Hahaha hep gul cnm sn yeni romanimin adi catlak miksergece gece güldürdün beni çatlak mikser=))
Ya benim internetim neden bitmiyor deli olacam=) Benimde 3 gb var evde internet olduğu halde sık sık kendi internetimi kullanıp giriyorum bi gram eksilme yok=))Evde internetim yok 3 gb internetle kkda direnmekten bi hal oluyorum zatiiionuda bunalimlarda geçirmeyeyim barii bencedee neden daha önce kesfetmemisim bu siteyi hiiic bilmiuorum
Kaytan kaşlarini sevdiğim hoşgeldin=)) kiminle kavga ediyoruz hemen dalarimKavga var dediler geldik
Evet artık sen çatlak miksersin=)) bu isimle nam salınca beni hatırla =))))Hahaha hep gul cnm sn yeni romanimin adi catlak mikser
Evet artık sen çatlak miksersin=)) bu isimle nam salınca beni hatırla =))))
Hos geldin sana çok gülüyorumKavga var dediler geldik
Bence salarsinUmarim bununla nam salmam :)))
Daha ne istiyosunn kiz keske benimde bitmeseee :)))Ya benim internetim neden bitmiyor deli olacam=) Benimde 3 gb var evde internet olduğu halde sık sık kendi internetimi kullanıp giriyorum bi gram eksilme yok=))
Bakışları çok etkileyici değil miHos geldin sana çok gülüyorumprofil resmine yorumlarinaa süpersin
aktarma yapılsa sana gönderirdim=)))Daha ne istiyosunn kiz keske benimde bitmeseee :)))
Ne tatlısın yaaa cokk sagolll canim bu devirde bu iyiliği baba oğula yapmazzzaktarma yapılsa sana gönderirdim=)))
Hele o kaşlarrr =)))İçime işliyor adetaaa
O senin tatlıligin kız=)) ❤Ne tatlısın yaaa cokk sagolll canim bu devirde bu iyiliği baba oğula yapmazzz
Biraz daha anlatırsak aşık olcammm:))Hele o kaşlarrr =)))
O senin tatlıligin kız=)) ❤
Biraz daha anlatırsak aşık olcammm:))
❤❤❤❤
Ozaman ayağımı denk alayimyalnız asabiiidir azıcık ucundan =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?