Salonuma nü tablo almak

bence yatak odana al şekşi şekşi
yani ne bileyim hiç mi hacı amcan yok
ben utanırım hacı amcalardan dedelerden mesela misafir gelseler bir

mahremden ne anladığımıa bağlı .Hepimizin mahremi var .Salonuma nü tablo asmak istiyorum diye benim çırçıplak gezmeyi onayladığım anlamına gelmiyor ama bir tabloya bile bu kadar öcü gibi bakarsak bu mahrem değil bağnazlıktır ki zaten oradaki bir eser benim ya da sizin fotoğrafınız değil ki .Mahrem ile alakası yok bu işin .

kendi evin bence kimse karışamaz. istiyorsan al derim.
ama ben almazdım

bence yatak odana al şekşi şekşi
yani ne bileyim hiç mi hacı amcan yok
ben utanırım hacı amcalardan dedelerden mesela misafir gelseler bir
Amcam hacı halalarım hacı ama onlar Kayseri'de .Evime gelme olasılıkları çok çok az .Onlar gelirse kaldırırım sırf akrabalık hatrına .

ee o zaman şey mi netten çocuğa çıplak resim göstersem oda mahrem olmaz mı

ee o zaman şey mi netten çocuğa çıplak resim göstersem oda mahrem olmaz mı
neden çıplak resim gösteresiniz çocuğunuza .İlla ki vücut hakkında merakı olacaktır .Yaşına uygun bunu anlatan kitaplar var eğitici .

neden çıplak resim gösteresiniz çocuğunuza .İlla ki vücut hakkında merakı olacaktır .Yaşına uygun bunu anlatan kitaplar var eğitici .
ee bende onu diyorum
çocuktan bahsediyoruz değil mi nü olunca tablo olup bu sanattır bunda ters bir şey yok diyemez çocuk
bende diyorum ki öyle tablo olsun resim olsun çocuğum adına rahatsız olurum
eğitici kitaplardan öğrensin isterim
çocuk tablo ile resmi ayırt edemez
neyse uzatmayım fikrimi sordunuz söyledim
hadise bu kadar basit , siz neden olayı bağlanazlıktan saçmalamaya getirdiniz
birde insanların fikirlerine önem veririm derken hem de

bakış açısı hanımefendi .Nü tablodan ben rahatsız olmam çocuğumun olduğu ortamlarda da rahatsız olmam .Benim çocuğum ortalık yerde de zaten bu meme bu bilmem ne mi diye sormaz .Öğretiyoruz biz ona .Garipsemez ki çocuk .

ben değerli tüm şeylerimi gözden uzak tutarım, sadece bana ait olurlar o açıdan :)
Pırlanta parmağınızda olunca size ait ama göz önünde oluyor mesela. Evlilik teklifi aldığınız pırlantayı saklamak mı istersiniz yoksa parmağınızda olmasını mı? (Pırlanta örnektir.)

Tepki derken. Millet niye bu kadar şaşırmış.
Herkesin zevki başka.
Salona kendi nü resmimi asıcam dememişsiniz ki.

Pırlanta parmağınızda olunca size ait ama göz önünde oluyor mesela. Evlilik teklifi aldığınız pırlantayı saklamak mı istersiniz yoksa parmağınızda olmasını mı? (Pırlanta örnektir.)
yahu en önemli şey insandır hayatta .Ben kendimi çok değerli bulurum kendimi mi saklayayım şimdi .Çıkıp birazdan Karşıyaka çarşıda turlayacağım aman allahım herkes beni görecek .Değerim düşer mi sence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…