- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
Canım neye karar verdin ben ankara fikrinden vaz geçtim Medicalpark a karar verdim şimdide tayfun bey mi yoksa mehmet bey mi ona karar veremedimbende omu ıdrıs kocak la tayfun alper arasında kaldım ama omu cok kalabalık hem ortamı ıyı degıldır belkı dıye medıcalı ıstıyorum ama tamda emın degılım henuz
Merhaba arkadaşlar bende samsunda oturuyorum.Tüp bebek yaptırmak için doktor araştırması içindeyim ve hep karşıma bu işin uzmanı dedikleri Tayfun Alper çıkıyor.Aynı hastanede çalışan Mehmet Bilge Çetinkaya'yıda öneriyorlar.3 kez başarısızlıkla sonuçlanan aşılamanın ardından bu aşamaya geldik.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlarım.Aşılamaların ardından 2 ay dinlendim ve adet olmadan Tayfun Alpere gitmeyi düşünüyorum.Adetten önce gideyimde herhangi bir tahlil yapacaksa erkenden olsun istedim.Canım neye karar verdin ben ankara fikrinden vaz geçtim Medicalpark a karar verdim şimdide tayfun bey mi yoksa mehmet bey mi ona karar veremedim
benim bildiğim donduruluyor... ben orada yaptırmıştım ama bende dondurulacak embryo kalmamıştı ayrıca tayfun bey ve ekibinden çok memnunum ..ocak ayında tekrar denicez inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız...arkadaşlar bende medikal park da tüp bebek düşünüyorum ama kararsızım aslında ben adanalıyım burayada yeni geldim. Medikal park benim adanada gittiğim hastanelerden daha kalitesiz duruyo ve buda beni korkotuyo. eşim test vermesi için tüp bebek merkezine girdik. sanki çok kalitesiz gibi. Ama burda önemli olan doktor muş tabi daha doktorla görüşmedik. Bide sanırım Eömbriyo dondurmuyolar. yani dondurduklarınız biliomusunuz????
Canım bende tayfun alper mi mehmet bey mi karar veremedim adetin 1.Günü ara 2 yada 3 . Güne randevu veririz dediler bana ama bizim bu ay geçti artık ocak yada şubatta yaptırırız haberleselimMerhaba arkadaşlar bende samsunda oturuyorum.Tüp bebek yaptırmak için doktor araştırması içindeyim ve hep karşıma bu işin uzmanı dedikleri Tayfun Alper çıkıyor.Aynı hastanede çalışan Mehmet Bilge Çetinkaya'yıda öneriyorlar.3 kez başarısızlıkla sonuçlanan aşılamanın ardından bu aşamaya geldik.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlarım.Aşılamaların ardından 2 ay dinlendim ve adet olmadan Tayfun Alpere gitmeyi düşünüyorum.Adetten önce gideyimde herhangi bir tahlil yapacaksa erkenden olsun istedim.
arkadaşlar ben bişi sorucam mehmet bilge çetinkayada mı tüp bebek yapıyor yoksa başka bir mehmet beymi var
ben muane olarak mehmet bilge bey e gidiyorumda ama tüp bebek yaptığına dair hiç konuşmadık[/QU
Canım merhaba medical parktaki Mehmet Bilge Çetinkayadan bahsediyorsan oda tüp bebek yapıyor.Bir arkadaşım geçen hafta için gitti ona.
Evet canım mehmet bilge çetinkaya oda yapıyormuş fakat tüp bebek merkezinde tayfun bey birde bir başka bey varmış ben kendim sordum mehmet beyi onun muayenesi kadın doğum polikiliginde ilk oraya gidiyorsunuz sonra o sizi buraya yönlendiriyor dediler peki kim yapıyor tüp bebeği diye sorduğumda kendi yapıyor diye cevap verdilerarkadaşlar ben bişi sorucam mehmet bilge çetinkayada mı tüp bebek yapıyor yoksa başka bir mehmet beymi var
ben muane olarak mehmet bilge bey e gidiyorumda ama tüp bebek yaptığına dair hiç konuşmadık
Canım ben de aynı kafa karışıklığını yaşıyorum mehmet bey tayfun beyin öğrencisiymiş sanırım bende o kadar ikilem içindeyim ki çünkü mehmet bey içinde çok iyi diyorlar tayfun beY içindepeki arkadaşlar benim kafam iyice karıştı ben doktor olarak mehmet beyi beğendim ama sanırım tüp bebek diyince tayfun bey daha öne çıkıyor siz ne düşünüyorsunuz?
mehmet beyde hiç tüp bebek yapmış ve başarılı olmuş olan varmı?
[/QUO
Canım arkadasin neden mehmet beyi tercih etmiş ne artısı var tayfun beye göre
Merhaba canım daha onceden yani adet olmadan muayneye kabul etmiyorlarmi bende oncesinde yapilacak bisey varsa adet gününe kadar yapilir saniyordum ben simdi yarin tel açsam adet gununumu bekleyecekler randevu içinCanım bende tayfun alper mi mehmet bey mi karar veremedim adetin 1.Günü ara 2 yada 3 . Güne randevu veririz dediler bana ama bizim bu ay geçti artık ocak yada şubatta yaptırırız haberleselim
Canım ben ne zaman gelmeliyim diye sordum adetin 1. Günü arayın 2. Yada 3. Güne randevu veririz dedi bir ara istersenMerhaba canım daha onceden yani adet olmadan muayneye kabul etmiyorlarmi bende oncesinde yapilacak bisey varsa adet gününe kadar yapilir saniyordum ben simdi yarin tel açsam adet gununumu bekleyecekler randevu için
benim bir tane embryom kalmıştı ama kalitesizdi bölünmesinde sorun vardı dondurmadılar ama yinede bilgi verdiler kafalarına göre dondurmamazlık yapmadılar... aynı yerde tedavi gören bir arkadaşım var onun dondurdular ve geçen ay dondurulmuştan transfer yaptılar...arkadaşlar benim kafamın takildığı bi konu var bazı forumlarda medikal park da emriyolarım boşa gitti dondurmadılar fln gibi yazılar okudum. siz bunu duydunuzmu
Canım ne zaman başlayacaksin süreç nasıl ilerliyor bize yaz lütfen ben hala kararsizimteşekkür ederim shkrsgr
bu arada arkadaşlar ben mehmet bilge beyle tedaviye başlamaya karar verdim.daha önce onda muane olduğum için sıkıntılarımı bildiği için öle karar verdim işallah pişman olmam
hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?