samimi bir cevap bekliyorum

Prowess123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2023
19
18
3
Arkadaşlar lütfen gerçektn bu durumu yaşamış veya yaşayan, samimi olarak cevap verebilecek kişilerin yorumlaını bekliyorum zira yeteriince moralm bozuk
Konu şu ki yıllardır yalnızım karşıma gerçekten İSTEDİĞİM gibi biri çıkmıyor çıkan tipler ise ıssız adam tipleri azıcık yüz verince sorumluluk alamayan tipler , hibrit çalışıyorum şimdi diyeceksiniz ki iş yerinden birini bul; iş yerimde herkes evli barklı bir de yaşları benden büyük insnlar var.
Kendiimi geliştirmek için kurslara vs gittim çoğunluk hep şansıma kadın vardı
Gezilere git diyeceksiniz; insnaalr artık öyle yerlere hep eşiyle sevgilisiyle gidiyor ya da kız kıza falan,kaldı ki yılllık iznimde kafa dinlemek istiyorum :)
çevremin durumdan haberi var arkadaşlarım birileriyle tanıştırdı ama içime hiç sinmedi, ya birisi çok anneci ya da birisi çapkın oluyor
yani ahım şahım birini aramıyorum ama içime sinmiyorsa devam edemiyorum çünkü gerçekten artık boş flörtlerle zaman geçiremeyeceğim 20 li yaşlarda değilim

Biliyorum belkide biz napalım diyeceksiniz, ama ne biliyim içimi dökmek istedim belki benim gibi olup mutlu sona istediği gibi ulaşan vardır..

Çoğu tanıdığım 30 dan sonra evlendi daha sağlıklı ilişkileri oldu. Anlamadığın anda olur derler klasiktir ama gerçekten anlamadığın zamanda

Keşke önce yaşınızı yazmakla başlasaydınız.
Ona göre devam edip ilerleseydik.
Sonuçta her yaşın ve dönemin kendine göre iniş çıkışları var.

Herkes evliyse biraz daha bekleyin, boşananlar dökülür piyasaya taze kan

Çok klişe ama hem kısmet hem insan biraz da iğneyi kendine batıracak. Özeleştiri yapıp hala gerçekten sadece piyasada düzgün erkek olmaması olarak düşünüyorsanız cevabını o zaman kısmet diyeceksiniz işte

eskiden olsaydı ‘samimi bir cevap ‘ yazardım

Inan bi anda oluyo kuzum
Uzun ilişkimden ayrıldığımdan kısa bir süre sonra şirkette ayaküstü muhabbet ediyordum birkaç arkadaşla. Sevgilimi tanıyan biri vardı o geldi yanıma, işte duydum falan filan üzülme ama bak ben beklemiyordum 1 sene içinde x le evlendim (konuşan erkek, ikisi de şirketten arkadaşım) sonra şaka olarak inan hiç beklemediğin bir anda oluyor dedi güldü. Ertesi gün şirketten biriyle flörtleşmeye başladık, şimdi dolu dizgin devam ediyor hayat

Aynı durumdayım o yüzden önerileri dinlemeye geldim

Bu kadar insan yalnızsa bu kadar insan neden yalnız çevremde büyük, küçük, genç, yaşlı, kadın, erkek herkes evlenmek istiyor ama dışarda iyi(!) insan kalmadığından yakınıyorlar.

Bizim zamanımızda single turlar vardı. Bekarlar hem tatil yapar hem eğlenir hem flört ederdi falan. Arkadaşla katılmak yasaktı. Yok mu acaba hala?

Ben ikinci evliliğimi yaptım iki ay önce.
Eşim yıllarca yalnızmis fotoğraflarına falan bakıyorum hep çiftlerin arasında tek o
Denk gelmemiş bir türlü tanıştıklarıyla da olmamış vs.
Biz bu tanışma uygulamalarindan birinde tanıştık ve ortak arkadaşlarimizin olduğunu da sonradan öğrendik.
Tanışma uygulamalari bazı açılardan riskli evet ama malesef günümüzde insanların bir araya gelmesi zor.
Ben uzun süre kullandım sinirlenip uygulamayı sildigim çok zaman oldu.
Ben napiyorum burada dediğim de oldu.
Ama sonunda eşim gibi bir insanı buldum değdi mi kesinlikle değdi.
Sanki böyle orada düzgün insan yokmuş gibi bı algı var fakat eşim akademisyen ve gayet işinde gücünde birj ben de kendi halinde bir tipimdir.
Ve orada çok düzgün işi gücü iyi insanlarla da tanışıp kahve içtim ama anlaşamadık bı şekilde.
Yani on yargılı olmamak lazım ama dikkatli de olmak lazım elbette.
Kısacası size tanışma uygulamalarini tavsiye edebilirim.

