- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Hazır mantı al mantı çorbası yap. . Fırında sebzeli tavuk.. sebze olarak bezelye, patates biber soğan falan.. pilav börek salata tamam.. tavuğu akşamdan hazırla baharatla falan bi pişirmesi kalsın.. börekte akşamdan sar.. tavuk pişerken çorbayı ve pilavı yaparsın. . Börek pişince de salatayı tamam..Kızlar iftara 3 kere böyle 10 15 kişilik gruplar alacağım bir kaç kere menü öneriniz var mıdır ? Basit lezzetli çeşitli fikirler bekliyorum çünkü yük gibi geliyo suan bana
Himmm cocuk varsa ck zor Allah kolaylk versin cocukla tutanlara ciddn sasiriom bn kendmi tasiyamiorm orucluyken eee tbi tutcan yapck bsy yk Allah mukafatni verecektir insallahAmin inşallah canım
Benim ikizlerim uyutmuyor sahur a kalksan bı saat bile uyuyamam
Şimdi atıştırdım niyetkenip yatcam inşallah
Suzme mercumek corbasiKızlar iftara 3 kere böyle 10 15 kişilik gruplar alacağım bir kaç kere menü öneriniz var mıdır ? Basit lezzetli çeşitli fikirler bekliyorum çünkü yük gibi geliyo suan bana
Hazır mantı al mantı çorbası yap. . Fırında sebzeli tavuk.. sebze olarak bezelye, patates biber soğan falan.. pilav börek salata tamam.. tavuğu akşamdan hazırla baharatla falan bi pişirmesi kalsın.. börekte akşamdan sar.. tavuk pişerken çorbayı ve pilavı yaparsın. . Börek pişince de salatayı tamam..
Amaninn hanimlae Allah razı olsun kara kara düşünüyorum napicam diye..kürdan kebabi geldi aklima onuda herkes sevmeyebilir. Patates köfte patates tavuk geçen yil cok kullandim ama şimdi yine ayni insanlar geleceği için onuda es geçtim baska ne yapabilirimSuzme mercumek corbasi
Firinda tavuk pattes / kofte patates
Bulgur pilavi / sebzeli pilav
Kereviz salatasi vs (meze)
Borek
Salata
Tatli ( kadayif, sutlu nuriye vs)
Patlıcan oturtma tarzinda bsy yapabilirsin o haldeAmaninn hanimlae Allah razı olsun kara kara düşünüyorum napicam diye..kürdan kebabi geldi aklima onuda herkes sevmeyebilir. Patates köfte patates tavuk geçen yil cok kullandim ama şimdi yine ayni insanlar geleceği için onuda es geçtim baska ne yapabilirim
Evet bu olabilr çok teşekkür ederim:)Patlıcan oturtma tarzinda bsy yapabilirsin o halde
Evet bu olabilr çok teşekkür ederim:)
Ooo mis en sevdigim menulerdn biri :)))Firin makarna et sote mercimek corbasi salata :) yaninda cin boregi :)) ohh bal dok yala...
Verdigim menuyu uygularsan adresi banada yolla bende geleyim :))
Ooo mis en sevdigim menulerdn biri :)))
Kabul 15 kisi gelckmis 17 olsn nolcak araya kaynariz bizde :)))O zaman beraber gidelimmm :))
Yalan söyleyemicem fırın makarnayi bi kere yaptım beceremedimFirin makarna et sote mercimek corbasi salata :) yaninda cin boregi :)) ohh bal dok yala...
Verdigim menuyu uygularsan adresi banada yolla bende geleyim :))
O zaman beraber gidelimmm :))
Başımın üstünde yeriniz olur tabikkiii buyrunnn gelinnn :)Kabul 15 kisi gelckmis 17 olsn nolcak araya kaynariz bizde :)))
Yalan söyleyemicem fırın makarnayi bi kere yaptım beceremedimbidaha da denemedim . Bide Çin böreği ni ilk kez duydum digerlerininuygularim.coook begendimm adresi veriyorummm....
Firin makarna bnde hic yapmadm ck severm ama bilmiom biri yapsada yesek :)))Yalan söyleyemicem fırın makarnayi bi kere yaptım beceremedimbidaha da denemedim . Bide Çin böreği ni ilk kez duydum digerlerininuygularim.coook begendimm adresi veriyorummm....
Ahhhh keşkemm gece gece nasildancanim cektii :)Firin makarna bnde hic yapmadm ck severm ama bilmiom biri yapsada yesek :)))
Bu yemek konusunu sn actn basmiza normalde snn yapman gerkirdi ama snde bnde yapamadigmiza goreAhhhh keşkemm gece gece nasildancanim cektii :)
Kabul 15 kisi gelckmis 17 olsn nolcak araya kaynariz bizde :)))
Yalan söyleyemicem fırın makarnayi bi kere yaptım beceremedimbidaha da denemedim . Bide Çin böreği ni ilk kez duydum digerlerininuygularim.coook begendimm adresi veriyorummm....
Başımın üstünde yeriniz olur tabikkiii buyrunnn gelinnn :)
Oysa tarif edildiği Gibi yaptım ama neden becwremedim anlamış değilimBu yemek konusunu sn actn basmiza normalde snn yapman gerkirdi ama snde bnde yapamadigmiza gorenemesis e kaldi is :)))
Oysa tarif edildiği Gibi yaptım ama neden becwremedim anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?