- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi imagemaker
-
Yano bu da bır bakıs acısı tabı de ılıskıler bır tabloyla kıstaslanmıyor.oturan kadın tablosu bana cıplaklıktan cok huznu cagrıstırıyor.sankı her seyını kaybetmıs bır kadın cıplaklık bu temayı vermıs gıbı.ama arkası donuk erkek asan bırı bende sadece neden bu sorusu sordurudu.aslında şöyle ;insanlar kendi aralarında gruplaşıyor ister istemez yani mesela aynı kafada değilseniz birbirinizin evine gitmezsiniz ...
yani mesela birisi salonuna nü resim asınca siz saygısızlık olarak mı görüyorsnuz yoksaBence bu cok dagılabılen bır konu.kk da zamanında komsusunun.yatak odası sesınden rahatsız olan ınsanlar olup konu acmıstır.bır kısım senın alanın bak keyfıne ınsanlar artık sevısmesın mı demıstır.bence bu bır kac kelıme bılıp sıyasete soyunan ınsanların demlerı gıbıdır.ya arkadas muzık sesını acarken komsunu dusunuyorsun,camasır mak calıstırırken dusunuyorsun,komsu maydanoz yıkarken cıkan su sesınden rhatsız olana akıl verıp gıt konus derken mılletın yatakta yasadıgı her seyı an be an duyan kadına senın.ıcın sevısmesınler mı dıyeler oluyor.yanı demek ıstedıgım cevremızı hıc bır konuda aldırmadan yasayabılıyorsak tabı ınsan.kendı sınırlarına da ne asarsa asar kıseyı ılgılendırmez.
Ne garipsiniz.esinizde o evde degilmi.
Valla ben ressam oldugum.halde evimi popart empresyonis resimlerle insanin icini acan resimlerle dekore ettim.
Baskasinin bedenini evimde sergilemem..heleki sizinki fotograf..
Ha sergi olur sanaat icin yapilir o ayri.ve emin olun hic bir sanatcida evine ciplak kadin figuru koymaz.ozenti olmayin bu kadar.onu asinca entelmi oldugunuzu dusunuyorsunuz.
Yani açıkçası ben de dini konularda hassas bir insanım
ama bence insanlar kendi fikirlerine ve zevklerine göre yaşayabilmeli
yani seviyorsa istiyorsa öyle mutlu olacaksa assın canım
dini açıdan bakıp bakmayacağı kişiye kalmış neticede her koyun kendi bacağından...
elalem ne diyecek dersek yaşayamayız ki kasılmaktan..
Birde şöyle bişey var her koyun kendi bacağından asılırda asılan koyun bir müddet sonra koku yapar Buda herkesi rahatsız eder..Yani açıkçası ben de dini konularda hassas bir insanım
ama bence insanlar kendi fikirlerine ve zevklerine göre yaşayabilmeli
yani seviyorsa istiyorsa öyle mutlu olacaksa assın canım
dini açıdan bakıp bakmayacağı kişiye kalmış neticede her koyun kendi bacağından...
elalem ne diyecek dersek yaşayamayız ki kasılmaktan..
çok ama çok güzel yorumlamışsınız :)Yano bu da bır bakıs acısı tabı de ılıskıler bır tabloyla kıstaslanmıyor.oturan kadın tablosu bana cıplaklıktan cok huznu cagrıstırıyor.sankı her seyını kaybetmıs bır kadın cıplaklık bu temayı vermıs gıbı.ama arkası donuk erkek asan bırı bende sadece neden bu sorusu sordurudu.
Kocanızı bir resimden bile kıskanıyorsanız zaten sanat hakkında yorum yapmayın . Tuhaf kaçıyor .Ne garipsiniz.esinizde o evde degilmi.
Valla ben ressam oldugum.halde evimi popart empresyonis resimlerle insanin icini acan resimlerle dekore ettim.
Ha sergi olur sanaat icin yapilir o ayri.ve emin olun hic bir sanatcida evine ciplak kadin figuru koymaz.ozenti olmayin bu kadar.onu asinca entelmi oldugunuzu dusunuyorsunuz.
yoo rahatsız olmam hıc yok oyle tabularım.olay su ben evıme arkası donuk adamı assam rahatmetlı babamla tabloya karsı oturamazdım.cok genıs bırıyım ama cınsel cagrısımlara henuz tam anlamıyla sanat dıyen bır toplum degılızyani mesela birisi salonuna nü resim asınca siz saygısızlık olarak mı görüyorsnuz yoksa
o kişi için önyargı oluşturur diye o kişi açısından mı bakıyorsunuz
o kişi açısından bakıyorsanız konu sahibi anladığım kadarıyla yadırganmaktan yargılanmaktan huzursuz olacak bir insan değil gibi..
