- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Eniste oğlan bizim çıktı :) kiz kimlerdennOoo bn esimde erzurumlu :))
Okadrini diyemem aciga cikrm snra :)) bende rizeliyim :))Eniste oğlan bizim çıktı :) kiz kimlerdenn
Gelmeyelim lutfen normal hayatta heo burunlari hayatlarimizin icinde insanlarin :) nasil uyum saglamakta zorlandinmi bizimkilere cok baskici degillerdir ama tabi her kes ayni danolmuyorOoo bnm esimde erzurumlu :) nickini deistim bu arada oyuzden sasirma :))) bnde rizeliyim
Simdi bni taniyan brine denk glsem tanir zten :)))
Rizeyi sonra dan.gordum yok canim sormam o kadar :)Okadrini diyemem aciga cikrm snra :)) bnde rizeliyim :))
Cok memnunum Allaha sukur cok uumluyuz sn kimlere gelin gittin :)Gelmeyelim lutfen normal hayatta heo burunlari hayatlarimizin icinde insanlarin :) nasil uyum saglamakta zorlandinmi bizimkilere cok baskici degillerdir ama tabi her kes ayni danolmuyor
Ben karadenizlilere gittim :) söylemiyom ama binpismanim:) oda yöreden degil.muhtemel gerçekten kv yuzunden nefret ettimCok memnunum Allaha sukur cok uumluyuz sn kimlere gelin gittin :)
Tamam canim hayirli geceler bende öptüm :)Cnm smdi sahir yapicz ancak yarm saate gelrm burdanokrsan knsruz optmmm hayirli geceler
Normalde rizelilerle anlasmak zordur ama yeniler biraz daha ii eskiler cok daha kotuymus skur bnm annemde kaynana ama masallah bal dok ye :)) insan insan olmali nereli oldgu onemsizBen karadenizlilere gittim :) söylemiyom ama binpismanim:) oda yöreden degil.muhtemel gerçekten kv yuzunden nefret ettim
Bn varim baska kmse yk :))Kim var kim yok hu huuuu =)
Ne yapıyorsun yaptın mi sahurunu=))Bn varim baska kmse yk :))
Evet yaptm ama caktirmamak icin ozel nedenlerden dolayi bu tutamiom malesfNe yapıyorsun yaptın mi sahurunu=))
Kime caktirmiyosun kız=)) 2 kişi yaşamıyor musunuz evde. Bende yaptım ezan vakti şimdi=)Evet yaptm ama caktirmamak icin ozel nedenlerden dolayi bu tutamiom malesfsn yaptinmi
Evet iki kisi yasiozda bugun misafrler vrdi :)))Kime caktirmiyosun kız=)) 2 kişi yaşamıyor musunuz evde. Bende yaptım ezan vakti şimdi=)
Hee anladım . Amin canım sağolasin kabul olur inşallah:)Evet iki kisi yasiozda bugun misafrler vrdi :)))
Allah kabl etsin cnm
Evet ya ilk ole sallamasyon grmistim duvarda bgun bu yaziyi gordum dedm deiseyin bu bi isaret :)))))Nick değişmişsin güzel olmuş=)
Güle güle kullan=) Bende düşünüyorum arada ama kararsızim=)Evet ya ilk ole sallamasyon grmistim duvarda bgun bu yaziyi gordum dedm deiseyin bu bi isaret :)))))
Sn bole iice tanindin ama biraz zor olablir bu asmaadn snra bn dedm yolun basndyken deiseyim :))) ama bundada tuaf hissettm alismak sevmektn daha zormus :))Güle güle kullan=) Bende düşünüyorum arada ama kararsızim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?