Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şampuanıma sarımsaklı zeytinyağı sürdüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

riana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
233
0
66
İstanbul
Kızlar saçlarım çok az, felaket az hemde. Bende tuttum zeytinyağı aldım. İçine bi de sarımsak ezip bigün beklettim. Sonra şampuanıma karıştırdım, saçlarımı onunla yıkıyorum. Acaba etki eder mi? 2-3 dk saçımda bekletiyorum ama 2 kez yapıyorum :/​

eder...

ama şöyle; 5 baş sarımsağı soyacaksın

bütün bir şekilde kavanoza koyup üstünü 3 parmak geçice kadar zeytin yağı koyup

15 gün serin ve karanlık yerde bekleteceksin..sonra saç diplerini sürüp 2-3 saat veya daha fazlası bekleticeksin

ben faydasını gördüm...saçı süper yapıyor...

Son düzenleme:
ben taragıma sürüp yarım saat bekletiyorum bi de şampuanım da var zaten :/ kaç hafta etkisini gördün?

2 haftada daha dolgun bir saçım vardı ...haftada 2 kez yapıyordum başlangıçta sonra da 1 keze indirdim..

Son düzenleme:
inşallah benımkı de senin gibi 2 hafta olur :D çok az ya bebek saçı gibi :D 3 tane sarımsak soyduk bız galıba ama baya yoğun bi kokusu var :/ bu hafta işte çarşamba tekrar sürücem saçıma 1-2 bekletcem bu sefer. Ya da cuma yapar saçımı örer uyurum. :27:

Hırsından çatlasın düşmanlar benim de artık gür saçlarım varrrr :27:
Şaka maka bi yana artma var :52:
Ay çoook mutluyummm :21:

bende bugun sampuanıma sarımsakları ezıp koydum bırde cam terebentı koydum.hakıkı saca surulen zeytınyagını nerden alabılırım acaba aktarlardakı hakıkı mı acaba sımdı hakıkısını bulmak lazım

blendaxın ballı şampuanına 4 tane sarımsak ,2 tatlı kaşığı bal koydum kızlar kokuyo bayaa duştan çıkınca ama faydasını görürsünüz sizde :34:

Back
X