Salonuma nü tablo almak

Ozaman sizi ayağa alayım

Asabilir. Kendi evi, kendi alanı. Ne asacağını bize soracak değil.

Benim salon duvarımda sprey boyayla slogan yazıyor mesela. Gezi döneminde çıkan sloganlardan biri. 2013 haziranından beri de duruyor duvarımda.
Kitaplığımın üstünde LGBT yürüyüşünden kalan aşk örgütlenmektir ve genel ahlaksız dövizleri var. Salonda yine.

Evim benim siyasi veya diğer görüşlerimi yansıtabilir, bundan niye çekineyim ki?

Yani açıkçası ben de dini konularda hassas bir insanım
ama bence insanlar kendi fikirlerine ve zevklerine göre yaşayabilmeli
yani seviyorsa istiyorsa öyle mutlu olacaksa assın canım
dini açıdan bakıp bakmayacağı kişiye kalmış neticede her koyun kendi bacağından...
elalem ne diyecek dersek yaşayamayız ki kasılmaktan..

Ben sana asla nasıl begenırsın demem.zevkelrın kısısel oldugunu bılecek olgunluktayım.gıttıgım ev ısterse ılıskı resmı assın bakar gecerım.ama senın koydugun resım bende bır on yargı olusturur.emın ol genelı oyledır.yoksa nu begenen.tek sız degılsınz ama pek cok ınsan asmaz evıne

Yalnız konuya örnek göstermek için buldum o fotoğrafı da harbi hoşuma gitti sonra. Koridora falan mı assam diye düşünüyorum şimdi.
Konu sahibi benim evimin ahlakını da bozdu
Benim ahlak anlayışım da şu var .Ahlak insanları kandırmamak ikiyüzlü olmamak kimsenin ekmeğine göz dikmeyip haram lokma yememektir .

Nü tablo astık diye ahlaksız olacaksak da olalım kabul

Her yer taksim her yer direniş.

Yaşasınnnnnn ben de bir çapulcuyum itiraf ediyorum .

Benim ahlak anlayışım da şu var .Ahlak insanları kandırmamak ikiyüzlü olmamak kimsenin ekmeğine göz dikmeyip haram lokma yememektir .

Nü tablo astık diye ahlaksız olacaksak da olalım kabul
Bu konularda yaklaşımım bellidir. İlk taşı günahsız olan atsın.

Kadin heryerde obje olarak kullaniliyor zaten,kullandirtiyor kendini. Varsin sanat altinda sanat sever duvarlarinda da yer alsin.

neyse kızlar sze doyum olmaz ben kızımı kurstan almaya gidiyorum . Ha şunu demeyi unuttum .Geçen hafta nü resim yaptırmış hoca .(daha tuvale geçmediler )Okula götürmüş.Anne bazıları benimle dalga geçti .B... ayıp resimler yapmış dediler dedi ama kızım hiç kafaya takmadı hiç rahatsız olmadı .
İnsan vücudunda ayıp yoktur ayıp beynimizden geçen pis şeylerdedir .
Görüşmek üzere ..

Ne asarsa asar tabı bıze soracak degıl ama konudan ben fıkır edınmek ıcın actıgını dusunuyorum.gezı olayları falan daha ortalama seyler artık humanıst akımlara gırıyor dıyebılırız.bazı sempatızan gurupların kı acık.konısmama gerek oldugunu sanmıyorum.. Dıyelım cocugunun.okuldan bır arkadasının evıne gıttınız ama ınsanlar dısarıda cok.modern falan egıtımlı.eve gıdınce bır suru resımler falan o ınsanın. Bunun ıcın ozgur alan dıyıp rahatsız olmaz mısınız?ozgurluk var ama ulkede asla tamamen ozgur degılıZ.yasadıgımız yerın normları,adetlerı bu ozgurlugu kalıba sokar.

sanirim bunun cevreyle ortamla alakasi var birde gormeye aliskin olmadigimiz farkliliklari gorunce yadirgamayi cok severiz biz insanlar evinin dekorasyonunu tamamliyorsa al ama cevrenide goz ardi etme derim:)

Tablo olarak değil de koltuk, masa olarak düşünelim. Çok beğendim aldım, ama çoğu insan rahatsız oldu. Neyi değiştirir? Sonuçta benim evim, ben görüyorum, ben beğeniyorum. İnsanların ondan rahatsız olması beni neden ilgilendirsin ki? Herkesin zevki kendine.

aslında şöyle ;insanlar kendi aralarında gruplaşıyor ister istemez yani mesela aynı kafada değilseniz birbirinizin evine gitmezsiniz ...

Benim var iki tane. Resim değil ama fotoğraf. Siyah beyaz arkası dönük hatunlar. Ben seviyorum. Kimse de tepki göstermedi şimdiye kadar.
Ne garipsiniz.esinizde o evde degilmi.
Valla ben ressam oldugum.halde evimi popart empresyonis resimlerle insanin icini acan resimlerle dekore ettim.
Baskasinin bedenini evimde sergilemem..heleki sizinki fotograf..
Ha sergi olur sanaat icin yapilir o ayri.ve emin olun hic bir sanatcida evine ciplak kadin figuru koymaz.ozenti olmayin bu kadar.onu asinca entelmi oldugunuzu dusunuyorsunuz.

Bence bu cok dagılabılen bır konu.kk da zamanında komsusunun.yatak odası sesınden rahatsız olan ınsanlar olup konu acmıstır.bır kısım senın alanın bak keyfıne ınsanlar artık sevısmesın mı demıstır.bence bu bır kac kelıme bılıp sıyasete soyunan ınsanların demlerı gıbıdır.ya arkadas muzık sesını acarken komsunu dusunuyorsun,camasır mak calıstırırken dusunuyorsun,komsu maydanoz yıkarken cıkan su sesınden rhatsız olana akıl verıp gıt konus derken mılletın yatakta yasadıgı her seyı an be an duyan kadına senın.ıcın sevısmesınler mı dıyeler oluyor.yanı demek ıstedıgım cevremızı hıc bır konuda aldırmadan yasayabılıyorsak tabı ınsan.kendı sınırlarına da ne asarsa asar kıseyı ılgılendırmez.

Bir insan evine Apo'nun, ne bileyim Hitler'in posterini de asabilir. Ben o insanın duvarına ne asacağına karışamam, kendi fikrini sevgisini sempatizanlığını ortaya koyuyordur. O insanla tekrar görüşüp görüşmemek, arkadaşlığımı sürdürüp sürdürmemek benim tasarrufumdadır. Sonuçta adamın evinde poster asılı olmasa bile görüşü oysa zaten benim çevremde olmasını istediğim biri değildir. İlla gözümle fotoğraf görmeme gerek yok.

O dışarıda çok modern olan insanın kafasındaki fikir zaten bu demektir.

Ben olsam tereddutsuz alirdim. Senin evin...senin salonun...senin yaşam alanin.... Orada zaman geciren sensin. Evin senin huzur yuvan. Kendini en rahat hissettigin yer. O 4 duvarda nasil mutlu huzurlu rahat hissedeceksen oyle yap. Elalem ne der diye hic dusunme hic bir konuda. Evine gelen rahatsiz olursa dönup bakmasin. Nû calismalarda bir sanat neticede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…