- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Kizz bacim gel barisalimKiz 6.6 dami evlebdn yoksa :))
Evet ilk gunuydu bekleyemednmi iki gun daha bnm dogm gnum 6.6 ondn sordm :)) smdiden mutlu yillr nice nice seneler gecirirsnz insallahYok 4.6=)) 6 si oruçtu o yüzden=))
Yok bn sna ck kirildim brya gelmiom o derece normlde alingn bile deilmdir sallar gecermKizz bacim gel barisalim
Gel gel her zaman gel=) beklerim ki ben=)Senin yannda olmazmiyim cnmya Snde oraya gel arda gzl ortm bnde snib icin bakarm arada snle knsmak icin :)))
Küstünüz mü kızKizz bacim gel barisalim
Bekle gelicm dedi o beklemedi bnde gitmedm olmasn snra :)))Gel gel her zaman gel=) beklerim ki ben=)
Ay amin canım çok teşekkür ederim=)) bide haftaiçiydi o yüzden 6.6.2016 yi çok istedim yoksa=))Evet ilk gunuydu bekleyemednmi iki gun daha bnm dogm gnum 6.6 ondn sordm :)) smdiden mutlu yillr nice nice seneler gecirirsnz insallah
Kiz bn burda sn haric herkesle kusum hahahahaGel gel her zaman gel=) beklerim ki ben=)
Benimde iki yılım doluyor haziran daWuuhuuu =)) sizin gönüllerinizin yenisiyim ben=))) Ay çok heyecanlıyim kız sene doluyor=))
Evet gzl br gundu ama ramaznn ilk gunuydu ondn ii etmisin :)) az kalms esini iftara gtur bari :))))Ay amin canım çok teşekkür ederim=)) bide haftaiçiydi o yüzden 6.6.2016 yi çok istedim yoksa=))
Konu bizsek olabilir=)))) ben beklerimde sen gelir misin bilmemBekle gelicm dedi o beklemedi bnde gitmedm olmasn snra :)))
Kız deli niye küstün ne oldu=))Kiz bn burda sn haric herkesle kusum hahahaha
Bende alıngan değilim ama bişeyin iki kez tekrarlanmasina ne yalan söyliyim gıcık oldum gel ben yüzünden gelmemezlik yapma ben gelmem istemezsennYok bn sna ck kirildim brya gelmiom o derece normlde alingn bile deilmdir sallar gecerm
Her bekleyene gitmem ama sna gelrm :))))Konu bizsek olabilir=)))) ben beklerimde sen gelir misin bilmem
Ay sende eski sayılmazsin=))planim yok vallaBenimde iki yılım doluyor haziran da
Seneler geçtikçe fenalik kidemin artiyo gelin olarak
Eee planin varmı kocisee ne yapmayi planlıyosun
O beni götürsun=))) Zaten hiç evde yemek olayına girmiyorum öyle bi düşüncem yokEvet gzl br gundu ama ramaznn ilk gunuydu ondn ii etmisin :)) az kalms esini iftara gtur bari :))))
Yok tbki mimiklermi grmedgn ve bnide tanmdgn icin haklisin bn o knuda bay dmiorm ama dha duzgun solememene bozuldm yani insnlr okdr muhbbt edio snra tek cirpida dusmanlasio hicbsyin onemi olmuo bn alindigni farketsm zten asla yapmam ve hep gulerek knstm anlion saniom bnde alindgni dusunmemistmBende alıngan değilim ama bişeyin iki kez tekrarlanmasina ne yalan söyliyim gıcık oldum gel ben yüzünden gelmemezlik yapma ben gelmem istemezsenn
Ay canım=)) tisikkirliir =))Her bekleyene gitmem ama sna gelrm :))))
Digmiii cede evlilik yildonumlerinde onlar bize yapsin. Sen istanbuldamiydinn birlikte ortak kutlama yapalımAy sende eski sayılmazsin=))planim yok vallabi yemeğe çıkarır heralde=))) o benim için plan yapsın=))
Hahahah girme tbkide bigunde bi gndur yemektb yirtarsin hahahah bnce gzl surpriz yapack ama snde hediye al :)))O beni götürsun=))) Zaten hiç evde yemek olayına girmiyorum öyle bi düşüncem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?