Kız ikinize de küserimm ha=)) hadi öpüsün sarılın bakiiim=)❤❤ kırmayin bakim beniBende alıngan değilim ama bişeyin iki kez tekrarlanmasina ne yalan söyliyim gıcık oldum gel ben yüzünden gelmemezlik yapma ben gelmem istemezsenn
Yok bacım keşke=))) gaziantep teyim ben=))Digmiii cede evlilik yildonumlerinde onlar bize yapsin. Sen istanbuldamiydinn birlikte ortak kutlama yapalım
Ben hediyesini aldım verdim bile =))))dayanamadımHahahah girme tbkide bigunde bi gndur yemektb yirtarsin hahahah bnce gzl surpriz yapack ama snde hediye al :)))
Orasi öyle mimik yüzünden hep aslinda bende kırıcı söylemedim sordum sence yargilamak ne kadar digru dye çünkü yanlış anlamistim amann olsun gevti gitti boyle boyle taniriz bizde irbirmizi:)Yok tbki mimiklermi grmedgn ve bnide tanmdgn icin haklisin bn o knuda bay dmiorm ama dha duzgun solememene bozuldm yani insnlr okdr muhbbt edio snra tek cirpida dusmanlasio hicbsyin onemi olmuo bn alindigni farketsm zten asla yapmam ve hep gulerek knstm anlion saniom bnde alindgni dusunmemistm
Ayrica gelmeme sebebim sn deilsn burdan sogudum
Yok tbki mimiklermi grmedgn ve bnide tanmdgn icin haklisin bn o knuda bay dmiorm ama dha duzgun solememene bozuldm yani insnlr okdr muhbbt edio snra tek cirpida dusmanlasio hicbsyin onemi olmuo bn alindigni farketsm zten asla yapmam ve hep gulerek knstm anlion saniom bnde alindgni dusunmemistm
Ayrica gelmeme sebebim sn deilsn burdan sogudum
Aaa nealdinn bende düşünüyorum ama almazsa paralarim sevgililer gününde tanisma yildonumumuz oldugu icin kutluyoduk ben aldim o almado sizce ben aliyim miii?Ben hediyesini aldım verdim bile =))))dayanamadım
Tabi canım sonuçta kimse kimseyi bilmiyor ki o yüzden normal böyle şeyler=))) bizim deliOrasi öyle mimik yüzünden hep aslinda bende kırıcı söylemedim sordum sence yargilamak ne kadar digru dye çünkü yanlış anlamistim amann olsun gevti gitti boyle boyle taniriz bizde irbirmizi:)
Ben deki kızgınlık gitti bilemmKız ikinize de küserimm ha=)) hadi öpüsün sarılın bakiiim=)❤❤ kırmayin bakim beni
Ahh keskeemm:)Yok bacım keşke=))) gaziantep teyim ben=))
Benim ki saatleri çok sever canım ne zamandır da saat istiyordu alayım falan diyordu o almadan ben aldım=)) senin ki hoşlanır mi saatten. Almadıysan saat alabilirsin. Kıydım paraya aldım vallaAaa nealdinn bende düşünüyorum ama almazsa paralarim sevgililer gününde tanisma yildonumumuz oldugu icin kutluyoduk ben aldim o almado sizce ben aliyim miii?
Olsn sorn deil dedgn gbi gecti gitti...Orasi öyle mimik yüzünden hep aslinda bende kırıcı söylemedim sordum sence yargilamak ne kadar digru dye çünkü yanlış anlamistim amann olsun gevti gitti boyle boyle taniriz bizde irbirmizi:)
Canımm gönlü güzel:) hemencecikte geçer kırgınlığı=)Ben deki kızgınlık gitti bilemm
Ahh keskeemm:)
Evet oleydim biz zmnlr :))) icimdeki cocugu oldurduler hahahahhaTabi canım sonuçta kimse kimseyi bilmiyor ki o yüzden normal böyle şeyler=))) bizim deliLazi Oxorca pek şakacıdir=)))
İçimdeki mikser dönmez olduEvet oleydim biz zmnlr :))) icimdeki cocugu oldurduler hahahahha
Ohh iyiyapmışsın güle güle kullansin canimm ben aldim onu 14 subatya da gözlük aldim simdi de tesbih setleri gördüm oltu tasi bas harfler var birde böyleasker kunyelerine ikinizin ismi ve evlilik yildonumu tarihi yapıyolar heosini bir arada alayimndiyorum cok hosuma gitti . Ama birsey alip almama konusunda kararsizimBenim ki saatleri çok sever canım ne zamandır da saat istiyordu alayım falan diyordu o almadan ben aldım=)) senin ki hoşlanır mi saatten. Almadıysan saat alabilirsin. Kıydım paraya aldım valla
Olsn sorn deil dedgn gbi gecti gitti...
iCanımm gönlü güzel:) hemencecikte geçer kırgınlığı=)
Bende geçen yıl doğum gününde tesbih almıştım orjinal kehribar.. ve müthiş bi renkti adana da tekti eşim in de en sevdiği renk olunca kaptım=))Ohh iyiyapmışsın güle güle kullansin canimm ben aldim onu 14 subatya da gözlük aldim simdi de tesbih setleri gördüm oltu tasi bas harfler var birde böyleasker kunyelerine ikinizin ismi ve evlilik yildonumu tarihi yapıyolar heosini bir arada alayimndiyorum cok hosuma gitti . Ama birsey alip almama konusunda kararsizim
i
Mikserime su kacti :)))İçimdeki mikser dönmez oldu
Kehribar bi bakayimm :) Yanlız iyi ki buraları keşfettim bdvde takılmaktan hayata simsiyah bakar olmuştum boş zamanlarımda kendimi kkdan alamiyorum bağımlılık oldu ama sürekli dert okumaktan pskolojimi bozmuştumBende geçen yıl doğum gününde tesbih almıştım orjinal kehribar.. ve müthiş bi renkti adana da tekti eşim in de en sevdiği renk olunca kaptım=))
Mikserime su kacti :)))
Ya bi ara bende çok bakıyordum insan ister istemez değişik bi ruh haline bürünüyor. Sonra bakmamaya başladım. Bide okuyup yorum yapmıyorum sinir oluyorum=)) en iyisi nadir bakmak=))Evet bağımlılık yaptığı kesin şekil a =))Kehribar bi bakayimm :) Yanlız iyi ki buraları keşfettim bdvde takılmaktan hayata simsiyah bakar olmuştum boş zamanlarımda kendimi kkdan alamiyorum bağımlılık oldu ama sürekli dert okumaktan pskolojimi bozmuştum
Evde internetim yok 3 gb internetle kkda direnmekten bi hal oluyorum zatiiiYa bi ara bende çok bakıyordum insan ister istemez değişik bi ruh haline bürünüyor. Sonra bakmamaya başladım. Bide okuyup yorum yapmıyorum sinir oluyorum=)) en iyisi nadir bakmak=))Evet bağımlılık yaptığı kesin şekil a =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?