❤❤❤ =)))sonuç heidiyi çok seviyormuşum o çıktı :)
Tmm iste olsun :))) inekten sut sag tavuklr flan al orgnik yumurta flan gezen tavuk yukurtasi bu ara rovasta :)))La zaten inek var deli organik olan birşey yok=))))
Ay süt işini yapamam gibi geliyorTmm iste olsun :))) inekten sut sag tavuklr flan al orgnik yumurta flan gezen tavuk yukurtasi bu ara rovasta :)))
Yahu koy yumurtasini sn yemicn zaten satmak icin diom offf offfff yumurta sut yemedgn belli şaak die anlamion bni :))))))Ay süt işini yapamam gibi geliyorvurur diye korkuyorum=)köy yumurtası da sevmem=))
aynen ama çok para varYahu koy yumurtasini sn yemicn zaten satmak icin diom offf offfff yumurta sut yemedgn belli şaak die anlamion bni :))))))
Makinesi vr onun takion kendi sagio :))
Evet var da bizim sütlü inek bi tane=) onun da yarısını buzağı içiyor yarısını çoban alıyor makinayla sağıpYahu koy yumurtasini sn yemicn zaten satmak icin diom offf offfff yumurta sut yemedgn belli şaak die anlamion bni :))))))
300 tane tavuk sipariş verdikte=) sonra vazgeçtik tavuk işi zor. İnekler de olunca onlar çabuk hasta oluyorlar tavuktan.ahira giriyorlarYahu koy yumurtasini sn yemicn zaten satmak icin diom offf offfff yumurta sut yemedgn belli şaak die anlamion bni :))))))
İyiyim canım çok şükür sende iyisindir inşallahcanım nasılsın benim iş yeri sorunlu bu aralar yazamıyorum
kızlar sizler nasılsınız
Sana okdr anlatmaya calistm anlamadn bak ticari zekayaEvet var da bizim sütlü inek bi tane=) onun da yarısını buzağı içiyor yarısını çoban alıyor makinayla sağıp
Kız süt olmazsa nasıl süt yoğurt satalim deli=)))Sana okdr anlatmaya calistm anlamadn bak ticari zekayanisankralicesi kapti hemen olayi :))
Mesele inek deil offf Allahim offff neyse bastan alioruz Ali babanin bir cifligi vr tmm ni hahahahha
Aynen tavuk bakmak zor ama 300 de cokmus ufaktn baslayip kar ypmak lazm :)300 tane tavuk sipariş verdikte=) sonra vazgeçtik tavuk işi zor. İnekler de olunca onlar çabuk hasta oluyorlar tavuktan.ahira giriyorlar
Kiz sut yogurt sationz tmm ok anladim yes evet I known but ama fakat lakinnnn inek disinda diger hayvanlrdn yarrlanmaktan bahsetmistm ama bahsetmemisim say bosverrr yahu bosver :)))Kız süt olmazsa nasıl süt yoğurt satalim deli=)))
günaydınnnn
benimde başka bir forumda the mathematician diye bir arkadaşım vardı hep o aklıma geliyor :)
nedenMamamatik hocasi yazisi görünce gecmism depresiyor
gunaydin hemserimGünaydın hemşehrim=))
ayhh senn yüzünden sarkılardan sogudum o nasıl bir sesdir karga sesi yannda devede kulak kalırNeleroluyor hayatttaaaa bir de su ruya gercek olsaa olsaaaa :))
Artik zaten arkadasizz hep sen gelceksinnn :)))benle de arkadas ol bn gelim artim aklina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?