- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Bulursun belki birini yada eşin idare edemezmj birazyok canım ya bizim bölümün sınavları hep cumartesi sabah oluyor. işleri ayarlayıp giremiyorum hiç.
yetişilmiyor malesef. eşimde aöf okuyor 2. üni olarak onunda sınavı oluyor malesef... bu sene hep aksilik oldu denk getiremedim bir türlü... seneye artık kısmetse..Bulursun belki birini yada eşin idare edemezmj biraz
Çalışan olunca da heryere yetişilmiyo demi
İnşallah canımyetişilmiyor malesef. eşimde aöf okuyor 2. üni olarak onunda sınavı oluyor malesef... bu sene hep aksilik oldu denk getiremedim bir türlü... seneye artık kısmetse..
eskişehir öğrenci memleketi olduğundan pek oruç tutan yok :)İnşallah canım
Eskişehir de Ramazan nasıl geçiyor
Tamam birazdan geliyorum yemegeYemeğimde hazır çok şükür
Bekliyorum 4 gözle=)))Tamam birazdan geliyorum yemege
Efendim kizzzzz kimse yok buralar cok sessiz ac kk oynamior :)))
Ben bugün pek uğrayamadim ya yemek ti misafirdi 1 saat önce gittiler anca ortalık topla falan=))Efendim kizzzzz kimse yok buralar cok sessiz ac kk oynamior :)))
Bende oyle aralarda girdim ama ramazandan dolayi herkes takatsiz :))) eee tbi kosusturmada bitmioBen bugün pek uğrayamadim ya yemek ti misafirdi 1 saat önce gittiler anca ortalık topla falan=))
Merhaba cnm ii geceler :))Herkese merhaba ve iyi geceler:)))
İlk orucu atlattım şükür ama çok uykum varMerhaba cnm ii geceler :))
Ben iyiyim ck skur Allah kokaylik versin ramaznda zaten sahuru beklemek zorlasir normlde oturursun ramaznda uyku bastirio ama cok skur bn cok sviorm ramazn ayini Allah kabl etsinİlk orucu atlattım şükür ama çok uykum var
Dün gece hiç uyuyamadım
Sen nasılsın
Amin inşallah canımBen iyiyim ck skur Allah kokaylik versin ramaznda zaten sahuru beklemek zorlasir normlde oturursun ramaznda uyku bastirio ama cok skur bn cok sviorm ramazn ayini Allah kabl etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?