Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Ay canım sen gel ben gelirim antep e=)) Kız hakikaten öyle bi plan mi var=))
valla benimki yeni iş değiştirdiği için 1 sene yıllık izni yok o yüzden kurbanda 4 gün kaçacağız bir yerlere. 2 alternatif var ya istanbula gideceğiz adalarda takılacağız geçen sene öyle yapmıştık. yada işte sizin taraflara gelip kültür turizmi yapacağız. mardin filan çok güzel diyorlar ben gezek istiyorum.ama 4 günde çok sıkışırmıyız bilemiyorum benim iskenderunda da bir arkadaşım var senelerdir çağırır gidemedim diye gönül koyar. iskenderuna girip ordan adanaya geçebilitemde olabilir. daha belirsiz herşey :)

Ayy süper olur gell lütfen=)) hem arkadaşını gör hem beni mardin olayı girerse çok sıkışır 4 gün canım.yorgunluğu atamazsiniz

Ayy süper olur gell lütfen=)) hem arkadaşını gör hem beni mardin olayı girerse çok sıkışır 4 gün canım.yorgunluğu atamazsiniz
evet eşimde öyle diyor. çok yorucu olur diyor. bakalım nasip :) bak diyorum olmadı anlaşalım bir yerle ortak bir otelde beraber tatil yapalım sen bunu bir düşün kemer filan güzel olur o mevsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…