- 28 Ekim 2023
- 19
- 18
- 3
- Konu Sahibi Prowess123
-
Keşke önce yaşınızı yazmakla başlasaydınız.Arkadaşlar lütfen gerçektn bu durumu yaşamış veya yaşayan, samimi olarak cevap verebilecek kişilerin yorumlaını bekliyorum zira yeteriince moralm bozuk
Konu şu ki yıllardır yalnızım karşıma gerçekten İSTEDİĞİM gibi biri çıkmıyor çıkan tipler ise ıssız adam tipleri azıcık yüz verince sorumluluk alamayan tipler , hibrit çalışıyorum şimdi diyeceksiniz ki iş yerinden birini bul; iş yerimde herkes evli barklı bir de yaşları benden büyük insnlar var.
Kendiimi geliştirmek için kurslara vs gittim çoğunluk hep şansıma kadın vardı
Gezilere git diyeceksiniz; insnaalr artık öyle yerlere hep eşiyle sevgilisiyle gidiyor ya da kız kıza falan,kaldı ki yılllık iznimde kafa dinlemek istiyorum :)
çevremin durumdan haberi var arkadaşlarım birileriyle tanıştırdı ama içime hiç sinmedi, ya birisi çok anneci ya da birisi çapkın oluyor
yani ahım şahım birini aramıyorum ama içime sinmiyorsa devam edemiyorum çünkü gerçekten artık boş flörtlerle zaman geçiremeyeceğim 20 li yaşlarda değilim
Biliyorum belkide biz napalım diyeceksiniz, ama ne biliyim içimi dökmek istedim belki benim gibi olup mutlu sona istediği gibi ulaşan vardır..
Uzun ilişkimden ayrıldığımdan kısa bir süre sonra şirkette ayaküstü muhabbet ediyordum birkaç arkadaşla. Sevgilimi tanıyan biri vardı o geldi yanıma, işte duydum falan filan üzülme ama bak ben beklemiyordum 1 sene içinde x le evlendim (konuşan erkek, ikisi de şirketten arkadaşım) sonra şaka olarak inan hiç beklemediğin bir anda oluyor dedi güldü. Ertesi gün şirketten biriyle flörtleşmeye başladık, şimdi dolu dizgin devam ediyor hayatInan bi anda oluyo kuzum
Aynı durumdayım o yüzden önerileri dinlemeye geldimArkadaşlar lütfen gerçektn bu durumu yaşamış veya yaşayan, samimi olarak cevap verebilecek kişilerin yorumlaını bekliyorum zira yeteriince moralm bozuk
Konu şu ki yıllardır yalnızım karşıma gerçekten İSTEDİĞİM gibi biri çıkmıyor çıkan tipler ise ıssız adam tipleri azıcık yüz verince sorumluluk alamayan tipler , hibrit çalışıyorum şimdi diyeceksiniz ki iş yerinden birini bul; iş yerimde herkes evli barklı bir de yaşları benden büyük insnlar var.
Kendiimi geliştirmek için kurslara vs gittim çoğunluk hep şansıma kadın vardı
Gezilere git diyeceksiniz; insnaalr artık öyle yerlere hep eşiyle sevgilisiyle gidiyor ya da kız kıza falan,kaldı ki yılllık iznimde kafa dinlemek istiyorum :)
çevremin durumdan haberi var arkadaşlarım birileriyle tanıştırdı ama içime hiç sinmedi, ya birisi çok anneci ya da birisi çapkın oluyor
yani ahım şahım birini aramıyorum ama içime sinmiyorsa devam edemiyorum çünkü gerçekten artık boş flörtlerle zaman geçiremeyeceğim 20 li yaşlarda değilim
Biliyorum belkide biz napalım diyeceksiniz, ama ne biliyim içimi dökmek istedim belki benim gibi olup mutlu sona istediği gibi ulaşan vardır..
yani açıkcası şuan tek amacım birini bulup evleneyim değil, benim karşıma nedn o kişi çıkmıyor diye düşünüyorum.Bu kadar insan yalnızsa bu kadar insan neden yalnızçevremde büyük, küçük, genç, yaşlı, kadın, erkek herkes evlenmek istiyor ama dışarda iyi(!) insan kalmadığından yakınıyorlar.
Bizim zamanımızda single turlar vardı. Bekarlar hem tatil yapar hem eğlenir hem flört ederdi falan. Arkadaşla katılmak yasaktı. Yok mu acaba hala?
yaa çok mutlu olun :)Ben ikinci evliliğimi yaptım iki ay önce.
Eşim yıllarca yalnızmis fotoğraflarına falan bakıyorum hep çiftlerin arasında tek o
Denk gelmemiş bir türlü tanıştıklarıyla da olmamış vs.
Biz bu tanışma uygulamalarindan birinde tanıştık ve ortak arkadaşlarimizin olduğunu da sonradan öğrendik.
Tanışma uygulamalari bazı açılardan riskli evet ama malesef günümüzde insanların bir araya gelmesi zor.
Ben uzun süre kullandım sinirlenip uygulamayı sildigim çok zaman oldu.
Ben napiyorum burada dediğim de oldu.
Ama sonunda eşim gibi bir insanı buldum değdi mi kesinlikle değdi.
Sanki böyle orada düzgün insan yokmuş gibi bı algı var fakat eşim akademisyen ve gayet işinde gücünde birj ben de kendi halinde bir tipimdir.
Ve orada çok düzgün işi gücü iyi insanlarla da tanışıp kahve içtim ama anlaşamadık bı şekilde.
Yani on yargılı olmamak lazım ama dikkatli de olmak lazım elbette.
Kısacası size tanışma uygulamalarini tavsiye edebilirim.
bölümü geçmek demeyelim deBölümü geçmek için tüm tuşlara basmışsınızŞaka bir yana bu kadar şeyle olmadıysa kısmet değilmiş diyebiliyorum sadece.
Umarım istediğiniz gibi birini bulursunuz, arkadaşlarınıza biraz daha çıtlatsanız bir iki kişi daha önerseler nasıl olur?
Çok teşekkür ederimyaa çok mutlu olun :)
benim de hiç sevgili fotom yoktur; hiç ciddi ilşkim olmadı hep flört takıldım bi yerden sonra da olmadı.
eşim gibi bi insanı bulmak değdi demişssiniz, iştetam aradığım bu. belkibana çok hayalcisin diyecekler ama insan o hissiyatı bulmak istiyor
Bilmiyorum ki ben 16-17 sene önce bir kez katıldım çok eğlenmiştim flörtten ziyade.yani açıkcası şuan tek amacım birini bulup evleneyim değil, benim karşıma nedn o kişi çıkmıyor diye düşünüyorum.
güvenilir birinin çıkma ihtimali kaçtır bu single turların ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?