- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Hangi birini sayayim :))))) akilli deliyim bn :)))senden başka delü mü varkine burda
Civciv çok severim=))oğlak kuzu falan ay ne tatlı=)Ama sn buyuttugun zmn alisirlr tbi kucuktn alip yetistircen egitcn :)) zaten onlr kendlgnden cohalio once on tavuk 5 horoz alcn ureyecekler ole ole buyuyecek :))
Sen türünün son örneğisin bi kere=))kime cektm acepp
Hayvanlrin kucugu sevilio :))))Civciv çok severim=))oğlak kuzu falan ay ne tatlı=)
bende deli delilerndenimHangi birini sayayim :))))) akilli deliyim bn :)))
Hayal ettmde bole islernz buyums birde at tay flan vayyy beee hayata bak :)))Sen türünün son örneğisin bi kere=))
eşim benzerm yok benm nihohohoohhSen türünün son örneğisin bi kere=))
Senden ala deli mi olursenden başka delü mü varkine burda
Bende memenun oldum bacumm :))) bukdr deli bir araya gelmemeliydik :)))bende deli delilerndenimmemnun oldum bacum
Hayvanlrin kucugu sevilio :))))
Ay benimde hayalim bu inşallah bi gün o noktaya geliriz valla=))Hayal ettmde bole islernz buyums birde at tay flan vayyy beee hayata bak :)))
=))))hacı hacı yi mekke de deli deli yi. . . . Bulurmus =)))Bende memenun oldum bacumm :))) bukdr deli bir araya gelmemeliydik :)))
Aminnnnn insallahhhhhhAy benimde hayalim bu inşallah bi gün o noktaya geliriz valla=))
belki vardır umut fakirin emeğü kankaSenden ala deli mi olur
bencede ama değüşük olabilir korkmayn acımıcakBende memenun oldum bacumm :))) bukdr deli bir araya gelmemeliydik :)))
Umut etmeye devam edelim=)belki vardır umut fakirin emeğü kanka
seni kibleymde gör=))))hacı hacı yi mekke de deli deli yi. . . . Bulurmus =)))
ulan pro oldn hala cocuk resmi var profilinde hey allahmUmut etmeye devam edelim=)
Bizde devami vr:haci haciyi mekkede deli deliyi dakkada Bide bk bku kenefte blur :)))=))))hacı hacı yi mekke de deli deli yi. . . . Bulurmus =)))
Kible yanlış birşey demedim ki=))seni kibleymde gör
senn birkere herşeyn yalnş dogru bişin yok kiKible yanlış birşey demedim ki=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?