- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
O özel sri makarnalardan almıştım . Yanlış hatırlamıyorsam krema katmadan mi yapmıştım acaba bi sulu değişik olmuştu gün vardi ona yapmıştım hatirlamak istemedim simdi rezillik :))))Dimi bencede :))
Makarnayi cok haslamissindir. Benimki cok pratik. Makarayi pisiriyorum biraz diri birakarak.pisirirken icine bulyon atiyorum ama. Son suzup krema ve kasar rendesi ile karistiriyorum guzelce. Sonra uzerine bir tur daha kasar dokup firina veriyorum.oh mis. Ama firin makarna yaparken biraz kalin makarna almaniz lazim. Hattafirinlamak icin ozel serileri oluyor makarnalarin. Pastavillanin firin makarnasi guzel mesela. Cin boregide 2 turlu oluyor. Kapak ve havucu bol baharatla kavurup suzuyorsun iyice suyunu. Sigara boregi olarak sariyorsun. Biraz kalinca ama. 2 parmak eninde falan olacak. Sonra ver firina gitsin. 3. Turdede ayni karisima tavukta ekliyorsun.hepsini soteleyip oyle sariyorsun.
Tamam tatliyi ben alirim gelirken :)
Istanbuldanmisinnemesis yapmamak icin tarif verio inttede var zten yapamadk iste yapsan olcenmi :))) tmm ya istemioz :))
Misafirde asla ilk deneme yapmam ilk denerm snra onlra yaprim rezil olmk var isin sonnda :))O özel sri makarnalardan almıştım . Yanlış hatırlamıyorsam krema katmadan mi yapmıştım acaba bi sulu değişik olmuştu gün vardi ona yapmıştım hatirlamak istemedim simdi rezillik :))))
Evet cnm avrupada sn ?Istanbuldanmisin
Öyle de basit tikii hep denerim başarılı olur genelde a baya hüsran olmuştuMisafirde asla ilk deneme yapmam ilk denerm snra onlra yaprim rezil olmk var isin sonnda :))
Bendee :) ay neresinde burda takilan bi kac arkadaş gördüm taninmayayaim diye anadolu diyoeum ama avrupa dayimEvet cnm avrupada sn ?
Oysa tarif edildiği Gibi yaptım ama neden becwremedim anlamış değilim
nemesis yapmamak icin tarif verio inttede var zten yapamadk iste yapsan olcenmi :))) tmm ya istemioz :))
Istanbuldanmisin
Hahahah avrupa dedn tmm tnidim sni :)) kiz koskoca yaka nasl tanincan allah sni :))Bendee :) ay neresinde burda takilan bi kac arkadaş gördüm taninmayayaim diye anadolu diyoeum ama avrupa dayim
Hızlı trenlenartik 4 saatcik günü birlik gelir döneriz :)Makarnayi tam pisirmisindir. Az piscek firinda pismeye devam ediyor cunku
Gelin yahu yaparim makarna dediğiniz nedir ki :)) o kadarini_MAJESTE_ cimrisi bile yapar
Eskisehirdeyim ama ben :))
Olsn yakin misafirlerde ck skinti olmaz da biraz uzaklara ilk deneme yapmam :)) zaten evlendktn snra az bucuk ogrendm yemek ypmayi bsyler ypiom iste :))Öyle de basit tikii hep denerim başarılı olur genelde a baya hüsran olmuştu
Hikayedenn valla casus görümcemde gordum bi kere kkda dedim taninmamam lazim bi burda rahatlıyorum çünküHahahah avrupa dedn tmm tnidim sni :)) kiz koskoca yaka nasl tanincan allah sni :))
Biktim usandim yemek yapmaktan ne yalan soyliyim her gün yemek yapiyorum saçma bi alışkanlıkOlsn yakin misafirlerde ck skinti olmaz da biraz uzaklara ilk deneme yapmam :)) zaten evlendktn snra az bucuk ogrendm yemek ypmayi bsyler ypiom iste :))
Hahahah avrupa dedn tmm tnidim sni :)) kiz koskoca yaka nasl tanincan allah sni :))
Hızlı trenlenartik 4 saatcik günü birlik gelir döneriz :)
Heeee oleyse aynen snnyine dikktli ol insan kafasina gore tkilio tanimdklriyla rhat knsuo :))Hikayedenn valla casus görümcemde gordum bi kere kkda dedim taninmamam lazim bi burda rahatlıyorum çünkü
Bn hergn yapmiom ayda 5 anca esim bile isyanlrda artk :)))Biktim usandim yemek yapmaktan ne yalan soyliyim her gün yemek yapiyorum saçma bi alışkanlık
Eskiden benimkide isyan ediyordu. Artik yemekleri o yapiyorBn hergn yapmiom ayda 5 anca esim bile isyanlrda artk :)))
Allah da bni guldursun ins :))Gece gece cok guldum bu mesaja
Gel kiz gel :) bu arada aklinda olsun denemeye kalkarsan makarnayi kremayi a koy yarim paketten az olacak. Internetteki tariflerde 1 pk diyor. O da vicik vicik oluyor :)
Amin tatlim. Cumlemizi guldursun insallah :))Allah da bni guldursun ins :))
Aklomda olsun denemeye cesarwt edersem oyle yaparım :)Gece gece cok guldum bu mesaja
Gel kiz gel :) bu arada aklinda olsun denemeye kalkarsan makarnayi kremayi a koy yarim paketten az olacak. Internetteki tariflerde 1 pk diyor. O da vicik vicik oluyor :)
Geri kalan günler de ne yiyosunzzz pekii :)Bn hergn yapmiom ayda 5 anca esim bile isyanlrda artk :)))
Nasilll alıştırdnnnn :)Eskiden benimkide isyan ediyordu. Artik yemekleri o yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?