Ben giderim o evde öyle görmek istemem yatak odasına assın mesela atıyorum diyorsanız da kişiler arası iletişime bağlı işte ister gidersiniz o eve istemezseniz gitmezsiniz o onun kendi evi...bilmyiorum bence böyle ...
her koyun kendi bacağından asılır ne demek bazı koyunlar asılır mı demek bu da demektir ki asılan her koyun kokar buna sizin gibi düşünenler de dahil .Birde şöyle bişey var her koyun kendi bacağından asılırda asılan koyun bir müddet sonra koku yapar Buda herkesi rahatsız eder..
doğruu toplum farklı görüşlere açık değil...Yo rahatsız
yoo rahatsız olmam hıc yok oyle tabularım.olay su ben evıme arkası donuk adamı assam rahatmetlı babamla tabloya karsı oturamam.cok genıs bırıyım ama cınsel cagrısımlara henuz tam anlamıyla sanat dıyen bır toplum degılız
Her koyun kendi bacağından asılır diyen arkadaşa yorumumdu , bu konuyla ilgili yorum yaptım zaten asarsam salonuma kaldırmam görmek istemeyen gelmesin.. Ben insanın inandığı gibi yaşaması taraftarıyım, o resim beni rahatsız etmiyorsa asarım kimseyede sormam ..her koyun kendi bacağından asılır ne demek bazı koyunlar asılır mı demek bu da demektir ki asılan her koyun kokar buna sizin gibi düşünenler de dahil .
:)
Ne garipsiniz.esinizde o evde degilmi.
Ben oyleYazım tarzınızı hoş bulmadım.
Entel olmak da nedir önce ?
İnsanlar sizin gibi düşünüp,sizin gibi davranmayınca özenti mi oluyor ? Bize ne yahu asmassanız asmayın.
Ben istiyorsam istiyorumdur.İsterse tablonun sahibi tablodan nefret etsin,banane ?
Onlarca nu erkek bayan hem tablo hem karakalem calistim.ama sanat sadece bu degil..insanin ruh dunyasindaki gercekleri aciga cikartir tablolar yada dekorasyon.sanat emektir..ne olursa olsin insan bedeni ozeldir.ve bir ciplak bedenin sergilenmesi heleki hic tanimadigimiz..bunun neresi kabul edilebilir.sizin bi nu tablonuz olsa ve baskasinin evinde danat adi altinda sergilenmesini istermiydiniz:)Kocanızı bir resimden bile kıskanıyorsanız zaten sanat hakkında yorum yapmayın . Tuhaf kaçıyor .
Ben oyle
Onlarca nu erkek bayan hem tablo hem karakalem calistim.ama sanat sadece bu degil..insanin ruh dunyasindaki gercekleri aciga cikartir tablolar yada dekorasyon.sanat emektir..ne olursa olsin insan bedeni ozeldir.ve bir ciplak bedenin sergilenmesi heleki hic tanimadigimiz..bunun neresi kabul edilebilir.sizin bi nu tablonuz olsa ve baskasinin evinde danat adi altinda sergilenmesini istermiydiniz:)
Cok daha derin girersem konuya anlayamazsiniz.ben bu isin yillardir icindeyim.nu tablolarin neden yapildigini hangi akimi empoze edip etmedigini bilmeden konusmayin.
merak ettim yalnızBen oyle
Onlarca nu erkek bayan hem tablo hem karakalem calistim.ama sanat sadece bu degil..insanin ruh dunyasindaki gercekleri aciga cikartir tablolar yada dekorasyon.sanat emektir..ne olursa olsin insan bedeni ozeldir.ve bir ciplak bedenin sergilenmesi heleki hic tanimadigimiz..bunun neresi kabul edilebilir.sizin bi nu tablonuz olsa ve baskasinin evinde danat adi altinda sergilenmesini istermiydiniz:)
Cok daha derin girersem konuya anlayamazsiniz.ben bu isin yillardir icindeyim.nu tablolarin neden yapildigini hangi akimi empoze edip etmedigini bilmeden konusmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?