Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Aynen tavuk bakmak zor ama 300 de cokmus ufaktn baslayip kar ypmak lazm :)
Işte kar yapmak için 300 zaten günde 200 yumurta hesaplasan anca kendi masraflarını kurtarıp bize kar bırakırlar. Bide çiftlik dediğim yerde 2 aile yaşıyor bizim 2 ahır var kiraladigimiz o yüzden tavuk işi kaldı. Yoksa aklımızda vardı bu... 4 5 tane de köpek var. Şimdilik inekle başladık biz onlar da hepsi hamile süt yoğurt bi b.K yok Yani... tek inek sütlü onun da 6 günlük bebisi var.inşallah kendi yerimiz olursa bu ticari zekaani değerlendircem

Hahaha tbkide sizde dusunmussunuzdur bn sdce yapackmsnz veya yapiormusnz gbilernden sordm bide tavuk yem vermyi sverm o acidn ilk aklma gelendi Rabbim daha ck kazanc nasip etsin hersy zmnla olr insallah gittikce buyutursunuz

gel bırak su inek tavuk işini

Hahaha tbkide sizde dusunmussunuzdur bn sdce yapackmsnz veya yapiormusnz gbilernden sordm bide tavuk yem vermyi sverm o acidn ilk aklma gelendi Rabbim daha ck kazanc nasip etsin hersy zmnla olr insallah gittikce buyutursunuz
İnşallahhhh. He bi kere denedim yem vermeyi beni yiyeceklerdi nerdeyse saldırıyolar. Başka bi adamın 20 30 tane var. Elinde birşey görsünler yeter ki

İnşallahhhh. He bi kere denedim yem vermeyi beni yiyeceklerdi nerdeyse saldırıyolar. Başka bi adamın 20 30 tane var. Elinde birşey görsünler yeter ki
Ama sn buyuttugun zmn alisirlr tbi kucuktn alip yetistircen egitcn :)) zaten onlr kendlgnden cohalio once on tavuk 5 horoz alcn ureyecekler ole ole buyuyecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…