ben zaten medicana ya değil medical park a gidiyorum çokda memnunum ..embriyolog sağolsun herşeyde bilgi veriyor hiçde yasak felan demedi günlük resimleri bile takip ettiği zaman göstermişti ...arkadaşım şuan ne aşamadasın bilmiyorum ama sakın medicanaya o lanet ender telliye gitme onun yüzünden bebegımı kaybettım ben ve bana düşükten sonra söylediği senin yumurtaların zaten kalitesizdi ve kaç yumurtan var kaçı döllenmiş sana hiçbilgi vermyolar yasakmıs bende arastırıyorum ocak ayında yeniden başlayacam davut hocaya gitmeyi planlıyorum ama nasıldır bilmiyorum
sakın endere gitmee en büyük hatanı yapparsın bizde yeniyılda düşünüyoruz iki yer arasında kaldım bendeArkadaşlar bende samsunda tedavi görmeyi planlıyorum ancak merkeze karar veremedim medicalpark ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? medicana Ender telliyle bir ön görüşme yaptım ancak tam emin değilim.
Peki sen nerede düşünüyorsun Ender beyi neden önermiyorsun ...sakın endere gitmee en büyük hatanı yapparsın bizde yeniyılda düşünüyoruz iki yer arasında kaldım bende
ocak ayında yaptırdım endere ben ohss oldum bana bekleyelim 1 ay dedi 2 gün sonra geçmiştir gel transfere dedi,kaç yumurta var kaçı döllendi bilmiyorum bilgi verilmesi yasakmış,2 aylık kanamalı hamilelik geçirdim bir kez olsun telefonu açmadı aradıgımda düşük yaptıgımda yanına gittik eşimle neden diye sordugumuzda ne olmuştur dediğimde eşime sakın karını düşük yaptı diye suçlama onun suçu yok dedi zaten senin yumurtaların kalitesizdi dediPeki sen nerede düşünüyorsun Ender beyi neden önermiyorsun ...
bende olumlu sonuc alıp olumsuz devam edenlerdenim doktorlugu iyi ama hastaneye her gidişimde 3 4 saat muane için bekledim çok geç gelirdi falan gerçi artık öyle olmadıgını söylediler şuan bende fakülteden davut güven ve medicalparktaki tayfun alper arasında kararzısımarkadaşlar bende Ender beyi düşünüyordum ancak çok kararsızım hakkında iyi yorumlarda var kötü yorumlarda tedavi süreci olumsuz geçenler biraz negatif, olumlu geçenler daha pozitif dr hakkında. Benim 3. denemem olacak ilk ikisi devlet hastanesinde oldu İstanbul'da yanlış tedavi olumsuz sonuç. O yüzden çok kararsızım bilgi verirmisiniz? yardımcı olursanız çok sevinirim Samsunda tedavi olabileceğim güveniliri iyi bir merkez arıyorum.
Canım merhaba ben de samsunda yapıyorum fakat samsunda yaptırmayı hiç düşünmedim bilmiyorum eşimde Medical parkta yaptiralım diyor ama ben ankaraya gidicem hayirlisiyla Medicalpark ta tedavi gördüm iki aydır bu ay ne olacak bilmiyorum ama birdahakı ay inş gidicem sen araştırdın mı Medicalpark tüp bebek başarı oranlarınıMerhabalar, Medical Park'ta tedavi olmayı düşünenler kararlarını verebildiler mi acaba? Ben de bir sonraki reglimde tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ancak hala karar veremedim. Medicana, OMÜ ya da Samsun'daki başka bir yeri düşünmüyorum. Ya Medical Park'ta yaptıracağım ya da 1 sene bekleyip İstanbul'a gidince yaptıracağım. 36 yaşındayım, iş durumum biraz karışık. Aslında en doğrusu hemen yaptırmak ama Medical Park yeterince iyi bir merkez değilse vaktimi ve sağlığımı boşa harcamak istemiyorum.
Bu arada 4 yaşında bir oğlum var, onu da tüp bebek ile doğurdum. O zaman İstanbul'da yaşıyorduk, orada tedavi olmuştum. Süreç hakkında merak ettiğiniz bir şey var ise yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?