çok iyi yapmışsınız..malesef ben öyle bi durumla karşılaşmadımBen bu topiğe eskiden yazmışım ne medikal park nede medicana hepsi fos en son geçen sene medicanaya görüşmeye gitmiştim bi kadın geldi kapıda ağlıyordu kocası ve bi yakını hemşirelerden neden olmadığına dair açıklama soruyorlardı belliki durumları pek iyi değil halleri içler acısıydı o çaresizliği yaşayan bilir kimse bi cevap vermedi onlara ve o an kalktım gittim o hastaneden hemşire koşa koşa peşimden geldi suratında sırıtan bi tavırla doktor bey müsait sizi bekliyor falan ben vazgeçtim dedim ama bi ikna etmeler bi numaralar yani şaştım kaldım pazardan elma almıyoruz dimi? Neyse Ankara'da tedavi gördüm şuan 17 haftalık hamileyim emin eller ve tecrübeli laborantlar şart allah herkese nasip etsin Amin
kesinlikle buralarda yaptırmayın derim ben medicana tamer doktorda yaptırdım tedavi berbatt ikinciyi basken hastanesi hulusi zeyneloğlunda yaptırdım transferimin sekizinci gününde gebe olduğumu öğrendim.kesinlikle buralarda yaptırmayın derimmmm...beni mahvettilerTayfun beyle tüp bebek yaptıran arkadaslar kaç tane embriyo transfer ediyo? 35 yaş şartına uyuyo mu kendisi? Bir de ilaç için ortalama ne kadar masrafınız oldu
?
Katılıyorum herseferinde yazıyorum herkese anlatıyorum medikalde medicana da boşa hormon yüklenip strese girip hayal kırıklıkları yaşamayın umudunuzu kırmak istemem inşallah tedavileriniz olumlu olur ama bana göre maalesef buralarda yok Ankara'da İstanbul'da araştırın laboratuvar ne kadar iyiyse tedavinizin okadar sağlıklı sonuç veriyo hamile kalmak mesele değil o hamilelikten sağlıklı Bebek doğurmak mesele çoğu tüp bebek annesi sorunlu Bebek'le yada erken doğumla karşı karşıya kalıyor sonrada haklı olarak bu kadar uğraşmışım down sendromuda olsa doğururum diyor maalesef samsunda sağlıklı Bebek oranı düşük buradaki tüp bebek doktorları laborantlar hamile kalan sayısını arttırmak için sağlıklı sağlıksız bakmıyor gerekli testleri yapmadan pata küte tedaviyi yapıyor ben çok kötü deneyim yaşadım sonra Ankara'da iyi bir merkezde tedavi gördüm şuan 34 haftalık gebeyim bebeğimi bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin herkes için dua ediyorum bu çileyi çeken bilirkesinlikle buralarda yaptırmayın derim ben medicana tamer doktorda yaptırdım tedavi berbatt ikinciyi basken hastanesi hulusi zeyneloğlunda yaptırdım transferimin sekizinci gününde gebe olduğumu öğrendim.kesinlikle buralarda yaptırmayın derimmmm...beni mahvettiler
cok süperrr maşşahhh baya ilerlemiş sizinki ikiz gebelikmi rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşalahhh. evet bende medicanada çok kötü deneyim yaşadım saçmasapan tedavi yaptılar. ama çok şükür ankarada baskent hastanesinde pozitifi gördük dilerim sağlıkla ilerler...zor süreç hem maddi hem manevi burda o işten anlayan yok bana göreKatılıyorum herseferinde yazıyorum herkese anlatıyorum medikalde medicana da boşa hormon yüklenip strese girip hayal kırıklıkları yaşamayın umudunuzu kırmak istemem inşallah tedavileriniz olumlu olur ama bana göre maalesef buralarda yok Ankara'da İstanbul'da araştırın laboratuvar ne kadar iyiyse tedavinizin okadar sağlıklı sonuç veriyo hamile kalmak mesele değil o hamilelikten sağlıklı Bebek doğurmak mesele çoğu tüp bebek annesi sorunlu Bebek'le yada erken doğumla karşı karşıya kalıyor sonrada haklı olarak bu kadar uğraşmışım down sendromuda olsa doğururum diyor maalesef samsunda sağlıklı Bebek oranı düşük buradaki tüp bebek doktorları laborantlar hamile kalan sayısını arttırmak için sağlıklı sağlıksız bakmıyor gerekli testleri yapmadan pata küte tedaviyi yapıyor ben çok kötü deneyim yaşadım sonra Ankara'da iyi bir merkezde tedavi gördüm şuan 34 haftalık gebeyim bebeğimi bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin herkes için dua ediyorum bu çileyi çeken bilir
Kadın doğumcu olarak süper doktorlar var ama tüp bebek konusunda gelişmiş biryer değil yinede mecbur kalıp burda yaptıranlarında güzel sonuçları olsun benim tek gebelik oğlum olacak inşallah 3. Tedavim daha önce düşüklerim olmuştu bu kez emin ellerde Allah'ın izniyle buralara kadar geldik maşallah Zaman çok hızlı geçiyo siz kaç haftalıksınız darısı sizin ve tüm isteyenlerin başınacok süperrr maşşahhh baya ilerlemiş sizinki ikiz gebelikmi rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşalahhh. evet bende medicanada çok kötü deneyim yaşadım saçmasapan tedavi yaptılar. ama çok şükür ankarada baskent hastanesinde pozitifi gördük dilerim sağlıkla ilerler...zor süreç hem maddi hem manevi burda o işten anlayan yok bana göre
İnşallah sorunsuz stressiz bir hamilelik geçirirsin hayırlı olsun minik fasülyen :)benim daha transferimin 12. günü eğer keseyide görürsek günlük oluyor sanırım 9. gun beta hcg 58 di biraz telaş yaptım ama 11.gün 200 olmuş bakalım inşallah böyle artar benim de ikinci denemem
Hayırlı olsun tedaviniz Allah emeklerinizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallahBugün Tayfun beyle başladık hayırlısı insallah. İş dolayısıyla uzak illere gidemiyoruz. Tayfun beydeb herkes çok memnun.Mauyene beklerken bi çok hastayla tanıştım. Ankara Ordu istanbul Kayseri deneyip buraya gelen cok kişi vardı. Bakalım deneyip görcez.
evet inşallah güzel sonuç alırsınız inşallahhhHayırlı olsun tedaviniz Allah emeklerinizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah
Evet kızlar bende 7 ekim cumartesi günü Regl imin ilk günü başladık Tayfun hoca ile. Şimdilik çok memnunum çok iıgili muayene ultrason kendi bakıyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?