Bizde devami vr:haci haciyi tekkede deli deliyi dakkada Bide bk bku kenefte blur :)))
Dinime küfreden müslüman olsa=)))(senn birkere herşeyn yalnş dogru bişin yok ki
Sanane yahu=)))şimdi de ona mi taktın deli etme beni heidi yi koyarımulan pro oldn hala cocuk resmi var profilinde hey allahm
biz ikinci kategorideyiz o zaman ah benm kader arkadaşımBizde devami vr:haci haciyi mekkede deli deliyi dakkada Bide bk bku kenefte blur :)))
Yokya ne korkcam deli deliyi gorunce sopasini saklarmis hahahahahbencede ama değüşük olabilir korkmayn acımıcak
ayyh tamam tamam bu daha iyi ondanSanane yahu=)))şimdi de ona mi taktın deli etme beni heidi yi koyarım
seni kim delirtti peküYokya ne korkcam deli deliyi gorunce sopasini saklarmis hahahahah
amann tırtDinime küfreden müslüman olsa=)))(
Zaten birinci olsak sasardmbiz ikinci kategorideyiz o zaman ah benm kader arkadaşım
Ben kendi kendni delirttmseni kim delirtti pekü
Konus ikizimmm konusss :)İkizim bülbül gibi sakiyo bi kere sen ne anlarsn len hirto=))
inşallah yarısmaca sonuncu olursunsübhaneke amin
hi şöyle akıllı ol=))))ayyh tamam tamam bu daha iyi ondan
İnşallah kopar da bi daha almak zorunda kalır. Amin=)Konus ikizimmm konusss :)
Insallah sandaletin kopar :))
bizi hiç birinci yapmadılar panpa kader utansnZaten birinci olsak sasardm
ooh ooh sakkıdı efern kız sende benm kafadansn gel yamacıma ayrılma benden kurtlar kapar bakBen kendi kendni delirttm
Bundan sonra hayat felsefem :
Akilli olup dunyanin kahrini cekecegime deli olurum dunya benim kahrimi ceksin :))))
35 tl lik ucuz sandeleti ne cekemediniz haKonus ikizimmm konusss :)
Insallah sandaletin kopar :))
almam olanlarla idare ederm fakürüm benİnşallah kopar da bi daha almak zorunda kalır. Amin=)
Bildigim kadsriyla yokAntalyali olan var miiii ?
Hahaja yazik adamaBide sahurda diyor askimm hani kek yapmistin getirde yiyelimmyok dedim ne kekei burgur kokusudur sana öyle gelmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?