samimi bir cevap bekliyorum

Turlarla gezilere biz de eşimle gidiyoruz ama yalnız gelen de çok var. Kadın ya da erkek fark etmiyor.
Bir de algınız bu konuya çok takılmış olabilir. Çok zorladığımız şeyler genelde gecikir. Hamile olmak isteyip hiçbir sorun yokken olamayan kadınlar mesela.
Siz geziye gidince, gezdiğiniz yerlerin tadını çıkarın. Kendinizle güzel zaman geçirin. Enerjiniz de değişir sonra.

Teşekkür ederim :)
algım sadece buraya odaklı değil elbette, çoğu arkadaşım evlendi diğerlerininde bir hayat arkadaşı var ve ister istemez aynı dinamikler yok aramızda, herkes artık her şeyi eşiyle sevgilisiyle yapıyor böyle durumlarda da bana yalnızlık asosyallik kalıyor biraz da bu durmdan yakınıyorum

Ben birileriyle çok kolay tanisabiliyorum ya, sevgili olarak işlerim hep yolunda gitmiştir. O yüzden yaşayanlar yazsin kısmında değil de tam tersini yaşayanlar yazsin kısmından yorum atayım:)
Boş zamanlarda Couchsurfing uygulamasından turist gezdiriyorum gönüllü olarak (harika bir site, yurtdışına çıkınca da onlar beni gezdiriyor, hatta evlerinde ücretsiz konakliyorum arkadaş gibi) . Oradaki insanlar genelde işi gücü yerinde insanlar oluyor, yalnız seyahat ettiklerinde şehrin yerel bir insanlarıyla tanışmak,daha çok ani oluşturmak için aciyorlar. Ben dating app gibi kesinlikle değil, kadınlarla da tanışıyorsun , yaşlılarla da, evlilerle de, eşiyle gezenle de. Sadece arkadaş bulma üzerine bir site. Orada karşıma dünyanın pek çok yerinden akademisyen, yazılımcı, pilot, mühendis, yazar, doktor ,uygulama geliştiricisi falan çıktı . Tabii ki neredeyse hepsi ile yakın arkadaş olduk, mektup atıyoruz birbirimize. Ama işte siteyi kullanırsan böyle insanlar çıkacak karşına. Türkiye'nin her yeinde de kullanılabiliyor, sonuçta turistler Çoruma da geliyor, Kayseri'ye de. En azından çevren gelişir.
Ben şimdiki sevgilimle orada tanıştım, ilk gördüğüm andan zaten yüz yıldır taniyor gibi hissettim, daha ilk günün ortasında dizimde uyumuştu Gülhane parkında ben de ona keloglandan 'sen bir aysin ben kara gece' ninnisini söyleyip saçlarını oksamistim (şimdi ezberledi artık o bana söylüyor dizin yatınca), gel zaman git zaman ilerledi, şimdi buraya taşınmak için uğraşıyor.
Bu siteden tanışıp evlenen de çok insan var. Dilin varsa kesinlikle kullan.
Dilin yoksa da aç, (ben asla cevap vermiyorum çünkü siteyi amacı dışında kullananlara kılım ama) Türkler de yazıyor. Hoşuna giden biri olur belki, profilinden çoğu şeyi belli olan, onla konuşursun.
Yine bu sitenin toplu eventleri oluyor, orada da Türkler de oluyor ve genelde yalnız gidiliyor sosyallesmek için (ben asla gitmiyorum kalabalıkta rahat edemediğim için, ama şehre yeni taşınan arkadaşlarıma hep öneririm, bir süre sonra buralardan çevreleri olur,kullandığı için mutlu olurlar)
Onun dışında yillaaaaar yıllar önce iş yerinden bir çocukla ilişkim olmuştu. Aslında hiç muhabbetimiz yoktu,ben uzaktan görmüştüm sadece. ama çocuk Aynı bir anime karakterine benziyordu. Bir gün asansorde denk geldik, inerken 'biliyor musun, sen aynı xxxdeki z'ye benziyorsun' dedim, devam ettim. Meğer o anime çocuğun en sevdiği animeymis ve hayalperest balık burcu olarak bunu göklerden gelen bir mesaj olarak anlamış. O an Eros okunu atmış.
Sen de hoslastigin birine bir cesaret basit cümleler kurabilirsin, belki senin kurduğun cümle onun için önemlidir.
Arama kurtarma kulüplerine katılabilirsin, her şehirde , neredeyse her ilçede var. Benim arama kurtarma dernegimde yüzde yetmis erkek, yüzde otuz kadin. Erkeklerin de hepsi iyi insanlar çünkü iyi olmasalar böyle bir şeye gelmezler. Aynı zamanda hepsi işinde gucunde, spor yapan insanlar. Ve eğitimlerde çok hareket edildiği için herkes herkesle samimi. Mesela sen iple tirmanamiyorsun ya, elbet biri yardım ediyor vs, benim dernegimde kamp yapılıyor mesela, iki gün. Yani açıkçası hepsi benim için dünya ahret abi , kardeş , beraber deprem bölgesinde aynı çadırda kaldığım insanlar. Ben o gözle bakmadım. Ama eğer bakmış olsaydım vallahi binbir tane seçeneğim olurdu, seç beğen al :))
O yüzden bunu da tavsiye ederim.
Bir de son bir sey, eğer hep ayni insanları cekiyorsan bu senle ilgilidir. Kader motifi'ni araştır. İnsan genelde çocuklukta hissettiği şeyleri kendilerine veren insanlara meyleder. Mesela senin baban senin hayatinda silik bir karakterse, senin ilk öğrendiğin his ilgisizlikse muhtelen sen de boyle insanlara cekilirsin. Ya da ailenin sevgi dili kavga etmekse sen de bol bol kavga edeceegin insan bulursun. Bir arkadaşımın babası kahveden çıkmaz,ama evde de otoritesi vardır,arkadaşlarına aşiktir, onlari evine tercih eder. Kızin bulduğu herkes kızı ikinci plana koyuyor. Ya arkadaşları önce,ya bilgisayar oyunları,ya işi. Gitti teee Avrupa'dan bir çocuk buldu, çocuk da arkadasinin evinden çıkmayan biri. Eminim bundan ayrılıp başkasını bulsa yine ikinci planda olacak çünkü bunu çekiyor
Yani eğer senin durumun da benzer bir şeyse doooogru terapiye

