- 22 Temmuz 2008
- 63
- 4
- 98
Selam benim doğumumu 2009 Aysun Kabasakal yaptırmıştı. Malesef aysun hanım şehir dışına gittiği için bende başka doktor arayışına girdim . Ben doğumdan sonra pek sorun yaşamadım. Ama anaklinikte yapıp çok baş ağrısı çeken arkadaşım vardı. Ülkü hanımı da aysun hanım yokken bir iki kere gitmiştim. Şu ana için çok ilgili bir doktor gibi görünüyor direk cep numarasını verdi her an ulaşıyorum. Ama bende ülkü hanım tarafından doğum yaptırılan bayanlardan bilgi almak isterim.. ( Doğumdan önce Medicalparkta Nagihan hanıma gittim ama çok sıra bekliyorsun,sıradan dolayı rahatsız olmuştum .limanda sekreter dışarda oturuyor ve muayeneye girmeden senin kan grubu dahil bilgilerini alıyor ve çok fazla beklemiyorsun bu çok hoşuma gitti.)merhaba bende ilk hamileliğimi 2011 de ülkü hanımda yaptım şimdi yine hamileyim.bi sefer anadolu hastanesine zehra hanıma gittim.arkadaşların tavsiyesi üzerine ama anadolu hastanesi çok kalabalık zehra hanım bu hafta medical parka geçecekmiş ama kararsız kaldım.sanırım tekrar ülkü hanıma gidicem.sen memnunsun değilmi ülkü hanımdan.ben memnundum sadece doğumdan sonra uzun süre üç yıl bel ağrısı yaşadım birde üç ay kuyruk sokumundaki ağrıdan rahat oturamadım.o yüzden değiştirmek istedim.sende de böyle sıkıntılar oldu mu.ne çok soru sordum değilmi?