Teşekkürler Allah razı olsun.sende hoşgeldin bu aradageçmiş olsun tatlım❤♡❤♡❤♡
Görüşürüz öp yerime tosunumu.kızlar ben ögle arasına cıkıyorum görüşürüz
beni tanımamış ondandır tanısa severdiGüzelliğine zaten güzel diyorda bi de diğer şehirlere yakın olmasının güzel olduğunu söylüyor ama yaşamak için sevmemiş=)
Haha tamam.Ay kızlar size birşey daniscam herkes burda mi=))beni tanımamış ondandır tanısa severdi
sen yine del yerleş buraya bak nasıl sevdiriyorum sana :)
burdayım ben herkesin yerine cevaplarımHaha tamam.Ay kızlar size birşey daniscam herkes burda mi=))
Arkadaslarin mesajlarindan alinti yaparak baslayabilirsin ❤❤❤❤Hosbulduuum :) ama nasil geyik yapicaz bilmiyoruum
Timam=))şimdi biz burda yalnıziz ya eşimle aileler memlekette. O yüzden bayramda memlekete gidiyoruz. Ailemin olduğu ev müstakil önü avlulu bi ev ve kurban orda kesilir yıllardır. Eşim in ailesi apartman ve kurban işi bi çile=)) bu sene dana ya girelim diyorlar oda doğal olarak bizimkilerden biri.eşimde girmek istiyor. Bende diyorum ki ne yapcaz burda bayramin 2.3 günü ne kadar ortada kurban yok birşey yok burdan oraya et taşıyacagiz. Ben adana ya gider kurbanimi keserim dana istemiyorum sen istiyorsan burda kal dedim oda güldü. Zıtlasmiyoruz bi tartışma falan yok arada=) ben kurban bayramında yalnız başıma burda kalmak istemiyorum ki adana da olmalıyim kurban çok güzel geçiyor çünkü orda:) sizce dana ya girip bayramin 3.gününe kadar burda yalnız mi olmalıyim. Adana ya gidip kurbani kesip ailemle mi olmalıyim.burdayım ben herkesin yerine cevaplarım
Hosgeldin canım=)Arkadaslarin mesajlarindan alinti yaparak baslayabilirsin ❤❤❤❤
Bide sahurda diyor askimm hani kek yapmistin getirde yiyelimmKolay gelsin yanik yerlerini at bisey olmaz
Kız hepsi mi yanmış=)))Bide sahurda diyor askimm hani kek yapmistin getirde yiyelimmyok dedim ne kekei burgur kokusudur sana öyle gelmiss
apartmanda kurban işi zor. hele dana evlerden ırak.saatlerce sürüyor falan filan. adanaya ikna et kocişi bence :)Timam=))şimdi biz burda yalnıziz ya eşimle aileler memlekette. O yüzden bayramda memlekete gidiyoruz. Ailemin olduğu ev müstakil önü avlulu bi ev ve kurban orda kesilir yıllardır. Eşim in ailesi apartman ve kurban işi bi çile=)) bu sene dana ya girelim diyorlar oda doğal olarak bizimkilerden biri.eşimde girmek istiyor. Bende diyorum ki ne yapcaz burda bayramin 2.3 günü ne kadar ortada kurban yok birşey yok burdan oraya et taşıyacagiz. Ben adana ya gider kurbanimi keserim dana istemiyorum sen istiyorsan burda kal dedim oda güldü. Zıtlasmiyoruz bi tartışma falan yok arada=) ben kurban bayramında yalnız başıma burda kalmak istemiyorum ki adana da olmalıyim kurban çok güzel geçiyor çünkü orda:) sizce dana ya girip bayramin 3.gününe kadar burda yalnız mi olmalıyim. Adana ya gidip kurbani kesip ailemle mi olmalıyim.
Evet canimmm yenilmiyordu galiba birazda yagliydiKız hepsi mi yanmış=)))
O zaten ben kararlıyim götürürüm muhtemelenapartmanda kurban işi zor. hele dana evlerden ırak.saatlerce sürüyor falan filan. adanaya ikna et kocişi bence :)
Ahh canım kiyaamaam=)Evet canimmm yenilmiyordu galiba birazda yagliydi
yada c şıkkı hiçbiri yapınO zaten ben kararlıyim götürürüm muhtemelenbayram da burda kalmak nedir yaa. Sap gibi=)
Kiz bence git bi havan degissinnn ❤❤yeni gelinsinya gozler ustunde olacakGidersem adana ya eşim de kalmaz burda gelir çünkü orda kurban alacak=)) bu arada eşim in annesine de söyledim ben kalmam orda arefe gününden gelirim diye=))
Tatil seçeneği sunsa ona da yok derim=))) illa evime giderim=) kurbanlar kesilir yenilir gelen giden aileler daha güzel ne olabilir ki=))yada c şıkkı hiçbiri yapıngidin tatile
hoşbuldum :) oruç nasıl geçiyor ?❤♡❤♡❤♡Teşekkürler Allah razı olsun.sende hoşgeldin bu arada
Yenilik kalmadı kız bende eskidim ben=)))Kiz bence git bi havan degissinnn ❤❤yeni gelinsinya gozler ustunde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?