teşekkür ederim uzuun uzun yazmışşsınız elinize sağlık aklımda bulunsun :)

benim üniversitede tek yptığım şey ders çalışmaktı açıkcası belirli bir yaşa kadar yalnızlık gerçekten benim tercihimdi ama bi süre sonra ben de bi sorun mu var? neden ben yalnızım diye düşünmeye başlayınca....
arkadaşlarıma bu konuyu nasıl açabilirim ? yani herkese öyle çokta istekli görünmek istemem

Bence boşuna üzüyorsunuz kendinizi. Gezin tozun hayatınızı yaşayın.
yapıyorum, ama bu durum nereye kadar sürecek düşüncesi aklımı kemiriyor, şuan birini bulup evleneyim değil derdim; sevmek-seilmek istiyorum bunu her yalnız kişi ister çünkü insanız ne kdar kendimize yetsekte insan bi süre sonra her şeyi ailesine anlatamıyor

Tanışma uygulaması kadar şaşırdığım başka bir tanışma yolu daha yok.

Karşındaki adamda o niyet yoksa istersen kalk kucağına otur o iş yine olmaz. bu işler adamda bitiyor valla.o niyet yoksa zorla sokamıyorsun karşındakinin aklına.erkek etkilenecek bir şekilde.ben hayatım boyunca bunu öğrendim.aksiyle de karşılaşmadım.kendi çabamla yaptığım girişmlerden hiçbir sonuç elde edemedim bu yaşa kadar

Katıyorum sana.bir insana yaa ısınırsın ya ısınamazsın, ya seversin ya sevmezsin.az buçuk sevip idare edeyim desen de olmuyor işte.2 gün sonra patlarsın.aman düşürüvereyim kriterimi deyince adama bir anda için mi ısınacak sanki?

Öncelikle bu enerjinizi serbest bırakmanız lazım. Yapıştığınız konu bizden uzaklaşır. YouTube’da milyon tane teknik var biraz onlara bakın.

Akışta kalmayı öğrenirseniz ve sınırsız olasılıklarla dolu bir yaşam olduğunu kalpten idrak ederseniz hayat size maddi manevi akar.

beni anladığınız için teşekkür ederim, bazıları , eğer yalnızsan çok kriterin var gibi düşünüyor ve bana sürekli birlerini beğendirmeye çalışıyorlar. mesela bir erkek elektrik alamadığı bir kadınla asla görüşme ayarlamazken biz kadınlar ilerde belki ısınırız mantığıyla defalarca şans veriyoruz. neden ? Yani bi hissiyat alamadığım biriyle neden devm edeyim ? neden onu beğenmek zorunda kalayım? neden gönlüme göre olmasın istediğim gibi biri olmasın sevdiğim adam? sanki illa sarışın mavi gözlü milyoner bi adam bekliyorum

haklısınız, aslında bir süre asla aklıma getirmemeye çalışıyorum ama bi noktadan sonra elimde olmuyor ama deneyeceğim

Tanışma uygulaması kadar şaşırdığım başka bir tanışma yolu daha yok.
Önceden bende çok önyargılıydim sonra bir arkadaşım uygulamalardan birinden tanıştı evlendi hatta şu an hamile.
Sonra birçok kişiye daha rastladım uygulamadan tanışıp ilişki yürüten.
Dediğim gibi hepsi de gayet normal işinde gücünde insanlardı.
Diyorum ya bizim normalde ortak arkadaşlarımızda varmış sonradan öğrendik.
Ve bizi tanıştırmak akıllarına gelmemiş mesela.
Ama dikkatli olmakta fayda var tabi ki köru körüne inanmamak lazım kimseye.

Kriter zaten içinin ısınması sanki elimizde defterle gezip bu uyuyor bu uymuyor diye işaretliyoruz.zor işler valla ne diyeyim.

malesef doğru mesela erkeğin adım atmasını sağladığınız durumlarda bile erkek hemen kaçıyor, istiyor ki erkek kafası, hani kadını fethedeyim onu kazanayım falan , istiyorsa da o ilşikiyi çokta güzel sahiplenip ilerletiyor, iş bir noktadan sonra biraz erkeğin iradesi ve sevgisine kalıyor

ben o konuda da şanssızım ya okul döneminde sosyal ağ falan sevrdim, buluşmaya gittim hiç beklediğim gibi olmadı, çocuk fotolarına shop yapıyormuş, nasıl güveneyim ben insanlara

ben o konuda da şanssızım ya okul döneminde sosyal ağ falan sevrdim, buluşmaya gittim hiç beklediğim gibi olmadı, çocuk fotolarına shop yapıyormuş, nasıl güveneyim ben insanlara
Sen ben gibi erkeklerde neden bizim gibi ilişki yaşama ihtiyacı olmuyor hiç anlamıyorum.nerede çirkin, salak gereksiz tip varsa anca onlar aranıyor.dert yansan daha fena sinirini bozuyor millet.var da sana gelmiyordur o zaman falan diye.eee ben zaten o seviyede olmasam bana gelen tiplerle mutlu mesut yaşarım yani.bunları düşünemem ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…