Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

O özel sri makarnalardan almıştım . Yanlış hatırlamıyorsam krema katmadan mi yapmıştım acaba bi sulu değişik olmuştu gün vardi ona yapmıştım hatirlamak istemedim simdi rezillik :))))

O özel sri makarnalardan almıştım . Yanlış hatırlamıyorsam krema katmadan mi yapmıştım acaba bi sulu değişik olmuştu gün vardi ona yapmıştım hatirlamak istemedim simdi rezillik :))))
Misafirde asla ilk deneme yapmam ilk denerm snra onlra yaprim rezil olmk var isin sonnda :))

Oysa tarif edildiği Gibi yaptım ama neden becwremedim anlamış değilim

Makarnayi tam pisirmisindir. Az piscek firinda pismeye devam ediyor cunku

nemesis yapmamak icin tarif verio inttede var zten yapamadk iste yapsan olcenmi :))) tmm ya istemioz :))

Gelin yahu yaparim makarna dediğiniz nedir ki :)) o kadarini _MAJESTE_ cimrisi bile yapar

Istanbuldanmisin

Eskisehirdeyim ama ben :))

Hahahah avrupa dedn tmm tnidim sni :)) kiz koskoca yaka nasl tanincan allah sni :))

Gece gece cok guldum bu mesaja

Hızlı trenlenartik 4 saatcik günü birlik gelir döneriz :)

Gel kiz gel :) bu arada aklinda olsun denemeye kalkarsan makarnayi kremayi a koy yarim paketten az olacak. Internetteki tariflerde 1 pk diyor. O da vicik vicik oluyor :)

Gece gece cok guldum bu mesaja

Gel kiz gel :) bu arada aklinda olsun denemeye kalkarsan makarnayi kremayi a koy yarim paketten az olacak. Internetteki tariflerde 1 pk diyor. O da vicik vicik oluyor :)
Aklomda olsun denemeye cesarwt edersem oyle yaparım :)
Bn hergn yapmiom ayda 5 anca esim bile isyanlrda artk :)))
Geri kalan günler de ne yiyosunzzz pekii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…