat şöyle bir durum var ki benim oturma odam kahverengi-turuncu-krem,Yatak odam mor-beyaz-mürdüm yani salon gz yormasın göze hatta pek bir şey takılmasın istiyorum acaba tablolarıda benzer renklerde alsam çok mu sönük kalır?
Bu arada üzeri zımparanlamadan boyanabilen duvar kağıtları var isterseniz ondan tercih edebilirsiniz.
bence aynı tonlarda tablo asarsaniz evet duvar boş durmaz ama odaya ayrı bir hava da vermez. eğer kırmızıdan hoşlanmıyorsanız içinde azda olsa mor veya turkuaz rengi olsa ve konsolun üstüne bir iki tane aynı tonlarda aksesuar kullanırsanız daha hoş durabilir . ayrıca odaya girdiginizde sadece onlar dikkat cekmez. odayla butunluk sağladığı için bütün salon dikkat çeker.
slm canımcım..evın cok guzell ıyı gunlerde oturunn ama cok siyah beyazzbnce tablo tercıh etmelısın canlı ve pastel tonlarındaaa o şekilde daha güzel olur...
sormuştum doğal taş 4 -5 cm filan bir azalma yapıyor. Bizde o 4-5 cm bile çok önemli olduğu için yaptıramamıştık onun yerine boyama sim kattımcanım geniş değil malesef 23 m2 filan ben biraz göz yanılması yaratmaya çalıştım.Keşke doğal taş döşeyecek kadar geniş olsaydı
sormuştum doğal taş 4 -5 cm filan bir azalma yapıyor. Bizde o 4-5 cm bile çok önemli olduğu için yaptıramamıştık onun yerine boyama sim kattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?