Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

ya işte sadece karar verdim sadece. bi konuşalım süreçle ilgili bilgilendiririm bu aya yetişirmi bilmiorum tabi

cnm ben daha adet olmadim bugun tahlil yaptim negatuf simdi adet olmayi beklicrm sonra da tayfun beye gitcm

cnm ben daha adet olmadim bugun tahlil yaptim negatuf simdi adet olmayi beklicrm sonra da tayfun beye gitcm sen naptin

cnm ben daha adet olmadim bugun tahlil yaptim negatuf simdi adet olmayi beklicrm sonra da tayfun beye gitcm sen naptin
Canım bana soruyorsun diyerek cevap yazıyorum belkide üstüme alındım moralim çok ama çok bozuk bir ümit hamile olabilirim belki diye bekliyordum ama lekelerim geldi olmadı yani ben bu ay yaptırmayacagım sanırım sen gelişmeleri yaz emi canım gerçi inş hamilesindir

Kızlar belkide aynı zamanlarda hamiş kalırız hastanede karşılaşırız :))

Canım ben ne zaman gelmeliyim diye sordum adetin 1. Günü arayın 2. Yada 3. Güne randevu veririz dedi bir ara istersen
Canım merhaba hastaneyi aradım adetin 1.günü telefon açıp 2 yada 3.gününe randevu veriyorlarımış.Önceden gitmemin bir anlamı yokmuş çünkü bütün tahliller adetliyken yapılıyormuş.Tayfun beye karar verdim bu işin piri olarak duydum kendisini.

Evet ilk muayeneyide o gün yapıyor yumurtalara felan bakıyor...

Arkadaşlar siz ne zaman randevu alacaksınız.Benim bu ay adetim 25-26 Aralık gibi olacak bi değişiklik olmazsa.Belkide aynı güne bile denk gelebiliriz.Yada ne bilim sürekli takipte olacağımız için karşılaşabiliriz.ne güzel olurdu.Bu arada yaşlarınız kaç arkadaşlarim.Benim 36.

bende sanırım haftaya cumartesi görüşmeye gidebilirim belli diil aslında ama eğer olursa sanırım adet tarihlerimiz çok yakın. Hoş benim belli olmuyoda bakalım işallah

bu arada benim yaşım 29

Canım sen tayfun beylemi başlıcaksın tedaviye

kıslar , kesınlıkle tayfun hoca derım :) cok tatlı bi doktor zaten kendılerıı ....moralmen bozuk gıttıgım de her zman bana umut vermıştım ve yuzum gulerek cıkmışımdııırr :) olumlu olumsuz olabılecek herseyı soyluor . o yonude ıyııı hep olumlu konusup ınsanı kandırmıoo olabılceklerı soyluo ve kendını herseye hazırlıorsun :) benım tedavım negatıf cıktı ama benım kı tup bebek degıl pgt yapıldı benım kı bıraz daha farklı zor bı sureç ,bı tane saglıklı embrıom vardııı ve oda tutmadıı .hayırlısı tabi.... tutma olayı zaten Rabbımıze kalmış bısey nasıbımızde varsa oluor yoksa yapcak bısey yok. tekrardan sil baştan başlıoruz dua ederekk ... Rabbım bu tedavı surecınde yuzumuzu guldursun kıslar ,Rabbım herkese nasıp etsın bebişleri,pozıtıflerııı inş .Dua ıle ....

mehmet beyı duymadım ben hııc . gercı ben hep tayfun hocayı tanıdımm tup bebektede dırek ona gıttım hıc arastırmadım bıleee :))

peki direk tayfun bey den direk randevu alıpdamı gittiniz yani tüp bebekle için görüşme randevu ücretine tabii mi?
bide gittiğinizde muane felan ediyo heralde demi?

Çünkü benim polikistik over sendromum var ve mehmet bey benim durumumu biliyo kafam karışıo aslında hep tayfun beyi söylüyorlar.
ya vezirköprüde ikamet ettiğim için her defasında gelip gidemiyorum bu yüzden aynı süreçleri bidaa atlatmaktan korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…