Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şampuanıma sarımsaklı zeytinyağı sürdüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

riana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
233
0
66
İstanbul
Kızlar saçlarım çok az, felaket az hemde. Bende tuttum zeytinyağı aldım. İçine bi de sarımsak ezip bigün beklettim. Sonra şampuanıma karıştırdım, saçlarımı onunla yıkıyorum. Acaba etki eder mi? 2-3 dk saçımda bekletiyorum ama 2 kez yapıyorum :/​

eder...

ama şöyle; 5 baş sarımsağı soyacaksın

bütün bir şekilde kavanoza koyup üstünü 3 parmak geçice kadar zeytin yağı koyup

15 gün serin ve karanlık yerde bekleteceksin..sonra saç diplerini sürüp 2-3 saat veya daha fazlası bekleticeksin

ben faydasını gördüm...saçı süper yapıyor...

Son düzenleme:
ben taragıma sürüp yarım saat bekletiyorum bi de şampuanım da var zaten :/ kaç hafta etkisini gördün?

2 haftada daha dolgun bir saçım vardı ...haftada 2 kez yapıyordum başlangıçta sonra da 1 keze indirdim..

Son düzenleme:
inşallah benımkı de senin gibi 2 hafta olur çok az ya bebek saçı gibi 3 tane sarımsak soyduk bız galıba ama baya yoğun bi kokusu var :/ bu hafta işte çarşamba tekrar sürücem saçıma 1-2 bekletcem bu sefer. Ya da cuma yapar saçımı örer uyurum.

Hırsından çatlasın düşmanlar benim de artık gür saçlarım varrrr
Şaka maka bi yana artma var
Ay çoook mutluyummm

bende bugun sampuanıma sarımsakları ezıp koydum bırde cam terebentı koydum.hakıkı saca surulen zeytınyagını nerden alabılırım acaba aktarlardakı hakıkı mı acaba sımdı hakıkısını bulmak lazım

blendaxın ballı şampuanına 4 tane sarımsak ,2 tatlı kaşığı bal koydum kızlar kokuyo bayaa duştan çıkınca ama faydasını görürsünüz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…