Samsun LİMAN HASTANESİ

Sormadı bize direk yolladı.bence yaptırın 2li de bişey çıkmadıysa genelde çıkmıomuş ama,insanın içi daha rahat ediyor.
Ben Taşkın Beyden randevu aldım şimdilik.
Deneye yanıla doktor seçiyorum:KK48:
Mükerrem Beye gidiyordum aslında ama son randevuda çok korkuttu beni. Eşim de bir daha gitmem diye tutturdu.
Taşkın ORHAN a gıdıyordum 4.5 aylık gebeyım. 2.5 dk ıcerde kalıyosun ve sen sormadan mumkun degıl bısey söylemıyor hıc begenmedım bu hafta bıraktım artık dr arıyorum bende 3 lu test ustedı benden daha evvel 2 dusugum vardı adam endıselrıme hep kadercı yaklasımla bakıyor bılemıyorum dr önerısı lutfen

Taşkın ORHAN a gıdıyordum 4.5 aylık gebeyım. 2.5 dk ıcerde kalıyosun ve sen sormadan mumkun degıl bısey söylemıyor hıc begenmedım bu hafta bıraktım artık dr arıyorum bende 3 lu test ustedı benden daha evvel 2 dusugum vardı adam endıselrıme hep kadercı yaklasımla bakıyor bılemıyorum dr önerısı lutfen

Ben mükerrem beyden çok memnunum.tüm arkadaşlarımda ona gittiler.geçen gün ufak bi kanama yaşadım akşam saatlerinde mükerrem beyi aradım,telefonda bile çok rahatlattı (şehir dışından gidiyoruz).akşam saat 9gibi kendisi merak edip beni aradı nasıl kanaman diye sağolsun...nur hanımada çok iyi diyorlar.

Ben Nur hanıma gidiyorum çok memnunum bana karşı hep güler yüzlü çok ilgili sadece ayda 1 kilodan fazla almanızı istemiyor. Mükerrem bey içinde hep olumlu şeyler duydum.

Oda Fiyatları bilgisi için teşekkürler canım iyi oldu bilgi vermen. Deniz manzaralı odalar çok güzel resimlerde görmüştüm.

Kızlar merhaba baya zaman geçmiş ama liman hastanesinde son zamanlarda doğum yapan var mı nasıl bi hastane? Fiyatlar konusundada bilgi verebilir misiniz?

Kızlar merhaba baya zaman geçmiş ama liman hastanesinde son zamanlarda doğum yapan var mı nasıl bi hastane? Fiyatlar konusundada bilgi verebilir misiniz?
Cumartesi günü zorunlu sezeryan ile doğum yaptım.spinal anestezi ile.1500 TL odedik.2 gece yattik pazartesi öğlene doğru cikisimizi yaptık çok memnun kaldık.Dr.muz mükerrem bey idi.2 kere çocuk Dr.u kontrole geldi.en son diyetisyen geldi bilgi verdi süt yapıcı gıdalarla ilgili.hemşireleri de gayet iyi.kısası memnun ayrıldık.tavsiye ediyorum..

Cumartesi günü zorunlu sezeryan ile doğum yaptım.spinal anestezi ile.1500 TL odedik.2 gece yattik pazartesi öğlene doğru cikisimizi yaptık çok memnun kaldık.Dr.muz mükerrem bey idi.2 kere çocuk Dr.u kontrole geldi.en son diyetisyen geldi bilgi verdi süt yapıcı gıdalarla ilgili.hemşireleri de gayet iyi.kısası memnun ayrıldık.tavsiye ediyorum..
2 gece için sadece 1500 tl mi ödediniz? Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün bebeğinizi.

Allah analı babalı büyümek ..Uzun ve huzurlu bir yaşam sürmek nasip etsin.

merhabalar arkadaşlar
gebeliğimin 3. ayında nur öztürk'ten zar zor randevu almayı başarmıştım. hala da doktorum. şimdiye kadar kendisinden şikayetim olmadı. siz sorarsanız söylüyor. sıcak davranmaya çalışıyor. hal ve hareketlerinden işinin ehli olduğunu düşündürüyor ya da öyle olduğunu düşünmek istiyorum.:) kendisini tanıyan arkadaşlarım gayet güzel anlatıyor. ancak şimdi geldim gebeliğin 35. haftasına... 32. hafta çalışabilir raporumu almak için gitmiştim. 31+4 idi sanırım muayenemi olmuş 3 boyutlu ultrasona girmiştim. herşey normal dedi doktor belki de ona dayanarak yine bir ay sonrasına gün verdi. hemşireye sordum artık 2 haftada bir olması gerekmiyor mu randevunun diye. daha erken dedi ve 36. haftanın bitimine randevu verdi. şu an sabırsızlıkla bekliyorum. forumlarda okuyorum. nst ye girmedim henüz, çatı muayenesi olmadı, bebeğin pozisyonu hakkında doktor bilgi vermedi. sanırım hasta yoğunluğundan nur hanım randevumuzu sıklaştırmadı. bu durum hoşuma gitmedi tabi. ilk hamileliğim. vakit yaklaştıkça sabırsızlanıyorum. doktorun biraz daha ilgili olmasını beklerdim. bakalım 17 sinde randevum var ne diyecek

