Hayırlısı inş canım karar vermekte çok önemli bir gelişmeya işte sadece karar verdim sadece. bi konuşalım süreçle ilgili bilgilendiririm bu aya yetişirmi bilmiorum tabi
Canım bana soruyorsun diyerek cevap yazıyorum belkide üstüme alındım moralim çok ama çok bozuk bir ümit hamile olabilirim belki diye bekliyordum ama lekelerim geldi olmadı yani ben bu ay yaptırmayacagım sanırım sen gelişmeleri yaz emi canım gerçi inş hamilesindircnm ben daha adet olmadim bugun tahlil yaptim negatuf simdi adet olmayi beklicrm sonra da tayfun beye gitcm sen naptin
Canım merhaba hastaneyi aradım adetin 1.günü telefon açıp 2 yada 3.gününe randevu veriyorlarımış.Önceden gitmemin bir anlamı yokmuş çünkü bütün tahliller adetliyken yapılıyormuş.Tayfun beye karar verdim bu işin piri olarak duydum kendisini.Canım ben ne zaman gelmeliyim diye sordum adetin 1. Günü arayın 2. Yada 3. Güne randevu veririz dedi bir ara istersen
Evet ilk muayeneyide o gün yapıyor yumurtalara felan bakıyor...Canım merhaba hastaneyi aradım adetin 1.günü telefon açıp 2 yada 3.gününe randevu veriyorlarımış.Önceden gitmemin bir anlamı yokmuş çünkü bütün tahliller adetliyken yapılıyormuş.Tayfun beye karar verdim bu işin piri olarak duydum kendisini.
bende sanırım haftaya cumartesi görüşmeye gidebilirim belli diil aslında ama eğer olursa sanırım adet tarihlerimiz çok yakın. Hoş benim belli olmuyoda bakalım işallahArkadaşlar siz ne zaman randevu alacaksınız.Benim bu ay adetim 25-26 Aralık gibi olacak bi değişiklik olmazsa.Belkide aynı güne bile denk gelebiliriz.Yada ne bilim sürekli takipte olacağımız için karşılaşabiliriz.ne güzel olurdu.Bu arada yaşlarınız kaç arkadaşlarim.Benim 36.
bu arada benim yaşım 29Arkadaşlar siz ne zaman randevu alacaksınız.Benim bu ay adetim 25-26 Aralık gibi olacak bi değişiklik olmazsa.Belkide aynı güne bile denk gelebiliriz.Yada ne bilim sürekli takipte olacağımız için karşılaşabiliriz.ne güzel olurdu.Bu arada yaşlarınız kaç arkadaşlarim.Benim 36.
Arkadaşlar siz ne zaman randevu alacaksınız.Benim bu ay adetim 25-26 Aralık gibi olacak bi değişiklik olmazsa.Belkide aynı güne bile denk gelebiliriz.Yada ne bilim sürekli takipte olacağımız için karşılaşabiliriz.ne güzel olurdu.Bu arada yaşlarınız kaç arkadaşlarim.Benim 36.
Evet gülüm ona karar verdim.Bu kararı hemen almadım tabiki 2 aydır sürekli araştırdım.Canım sen tayfun beylemi başlıcaksın tedaviye
ya haklısın çok araştırmak gerekiyo ama mehmet beyden farkını nasıl anladın yani sen mehmet beyle mi kıyasladın bilmirum tabiEvet gülüm ona karar verdim.Bu kararı hemen almadım tabiki 2 aydır sürekli araştırdım.
mehmet beyı duymadım ben hııc . gercı ben hep tayfun hocayı tanıdımm tup bebektede dırek ona gıttım hıc arastırmadım bıleee :))ya haklısın çok araştırmak gerekiyo ama mehmet beyden farkını nasıl anladın yani sen mehmet beyle mi kıyasladın bilmirum tabi
mehmet beyı duymadım ben hııc . gercı ben hep tayfun hocayı tanıdımm tup bebektede dırek ona gıttım hıc arastırmadım bıleee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?