Salonuma duvar kağıdı yaptırmalı mıyım? Resimli

Teşekkürler yorumunuz için fotoğraflarda net çıkmamış ama halı siyah çoğunlukta olmakla beraber hafif ışıltılara sahip.Perdeminde fonları aynı şekilde gri desenleri var ve hafif pırıltılı. Benim aklımda oturma alanındaki büyük duvar veya büfenin arkası vardı zaten tek bir duvarı kaplattırmayı düşünüyorum

Canım çok teşekkürler zahmet etmiş bir de tablo araştırıp resim eklemişsin.
Hepsi de birbirinden şık gerçekten.Tablo işi kafama yattı oturma odamız için boğaz köprüsünün parçalı halinin siparişini vermiştik gerçekten çok güzel görünüyor.Salona da parçalı bir model düşünebilirim o yüzden.

cnm bi kere odan çok güzel güle güle kullan. Belki çok klişe olucak ama sana tavsiyem kesinlikle tabo kullanman.Sanat tarzına yakın tablolar kullanabilrisin. Tablolar hem çok zengin durur hem de çok gösterişl,i durur. Diğer mobilyalardında bir sıkıntı yok bence ama duvarlar boş kalmış gibi..

Çok teşekkürler yorumun için.Duvarlar banada boş geliyor o yüzden büfenin üzerine kesme ayna siparişi verdim.Hem odaya derinlik katacaktır hem de o boşluğu biraz alır diye düşündüm.
Daha sonra acaba altına duvar kağıdı yaptırsam mı diye bir fikir belirdi zihnimde

Fakat odayı dahada boğmasından çekindiğim için sizlere bir sorayım dedim.Tablo fikri benim de aklıma yattı.İçime sinmezse eğer hem kaldırması da duvar kağıdına göre daha kolay olacaktır.
Evlenmeden önce çok beğenerek bir saat almıştım fakat o kadar kararsızlaştım ki artık onu bile duvara asamıyorum.
Senin tavsiyen nedir.Koltuğun olduğu alana tablo alırsam yerleştirmeyi düşünüyorum. Sence saatide odada bir yere konumlandırmalı mıyım?

Canm saatin siyah beyaz sanırırm. Onu bence rahatlıkla kulnanabilrsin. Ama sana nacizhane fikrim şu tablo kunusunda sana biraz hüznü ve yanlızlığı hatırlatan fotolar kullanma. Az önceki sayfalarda bir tablo gördün yazlız bir kadın var kırmızı şemsiyeli onu kullanma bence.çÜnkü insan her zaman iyi bir ruh halinde oluyor ve karamsar olabiliryor. Bu nedenle o tabloyu kullanma. Genelde sana hguzur veren tablolar kullan. O saat çok güzelmiş mesela:)

Ben ağaç resimleri olsun istiyorum seçtiğim duvar kağıdıda o şekildeydi.Bulunduğum yerde yeşillik çok az baktığımda aklıma ağaçları filan getiren bir tablo olsun istiyorum fakat aynı zamanda da çok gözü alan çok canlı bir şey olsun istemiyorum.
Netten bir kaç araştırma yaptım tablo konusunda aşağıdakiler hoşuma gitti belki bir renk daha ekleyebilirim
Yardımların için çok teşekkürler

aslında salonun genişmiş neden duvar kağıdı yerine koyu tonlarda doğal taş düşünmüyorsun? çok daha şık duruyor bence

bence oda siyah beyzla fazla boğucu keşke biraz renk katsanız ..kırmızı önerisine katılıyorum...

Açıkçası o kominlemeden bana artık gına geldi o yüzden kırmızı istemiyorum 3. renk olarak gri-gümüş kullandım gerçi resim kalitesinden belli olmuyor.Heryer siyaz ve beyazdan ibaret görünüyor resimlerde.
Girdiğinizde içine pek boğucu bir havası yok (gerçi kişiye göre değişir) fakat bana duvarlar fazla beyaz geliyor. Büfenin üstüne el oymalı aynalardan gelecek acaba alltına duvar kağıdı mı yaptırsam diye düşündüm fakat sanırım önce koltuğun yanındaki duvarda tablo deneyeceğim.

bence aynı tonlarda tablo asarsaniz evet duvar boş durmaz ama odaya ayrı bir hava da vermez. eğer kırmızıdan hoşlanmıyorsanız içinde azda olsa mor veya turkuaz rengi olsa ve konsolun üstüne bir iki tane aynı tonlarda aksesuar kullanırsanız daha hoş durabilir . ayrıca odaya girdiginizde sadece onlar dikkat cekmez. odayla butunluk sağladığı için bütün salon dikkat çeker.

slm canımcım..evın cok guzell ıyı gunlerde oturunn ama cok siyah beyazz bnce tablo tercıh etmelısın canlı ve pastel tonlarındaaa o şekilde daha güzel olur...

Mor ve turkuaz hoş olabilir haklısın.Evin diğer odalarında da mor kombini ağırlıklı bir bütünlük sağlayabilir bu yüzden.Turkuazıda çok severim bir süre daha araştırmak en iyisi

slm canımcım..evın cok guzell ıyı gunlerde oturunn ama cok siyah beyazz bnce tablo tercıh etmelısın canlı ve pastel tonlarındaaa o şekilde daha güzel olur...

TeşekkürlerEvet tablo konusu kafama yattı araştırmalara başladım bile.Son halini de sizlerle paylaşırım

canım geniş değil malesef 23 m2 filan ben biraz göz yanılması yaratmaya çalıştım.Keşke doğal taş döşeyecek kadar geniş olsaydı
sormuştum doğal taş 4 -5 cm filan bir azalma yapıyor. Bizde o 4-5 cm bile çok önemli olduğu için yaptıramamıştık onun yerine boyama sim kattım

aslında o japon fonların deseni resimden mi bilmem çok karışık duruyo gibi..
yukardaki resimde o balkon kapısının yanında duran duvardaki japon perde bim gözüme pek hoş gelmedi oraya onun yerine ince uzun renkli bir tablo olsa daha iyi olmazmıydı..bir de koltukların arkasındaki duvara da olabiilir aslında duvar kağıdı şöyle ışıltılı bişey..

sormuştum doğal taş 4 -5 cm filan bir azalma yapıyor. Bizde o 4-5 cm bile çok önemli olduğu için yaptıramamıştık onun yerine boyama sim kattım

Haklısın o yüzden doğal taş düşünmedim bende.Simlerde çok hoş duruyor gerçekten bir de Tek duvara yapılan duvar kağıtlarını çok beğeniyorum.
Öyle bir şey olabilir diye düşündüm fakat beğenemzsem sökmesi zor olacaktır bu yüzden tablo denemesi yapacağım.İnşallah beklediğim gibi bir etki yaratır.

Bencede kesinlikle duvar kağıdıyla odayı boğma Zaten perdelerin koyu renk cnmBŞık bi ayna yada tablo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…