Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Aklomda olsun denemeye cesarwt edersem oyle yaparım :)

Geri kalan günler de ne yiyosunzzz pekii :)
Tost veya anneme veya kaynanama ole gecnip gdioz :))) ama artk sikaytlr artti biraz sakayla karisik belli edio :))) smdiden snra yaparm rmaznda gecsinde :)))))

Adam pizza yemekten bikti birde benim esim gencken surekli bistrolarda calistigi icin asciligi cok iyi. Yemekleri guzeldir. Tatlilari efsanedir :) en son annemin altin gunune tiramisu yapti :)
Aman maşallah diyelim enişteye :) süperr
Bende benimkinenartik yemek yapmaktan bktıkça abiye kuzu gibiii oizza hamburger yiyek mi diyorum ama benimki ben artik onlari yemek istemiyorum diyo ee akıllı ben yemek yaomak istemiyorum diye onları istiyorum diyorum oflayip oufluyo insan canimdam beziyo keske azcik bejimkide girse mutfağa

Tost veya anneme veya kaynanama ole gecnio gdioz :))) ama artk sikaytlr artti biraz sakayla karisik belli edio :))) smdiden snra yaparm rmaznda gecsinde :)))))
Yeni mi evlisin :))) ohh keske benimde annem yakin olsa bi anneme bi kvdeye giderim annem uzak diye kv kişisne girmiyorum sevmem hic kendisi zaten :)

Kac yillik evlisin

Yureklendir azicik adami. Ama askitommm senin menemenin efsane oluyoo bi yapsanda yesek tarzi ver gazı ver gazi girsin mutfaga
Ananem dedeme yillardir boyle yemek yaptirir ugrasmak istemezse

Yahu kizlar sohbetinize doyum olmuyo ama ben bayilmaz uzereyim. Iyi geceler hepinize kabusunuzda beni gorun :))

Yeni mi evlisin :))) ohh keske benimde annem yakin olsa bi anneme bi kvdeye giderim annem uzak diye kv kişisne girmiyorum sevmem hic kendisi zaten :)
Bnm kv super yemek yapar annemde ole ama bn nasl bole oldm blemiom aslnda elim lezzetli ama svmiom yemek yapmayi baznde havam alir doktururum :)) 2 yillik evliyim dha da idre edemiom gerci cok yemek scmez oyuzdn ne yapsm bayilir yer oyonden sansliym :))

Bi onu yapiyo zaten ayda 1 oda helal olsun kadina :)))) hayirliii geceler olsunnn tatlis ruyalarrr

Hahahahah bnde yapiom bazn bunu :)))) hatta gecen dedm cnm ckti die oda dio oooo bu zmna kadr yemis gbi yaptm ama artk yemiom bnde dedm tmm ozmn yemek yapmaya gerek yk koptukkk :)))

İi gclr cnm :*

Ohh supperrr kendini yipratma zaten boşverrr en iyisiii imreniyorum iyi kv gelin iliskisine cok

Ohh supperrr kendini yipratma zaten boşverrr en iyisiii imreniyorum iyi kv gelin iliskisine cok
Cok sukur kv hicbsyime karismaz aksine hayatmi kolaylastirir kizi gbi davnr yaptgi gzl sylrden yollr Allah razi olsun ondan armz ii ck skur Allah herkese huzur nasip etsin

Ifsa olmaktan korkuyorum aslinda 2 ama onuda 3 diyorum acaba bunu bi ben mi yaptim . Korkumdan
Hahahaha yani burda butun gerckleri soledn bna yalan diyemion bak bu gzl bsy hem bn brda brini tanismda kmsye solemem zten herkes ozlni yazio aciga vermem rhat ol :))

Cok sukur kv hicbsyime karismaz aksine hayatmi kolaylastirir kizi gbi davnr yaptgi gzl sylrden yollr Allah razi olsun ondan armz ii ck skur Allah herkese huzur nasip etsin
Aminnnn benimki cok fenanAlalh düşmanıma vermesin . Iki yüzlü sinsi berbat bi kadin onu gece vakti ALLAHA havale ediyorum oğluyla ayrilalom doye elinden geleni yapiyo benim kocam Görmüyo bunu

Hahahaha yani burda butun gerckleri soledn bna yalan diyemion bak bu gzl bsy hem bn brda brini tanismda kmsye solemem zten herkes ozlni yazio aciga vermem rhat ol :))
Yok canim o konuda sknti yok . Konu acarken bdvde herkes okuyo haliyle bende taninmamak icin oyle yazdim . Rahatim nerak ettim sen nerdensinnn :)

Yok canim o konuda sknti yok . Konu acarken bdvde herkes okuyo haliyle bende taninmamak icin oyle yazdim . Rahatim nerak ettim sen nerdensinnn :)
Yani kv anlayissiz olursa zor ama burda ese is dusuo arayi blmasi lazm evet cnm sn ynede caktirma bsver bazi sylr yazion skintili :)))
İstanbuldayim bn avrupa ama detay veremem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…