derhal düşünmeye başlıyorum ve bu fikri eşime sunuyorum=))))evet eşimde öyle diyor. çok yorucu olur diyor.bakalım nasip :) bak diyorum olmadı anlaşalım bir yerle ortak bir otelde beraber tatil yapalım sen bunu bir düşün kemer filan güzel olur o mevsim
Kiz ramazanda iki sey surekli düşünülür biri iftar digeride tatill yuppppiiiii bencede gidin ❤❤derhal düşünmeye başlıyorum ve bu fikri eşime sunuyorum=))))
İtiraf ediyorum o benim=)))sen o musun yoksa
Biz tatile sanırım bu hafta gitcez=) 2.yi kaldıramayabiliriz =))) konuşmam lazım o yüzdenKiz ramazanda iki sey surekli düşünülür biri iftar digeride tatill yuppppiiiii bencede gidin ❤❤
eşe sunmak mantıklıymış lenderhal düşünmeye başlıyorum ve bu fikri eşime sunuyorum=))))
İtiraf ediyorum o benim=)))
Yuh manyak=)))))Tabi eşime suncam kız banka o=)) param yok benim=))))eşe sunmak mantıklıymış lenbende sunayım bakayım
kara murat benim
nasıl kafam karıştıysa bdv de birine hoşgeldin yazmışım ya len
Bittin senİtiraf ediyorum o benim=)))
Bittin sennerdeyse fatarasi bu körpecik.bedene cikiyordu bak duydun canimm o heidi heidi mis oo
kocişin cüzdanına el koy biran önce :):)Yuh manyak=)))))Tabi eşime suncam kız banka o=)) param yok benim=))))
Biraz bende biraz onda=))(kocişin cüzdanına el koy biran önce :):)
Kiz gulecegine sonucu soylesene ne yapacaniz zavali heidi me benden duymuş olma bana dokumayidaay kız öldürdün beni gülmekten
hepsini al hepsiniBiraz bende biraz onda=))(
iyi hemso
Kiz gulecegine sonucu soylesene ne yapacaniz zavali heidi me benden duymuş olma bana dokumayidasiz bilirsiniz ah heidi daha taze gelindi ooooy oyyu
=)iyi hemso
İnsallah cnm olur tabi niye olmasn snde ciftlige al inek tavuk flan burda takilcna isleri buyut organikte para vr ozmn rhatca alrsnz :)))Lazi Oxorca güzel evet ama inşallah kendi yerimiz olur da tamamen orda yaşarız:) güzel birşey
sonuç heidiyi çok seviyormuşum o çıktı :)Kiz gulecegine sonucu soylesene ne yapacaniz zavali heidi me benden duymuş olma bana dokumayidasiz bilirsiniz ah heidi daha taze gelindi ooooy oyyu
La zaten inek var deli organik olan birşey yok=))))İnsallah cnm olur tabi niye olmasn snde ciftlige al inek tavuk flan burda takilcna isleri buyut organikte para vr ozmn rhatca alrsnz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?