- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi imagemaker
-
Biz burda kendimizden geçerken konu dine gidiyor okyinanılmaz güzel. venüsün aslında vücudunda deformasyonlar var boyun fazla uzun falan ama baktığımda kadın çok güzel
hemen örtersin üstünü : )bence yatak odana al şekşi şekşi
yani ne bileyim hiç mi hacı amcan yok
ben utanırım hacı amcalardan dedelerden mesela misafir gelseler bir
mahremden ne anladığımıa bağlı .Hepimizin mahremi var .Salonuma nü tablo asmak istiyorum diye benim çırçıplak gezmeyi onayladığım anlamına gelmiyor ama bir tabloya bile bu kadar öcü gibi bakarsak bu mahrem değil bağnazlıktır ki zaten oradaki bir eser benim ya da sizin fotoğrafınız değil ki .Mahrem ile alakası yok bu işin .islam ülkelerinde taciz tecavüzün olmasının nedeni nedir biliyormusun sen ?
çocuğun sorularına sus ayıp çok ayıp nasıl konuşuyorsun sen dedikleri içindir
tabu da bu şekilde oluşur zaten
çocuklar fallik dönemde cinselliği merak eder , ve sorular sorar sende sus ayıp diye bağırırsan kızarsan ilerde cinsel sorunlara sebep olur
ben demiyorum uzmanlar diyor, uzmanlar saçmalıyor yani ha
ama neden polemik derdindesin fikir istedin fikrimi sundum , saçmalama demek fikir isteyen bir insanın cevabı olamaz kendi saçmalar
ben döşü gıllı seviyorumbana da erkek vücudu estetik geliyor açıkçası. tabi kel göbeklilerden bahsetmiyorum, düzgün olanlardan...
dine giderse kapanır. yasak zaten dine getirmekBiz burda kendimizden geçerken konu dine gidiyor oky
ikinci şık hanfendi .Tabloyu Karşıyaka ya da Alaybey tarafından alacağım .Buralarda genç sanatkarlar var onlara da katkı olur hem.
Amcam hacı halalarım hacı ama onlar Kayseri'de .Evime gelme olasılıkları çok çok az .Onlar gelirse kaldırırım sırf akrabalık hatrına .bence yatak odana al şekşi şekşi
yani ne bileyim hiç mi hacı amcan yok
ben utanırım hacı amcalardan dedelerden mesela misafir gelseler bir
ee o zaman şey mi netten çocuğa çıplak resim göstersem oda mahrem olmaz mımahremden ne anladığımıa bağlı .Hepimizin mahremi var .Salonuma nü tablo asmak istiyorum diye benim çırçıplak gezmeyi onayladığım anlamına gelmiyor ama bir tabloya bile bu kadar öcü gibi bakarsak bu mahrem değil bağnazlıktır ki zaten oradaki bir eser benim ya da sizin fotoğrafınız değil ki .Mahrem ile alakası yok bu işin .
Ben?Kim erkek vücudunu estetik buluyor ki?
Ama eşinize sorsaydiniz, fikrini cok merak ediyorum. Erkek mi kadin mi?
neden çıplak resim gösteresiniz çocuğunuza .İlla ki vücut hakkında merakı olacaktır .Yaşına uygun bunu anlatan kitaplar var eğitici .ee o zaman şey mi netten çocuğa çıplak resim göstersem oda mahrem olmaz mı
Biscolata erkekleri gibi mi?Ben?
Düzgün bir erkek vücudu bence gayet estetik.
ee bende onu diyorumneden çıplak resim gösteresiniz çocuğunuza .İlla ki vücut hakkında merakı olacaktır .Yaşına uygun bunu anlatan kitaplar var eğitici .
bakış açısı hanımefendi .Nü tablodan ben rahatsız olmam çocuğumun olduğu ortamlarda da rahatsız olmam .Benim çocuğum ortalık yerde de zaten bu meme bu bilmem ne mi diye sormaz .Öğretiyoruz biz ona .Garipsemez ki çocuk .ee bende onu diyorum
çocuktan bahsediyoruz değil mi nü olunca tablo olup bu sanattır bunda ters bir şey yok diyemez çocuk
bende diyorum ki öyle tablo olsun resim olsun çocuğum adına rahatsız olurum
eğitici kitaplardan öğrensin isterim
çocuk tablo ile resmi ayırt edemez
neyse uzatmayım fikrimi sordunuz söyledim
hadise bu kadar basit , siz neden olayı bağlanazlıktan saçmalamaya getirdiniz
birde insanların fikirlerine önem veririm derken hem de
Pırlanta parmağınızda olunca size ait ama göz önünde oluyor mesela. Evlilik teklifi aldığınız pırlantayı saklamak mı istersiniz yoksa parmağınızda olmasını mı? (Pırlanta örnektir.)ben değerli tüm şeylerimi gözden uzak tutarım, sadece bana ait olurlar o açıdan :)
Tepki derken. Millet niye bu kadar şaşırmış.Evimde en az 10 hanımın olduğu bir toplantıda salonuma nü tablo alacağım dediğimde bazıları çok tepki gösterdi .Evim yeni duvarlarım boş ve ben sanatı çok severim .Nü tabloları çok beğenir ve oldukça estetik bulurum .Maddi olarak rahatlayınca yağlı boya bir nü tablo alacağım .Yanlış mı düşünüyorum .Ben bir eve misafirliğe gitsem ve salonda nü tablo olsa hiç rahatsız olmam .Neden bu kadar tepki anlamış değilim .
yahu en önemli şey insandır hayatta .Ben kendimi çok değerli bulurum kendimi mi saklayayım şimdi .Çıkıp birazdan Karşıyaka çarşıda turlayacağım aman allahım herkes beni görecek .Değerim düşer mi sence .Pırlanta parmağınızda olunca size ait ama göz önünde oluyor mesela. Evlilik teklifi aldığınız pırlantayı saklamak mı istersiniz yoksa parmağınızda olmasını mı? (Pırlanta örnektir.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?