Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Orasi öyle mimik yüzünden hep aslinda bende kırıcı söylemedim sordum sence yargilamak ne kadar digru dye çünkü yanlış anlamistim amann olsun gevti gitti boyle boyle taniriz bizde irbirmizi:)

Orasi öyle mimik yüzünden hep aslinda bende kırıcı söylemedim sordum sence yargilamak ne kadar digru dye çünkü yanlış anlamistim amann olsun gevti gitti boyle boyle taniriz bizde irbirmizi:)
Tabi canım sonuçta kimse kimseyi bilmiyor ki o yüzden normal böyle şeyler=))) bizim deli Lazi Oxorca pek şakacıdir=)))

Aaa nealdinn bende düşünüyorum ama almazsa paralarim sevgililer gününde tanisma yildonumumuz oldugu icin kutluyoduk ben aldim o almado sizce ben aliyim miii?
Benim ki saatleri çok sever canım ne zamandır da saat istiyordu alayım falan diyordu o almadan ben aldım=)) senin ki hoşlanır mi saatten. Almadıysan saat alabilirsin. Kıydım paraya aldım valla

Benim ki saatleri çok sever canım ne zamandır da saat istiyordu alayım falan diyordu o almadan ben aldım=)) senin ki hoşlanır mi saatten. Almadıysan saat alabilirsin. Kıydım paraya aldım valla
Ohh iyiyapmışsın güle güle kullansin canimm ben aldim onu 14 subatya da gözlük aldim simdi de tesbih setleri gördüm oltu tasi bas harfler var birde böyleasker kunyelerine ikinizin ismi ve evlilik yildonumu tarihi yapıyolar heosini bir arada alayimndiyorum cok hosuma gitti . Ama birsey alip almama konusunda kararsizim

Olsn sorn deil dedgn gbi gecti gitti...

Canımm gönlü güzel:) hemencecikte geçer kırgınlığı=)
i

Bende geçen yıl doğum gününde tesbih almıştım orjinal kehribar.. ve müthiş bi renkti adana da tekti eşim in de en sevdiği renk olunca kaptım=))

Bende geçen yıl doğum gününde tesbih almıştım orjinal kehribar.. ve müthiş bi renkti adana da tekti eşim in de en sevdiği renk olunca kaptım=))
Kehribar bi bakayimm :) Yanlız iyi ki buraları keşfettim bdvde takılmaktan hayata simsiyah bakar olmuştum boş zamanlarımda kendimi kkdan alamiyorum bağımlılık oldu ama sürekli dert okumaktan pskolojimi bozmuştum

Ya bi ara bende çok bakıyordum insan ister istemez değişik bi ruh haline bürünüyor. Sonra bakmamaya başladım. Bide okuyup yorum yapmıyorum sinir oluyorum=)) en iyisi nadir bakmak=))Evet bağımlılık yaptığı kesin şekil a =))

Evde internetim yok 3 gb internetle kkda direnmekten bi hal oluyorum zatiii onuda bunalimlarda geçirmeyeyim barii bencedee neden daha önce kesfetmemisim bu siteyi hiiic bilmiuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…