yani açıkcası şuan tek amacım birini bulup evleneyim değil, benim karşıma nedn o kişi çıkmıyor diye düşünüyorum.
güvenilir birinin çıkma ihtimali kaçtır bu single turların ?

yaa çok mutlu olun :)
benim de hiç sevgili fotom yoktur; hiç ciddi ilşkim olmadı hep flört takıldım bi yerden sonra da olmadı.
eşim gibi bi insanı bulmak değdi demişssiniz, iştetam aradığım bu. belkibana çok hayalcisin diyecekler ama insan o hissiyatı bulmak istiyor

bölümü geçmek demeyelim de önce kendimi geliştirmeye odaklandım, pandemi hastalık derken çok içe kapanmıştım sorunu önce kendim de aradım. ama suan sorunun ben de olmadığını görüyorum, hissiyat alamadıysam vardır Alahhın bir bildiği diyorum

Çok teşekkür ederim
Yani şöyle beklentiniz kriterleriniz nedir bilemiyorum tabi ama mükemmel diye bir şey yoktur zaten sizde mükemmel değilsiniz kimse değil.
Ama sırf ilişki yaşamak için yaşamayın zaten.
Az biraz beğendiğiniz olabilir belki dediğiniz insanlara da ufak bir şans vermekte fayda var derim.

bi süre ara ver bu konuya
bu kadar odaklanma
ne zaman "amaan uğraşamam şimdi sevgiliyle falan" dediysem aşk kapımı çaldı
ne zaman ben kendim arayışa geçtiysem bulamadım :)
eski sevgililerim bile onları düşünmeyi tamamen bırakıp zihnimi başka şeylerle doldurduğumda yazdılar hep bana
en dolu dolu ve tutkulu ilişki yaşadığım insanı, 3 ay falan süren bi flört detoksumdan sonra buldum mesela ben
ard arda tanıştım insanlarla, hep bi kahve içtik devamı gelmedi
ya anlaşamadık ya ben duvar gibiydim hiçbişi hissedemiyordum
bi elektriklenme bile olmuyordu artık buluşmalara "allahım ilişki olmak zorunda değil nolur karşılaşacağım insan sırf insan olarak şu 2 saatim ayırdığıma değsin" diye dua ederek gidiyordum
ümidi o kadar kesmiştim bak sen düşün
durum o kadar vahimdi benim açımdan
sonra dedim sino biraz duralım, buna kafayı taktıkça mutsuz oluyorsun
uygulamalara falan 2-3 haftada bir sadece yeni birileri var mı diye girer olmuştum
öyle bi zamanda tanıştım kendisiyle , hayatım boyunca unutamayacağım şeyler yaşadım
bitti zamanında ayrıldık şimdi herkes kendi yolunda , ben yine yalnızım ama ben ne zaman enerjimi çeksem
o zaman oldu hep

yani açıkcası şuan tek amacım birini bulup evleneyim değil, benim karşıma nedn o kişi çıkmıyor diye düşünüyorum.
güvenilir birinin çıkma ihtimali kaçtır bu single turların ?
Bilmiyorum ki ben 16-17 sene önce bir kez katıldım çok eğlenmiştim flörtten ziyade.

Ben “o kişi, doğru adam” vb tanımları biraz saçma buluyorum açıkçası. Benim kocam mesela ıssız adamların imparatoruydu ben de iyi ya biraz takılır sallarım başıma bela olmaz bu adam diye düşünerek flört ettim onunla. Bi yerde bişiler oldu ne oldu bilmiyorum 15 senedir gözümüz birbirimizden başkasını görmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…