Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Kızlar iftara 3 kere böyle 10 15 kişilik gruplar alacağım bir kaç kere menü öneriniz var mıdır ? Basit lezzetli çeşitli fikirler bekliyorum çünkü yük gibi geliyo suan bana
Hazır mantı al mantı çorbası yap. . Fırında sebzeli tavuk.. sebze olarak bezelye, patates biber soğan falan.. pilav börek salata tamam.. tavuğu akşamdan hazırla baharatla falan bi pişirmesi kalsın.. börekte akşamdan sar.. tavuk pişerken çorbayı ve pilavı yaparsın. . Börek pişince de salatayı tamam..

Amin inşallah canım
Benim ikizlerim uyutmuyor sahur a kalksan bı saat bile uyuyamam
Şimdi atıştırdım niyetkenip yatcam inşallah
Himmm cocuk varsa ck zor Allah kolaylk versin cocukla tutanlara ciddn sasiriom bn kendmi tasiyamiorm orucluyken eee tbi tutcan yapck bsy yk Allah mukafatni verecektir insallah

Kızlar iftara 3 kere böyle 10 15 kişilik gruplar alacağım bir kaç kere menü öneriniz var mıdır ? Basit lezzetli çeşitli fikirler bekliyorum çünkü yük gibi geliyo suan bana
Suzme mercumek corbasi
Firinda tavuk pattes / kofte patates
Bulgur pilavi / sebzeli pilav
Kereviz salatasi vs (meze)
Borek
Salata
Tatli ( kadayif, sutlu nuriye vs)

Suzme mercumek corbasi
Firinda tavuk pattes / kofte patates
Bulgur pilavi / sebzeli pilav
Kereviz salatasi vs (meze)
Borek
Salata
Tatli ( kadayif, sutlu nuriye vs)
Amaninn hanimlae Allah razı olsun kara kara düşünüyorum napicam diye..kürdan kebabi geldi aklima onuda herkes sevmeyebilir. Patates köfte patates tavuk geçen yil cok kullandim ama şimdi yine ayni insanlar geleceği için onuda es geçtim baska ne yapabilirim

Patlıcan oturtma tarzinda bsy yapabilirsin o halde

Firin makarna et sote mercimek corbasi salata :) yaninda cin boregi :)) ohh bal dok yala...

Verdigim menuyu uygularsan adresi banada yolla bende geleyim :))
Yalan söyleyemicem fırın makarnayi bi kere yaptım beceremedim bidaha da denemedim . Bide Çin böreği ni ilk kez duydum digerlerininuygularim.coook begendimm adresi veriyorummm....

Yalan söyleyemicem fırın makarnayi bi kere yaptım beceremedim bidaha da denemedim . Bide Çin böreği ni ilk kez duydum digerlerininuygularim.coook begendimm adresi veriyorummm....
Firin makarna bnde hic yapmadm ck severm ama bilmiom biri yapsada yesek :)))

Kabul 15 kisi gelckmis 17 olsn nolcak araya kaynariz bizde :)))

Dimi bencede :))

Makarnayi cok haslamissindir. Benimki cok pratik. Makarayi pisiriyorum biraz diri birakarak.pisirirken icine bulyon atiyorum ama. Son suzup krema ve kasar rendesi ile karistiriyorum guzelce. Sonra uzerine bir tur daha kasar dokup firina veriyorum.oh mis. Ama firin makarna yaparken biraz kalin makarna almaniz lazim. Hattafirinlamak icin ozel serileri oluyor makarnalarin. Pastavillanin firin makarnasi guzel mesela. Cin boregide 2 turlu oluyor. Kapak ve havucu bol baharatla kavurup suzuyorsun iyice suyunu. Sigara boregi olarak sariyorsun. Biraz kalinca ama. 2 parmak eninde falan olacak. Sonra ver firina gitsin. 3. Turdede ayni karisima tavukta ekliyorsun.hepsini soteleyip oyle sariyorsun.

Başımın üstünde yeriniz olur tabikkiii buyrunnn gelinnn :)

Tamam tatliyi ben alirim gelirken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…