Arkadaşlar bebek için hemşireye ne veriliyor. Sadece kıyafet ve bez mi? Yoksa Doğumdan önce bize liste veriliyor mu ? Liman da dogum yapanlar yazabilir mi?

merhabalar arkadaşlar
gebeliğimin 3. ayında nur öztürk'ten zar zor randevu almayı başarmıştım. hala da doktorum. şimdiye kadar kendisinden şikayetim olmadı. siz sorarsanız söylüyor. sıcak davranmaya çalışıyor. hal ve hareketlerinden işinin ehli olduğunu düşündürüyor ya da öyle olduğunu düşünmek istiyorum.:) kendisini tanıyan arkadaşlarım gayet güzel anlatıyor. ancak şimdi geldim gebeliğin 35. haftasına... 32. hafta çalışabilir raporumu almak için gitmiştim. 31+4 idi sanırım muayenemi olmuş 3 boyutlu ultrasona girmiştim. herşey normal dedi doktor belki de ona dayanarak yine bir ay sonrasına gün verdi. hemşireye sordum artık 2 haftada bir olması gerekmiyor mu randevunun diye. daha erken dedi ve 36. haftanın bitimine randevu verdi. şu an sabırsızlıkla bekliyorum. forumlarda okuyorum. nst ye girmedim henüz, çatı muayenesi olmadı, bebeğin pozisyonu hakkında doktor bilgi vermedi. sanırım hasta yoğunluğundan nur hanım randevumuzu sıklaştırmadı. bu durum hoşuma gitmedi tabi. ilk hamileliğim. vakit yaklaştıkça sabırsızlanıyorum. doktorun biraz daha ilgili olmasını beklerdim. bakalım 17 sinde randevum var ne diyecek
Bu noktada ben de Nur Hanımı anlayamadım. Tüm arkadaşlarım 15 günde bir gitmeye başlamışken ben hala ayda bir gidiyordum ve neticesinde 1 ay sonraya gün vermelerine rağmen erken doğum riskim oldu ve 10 gün sonra 2 gün hastanede yatmak zorunda kaldım. Nst ile de ancak o zaman bakıldı. 35. Haftada... Bazı doktorların daha güzel ince eleyip sık dokuduklarını görünce neden diye sormuyor değilim. Hayırlısıyla bir doğursaydık

Ülkü hanıma gidiyorum bende en son gittiğimde çok kaba davranmıştı spinal yada epidural olmadan normal doğum yapmak istiyorum sancıyı çekerek yapıyolarmı acaba limanda bilgisi olan varmı

Ülkü hanıma gidiyorum bende en son gittiğimde çok kaba davranmıştı spinal yada epidural olmadan normal doğum yapmak istiyorum sancıyı çekerek yapıyolarmı acaba limanda bilgisi olan varmı

konuya çok aradan giriyorum ama, falkonumu hamile görünce onu da bebeğini de usulca öpüp kaçayım dedim :KK46::KK60:
tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum ve konudan sıvışıyorum hemen :KK48::anneadayı::anneadayı:

konuya çok aradan giriyorum ama, falkonumu hamile görünce onu da bebeğini de usulca öpüp kaçayım dedim :KK46::KK60:
tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum ve konudan sıvışıyorum hemen :KK48::anneadayı::anneadayı:
Çeşmeee napıyosun grüşemiyoruzda evlenmedinmi daha
Teşekkür ederim canım benimmm evlendim çocuk bile doğuruyorum bak:KK49::KK49:

Çeşmeee napıyosun grüşemiyoruzda evlenmedinmi daha
Teşekkür ederim canım benimmm evlendim çocuk bile doğuruyorum bak:KK49::KK49:

yaa sen de amma fark attın yalnız bana yaaa, ben hala nişan tarihi bekliyorum :KK53: senin çocuk doğduğunda nişanlanmış olacam inşallah kuzummm, senin bebe 6 aylıkken de düğünüm var :KK6: yani inşallah bu sefer de terk edilmezsem :KK45:
ama çok sevincim canım eski katilcim, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah sana benzeyen çok güzel bebelerin olsun :KK46::anneadayı:

Back
X