Sen kendinle karistirdin bacim herhalllllayhh senn yüzünden sarkılardan sogudum o nasıl bir sesdir karga sesi yannda devede kulak kalır
bikere benm sesimi hiç duydunmuda senSen kendinle karistirdin bacim herhalllllkazulet seni
Işte kar yapmak için 300 zaten günde 200 yumurta hesaplasan anca kendi masraflarını kurtarıp bize kar bırakırlar. Bide çiftlik dediğim yerde 2 aile yaşıyor bizim 2 ahır var kiraladigimiz o yüzden tavuk işi kaldı. Yoksa aklımızda vardı bu... 4 5 tane de köpek var. Şimdilik inekle başladık biz onlar da hepsi hamile süt yoğurt bi b.K yok Yani... tek inek sütlü onun da 6 günlük bebisi var.inşallah kendi yerimiz olursa bu ticari zekaani değerlendircemAynen tavuk bakmak zor ama 300 de cokmus ufaktn baslayip kar ypmak lazm :)
Ayrıca öyle sütle yoğurtla uğraşmıyoruz =)))Kiz sut yogurt sationz tmm ok anladim yes evet I known but ama fakat lakinnnn inek disinda diger hayvanlrdn yarrlanmaktan bahsetmistm ama bahsetmemisim say bosverrr yahu bosver :)))
Günaydın hemso=))Ne yapıyorsungunaydin hemserim
Aha geldi kazulet
Hahaha tbkide sizde dusunmussunuzdur bn sdce yapackmsnz veya yapiormusnz gbilernden sordm bide tavuk yem vermyi sverm o acidn ilk aklma gelendi Rabbim daha ck kazanc nasip etsin hersy zmnla olr insallah gittikce buyutursunuzIşte kar yapmak için 300 zaten günde 200 yumurta hesaplasan anca kendi masraflarını kurtarıp bize kar bırakırlar. Bide çiftlik dediğim yerde 2 aile yaşıyor bizim 2 ahır var kiraladigimiz o yüzden tavuk işi kaldı. Yoksa aklımızda vardı bu... 4 5 tane de köpek var. Şimdilik inekle başladık biz onlar da hepsi hamile süt yoğurt bi b.K yok Yani... tek inek sütlü onun da 6 günlük bebisi var.inşallah kendi yerimiz olursa bu ticari zekaani değerlendircem
İkizim bülbül gibi sakiyo bi kere sen ne anlarsn len hirto=))ayhh senn yüzünden sarkılardan sogudum o nasıl bir sesdir karga sesi yannda devede kulak kalır
gidiymm miAha geldi kazulet
inşallah yarısmaca sonuncu olursunİkizim bülbül gibi sakiyo bi kere sen ne anlarsn len hirto=))
gel bırak su inek tavuk işiniIşte kar yapmak için 300 zaten günde 200 yumurta hesaplasan anca kendi masraflarını kurtarıp bize kar bırakırlar. Bide çiftlik dediğim yerde 2 aile yaşıyor bizim 2 ahır var kiraladigimiz o yüzden tavuk işi kaldı. Yoksa aklımızda vardı bu... 4 5 tane de köpek var. Şimdilik inekle başladık biz onlar da hepsi hamile süt yoğurt bi b.K yok Yani... tek inek sütlü onun da 6 günlük bebisi var.inşallah kendi yerimiz olursa bu ticari zekaani değerlendircem
İnşallahhhh. He bi kere denedim yem vermeyi beni yiyeceklerdi nerdeyse saldırıyolar. Başka bi adamın 20 30 tane var. Elinde birşey görsünler yeter kiHahaha tbkide sizde dusunmussunuzdur bn sdce yapackmsnz veya yapiormusnz gbilernden sordm bide tavuk yem vermyi sverm o acidn ilk aklma gelendi Rabbim daha ck kazanc nasip etsin hersy zmnla olr insallah gittikce buyutursunuz
deli deli deneli kulakları küpeliHahaha tbkide sizde dusunmussunuzdur bn sdce yapackmsnz veya yapiormusnz gbilernden sordm bide tavuk yem vermyi sverm o acidn ilk aklma gelendi Rabbim daha ck kazanc nasip etsin hersy zmnla olr insallah gittikce buyutursunuz
Ay adii karı =)))inşallah yarısmaca sonuncu olursunsübhaneke amin
kime cektm aceppAy adii karı =)))
Ama sn buyuttugun zmn alisirlr tbi kucuktn alip yetistircen egitcn :)) zaten onlr kendlgnden cohalio once on tavuk 5 horoz alcn ureyecekler ole ole buyuyecek :))İnşallahhhh. He bi kere denedim yem vermeyi beni yiyeceklerdi nerdeyse saldırıyolar. Başka bi adamın 20 30 tane var. Elinde birşey görsünler yeter ki
Bağa mi dedun :)))deli deli deneli kulakları küpeli
senden başka delü mü varkine burdaBağa mi dedun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?