Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

felix39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
23
26
88
merhabalar, samsun medical park tüp bebek servisinde tedavi olan arkadaşlar, bu merkezle ilgili düşünceleriniz nedir? Açıkçası internetten burasıyla ilgili yeteri kadar tatmin edici bilgiye ulaşamadım. Hasta yaklaşımları nasıldır, laboratuvar ortamları iyi midir, Medicana ile kıyaslayınca hangisini tavsiye edersiniz, Tayfun Alper ve ekibi hakkındaki görüşleriniz nelerdir? kusura bakmayın çok fazla şüphe ve sorum var biliyorum ama insan bu süreçte sadece soru soruyor en iyisi için. sorularıma cevap verebilirseniz çok sevinirim....

mrblar bende orda yaptırmak ıstıyorum arastırma yapıyorum kafam corba gıbıoldu valla ıyı bı doktor bulmaya calısıyorum haberleselım burdan olurmu

merhaba arkadaşlar ben ilk denememi haziranda orada yaptırdım ama ne yazıkki sonuç negatif...yarın 2. Denemem için tekrar başlayacağım...

arkadaşım şuan ne aşamadasın bilmiyorum ama sakın medicanaya o lanet ender telliye gitme onun yüzünden bebegımı kaybettım ben ve bana düşükten sonra söylediği senin yumurtaların zaten kalitesizdi ve kaç yumurtan var kaçı döllenmiş sana hiçbilgi vermyolar yasakmıs bende arastırıyorum ocak ayında yeniden başlayacam davut hocaya gitmeyi planlıyorum ama nasıldır bilmiyorum

ben zaten medicana ya değil medical park a gidiyorum çokda memnunum ..embriyolog sağolsun herşeyde bilgi veriyor hiçde yasak felan demedi günlük resimleri bile takip ettiği zaman göstermişti ...

Arkadaşlar bende samsunda tedavi görmeyi planlıyorum ancak merkeze karar veremedim medicalpark ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? medicana Ender telliyle bir ön görüşme yaptım ancak tam emin değilim.

Arkadaşlar bende samsunda tedavi görmeyi planlıyorum ancak merkeze karar veremedim medicalpark ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? medicana Ender telliyle bir ön görüşme yaptım ancak tam emin değilim.
sakın endere gitmee en büyük hatanı yapparsın bizde yeniyılda düşünüyoruz iki yer arasında kaldım bende

Peki sen nerede düşünüyorsun Ender beyi neden önermiyorsun ...
ocak ayında yaptırdım endere ben ohss oldum bana bekleyelim 1 ay dedi 2 gün sonra geçmiştir gel transfere dedi,kaç yumurta var kaçı döllendi bilmiyorum bilgi verilmesi yasakmış,2 aylık kanamalı hamilelik geçirdim bir kez olsun telefonu açmadı aradıgımda düşük yaptıgımda yanına gittik eşimle neden diye sordugumuzda ne olmuştur dediğimde eşime sakın karını düşük yaptı diye suçlama onun suçu yok dedi zaten senin yumurtaların kalitesizdi dedi ve odasından kovmaktan beter etti şimdi söyleyin yeniden bunları yaşayacagımı bilmiyorum nasıl gideyim ona ve açıkcası kime gideceiğimide bilmiyorum

Gerçekten çok üzücü, nerede tedavi düşünüyorsunuz ben ordu akkuştayım samsuna sürekli gidemiyorum drları internetten araştırıyorum

arkadaşlar bende Ender beyi düşünüyordum ancak çok kararsızım hakkında iyi yorumlarda var kötü yorumlarda tedavi süreci olumsuz geçenler biraz negatif, olumlu geçenler daha pozitif dr hakkında. Benim 3. denemem olacak ilk ikisi devlet hastanesinde oldu İstanbul'da yanlış tedavi olumsuz sonuç. O yüzden çok kararsızım bilgi verirmisiniz? yardımcı olursanız çok sevinirim Samsunda tedavi olabileceğim güveniliri iyi bir merkez arıyorum.

bende olumlu sonuc alıp olumsuz devam edenlerdenim doktorlugu iyi ama hastaneye her gidişimde 3 4 saat muane için bekledim çok geç gelirdi falan gerçi artık öyle olmadıgını söylediler şuan bende fakülteden davut güven ve medicalparktaki tayfun alper arasında kararzısım

Merhabalar, Medical Park'ta tedavi olmayı düşünenler kararlarını verebildiler mi acaba? Ben de bir sonraki reglimde tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ancak hala karar veremedim. Medicana, OMÜ ya da Samsun'daki başka bir yeri düşünmüyorum. Ya Medical Park'ta yaptıracağım ya da 1 sene bekleyip İstanbul'a gidince yaptıracağım. 36 yaşındayım, iş durumum biraz karışık. Aslında en doğrusu hemen yaptırmak ama Medical Park yeterince iyi bir merkez değilse vaktimi ve sağlığımı boşa harcamak istemiyorum.

Bu arada 4 yaşında bir oğlum var, onu da tüp bebek ile doğurdum. O zaman İstanbul'da yaşıyorduk, orada tedavi olmuştum. Süreç hakkında merak ettiğiniz bir şey var ise yardımcı olabilirim.

Canım merhaba ben de samsunda yapıyorum fakat samsunda yaptırmayı hiç düşünmedim bilmiyorum eşimde Medical parkta yaptiralım diyor ama ben ankaraya gidicem hayirlisiyla Medicalpark ta tedavi gördüm iki aydır bu ay ne olacak bilmiyorum ama birdahakı ay inş gidicem sen araştırdın mı Medicalpark tüp bebek başarı oranlarını

Başarı oranı şeklinde aradığımda birşey bulamadım, Tayfun Alper'e direkt sormak lazım belki de. Gerçi yeni sayılabilecek bir merkez olduğu için başarı oranı yanıltıcı olacaktır diye düşünüyorum. fakat tesadüfi olarak bu işlerin içinde olan biriyle tanıştım, bana çoğul gebelik oranının çok yüksek olduğunu söyledi. Yani tutsun diye bol bol embriyo koyup fazla uğraşmadıklarını ima etti. Bu da işte bir çeşit kalite göstergesi. Benim daha önce İstanbul'da gittiğim çok iyi merkezler çoğul gebelik oranlarının düşük olması ile övünüyorlardı.

Ben biraz yoğun çalışıyorum, gidip gelme ile yapılabilecek gibi birşey değil tüp bebek. Biz aslında İstanbulluyuz, Ankara'da da ablam var, iş olmasa hiç Samsun'u düşünmeyeceğim ama daha fazla ertelemek istemiyorum.

bende karar veremiyorum ama tayfun alperde yaptirip iyi sonuc alanlar var o yuzden onu dusunuyorum adrtim gecti bi kav gun pazartrsi test yaptiricm stresden gecikti galiba yine asilama icin kullandigim ilaclar adet duzensizligi yapti bende sizde de kullanilan ilaclardan sonra duzensizlik olmusmuydiu kizlar

bayanlar bende nisan ayı gibi tayfun alpere gitmeyi planlıyorum maalesef eşim samsun dışı istemedıgınden mecburum ben tayfun beyı iyi bir dr diye duydum ama emin değilim omü ve medicalpark arasında kaldım

bende omu ıdrıs kocak la tayfun alper arasında kaldım ama omu cok kalabalık hem ortamı ıyı degıldır belkı dıye medıcalı ıstıyorum ama tamda emın degılım henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…