Ben dün gittim tayfun hocamın yanına ama tedavi için değil laparoskopi sonrası kontrole gittim..arkadaşlar tedavi aşamasında olan varmı nasıl gidiyor?
durumun nedir canım peki ben çok karışık br haldeyımBen dün gittim tayfun hocamın yanına ama tedavi için değil laparoskopi sonrası kontrole gittim..
Gayet iyiyim tek tüpüm açılmış..ameliyat olduğumu hissetmedim desem yeridir hiç ağrı sızı olmadı..durumun nedir canım peki ben çok karışık br haldeyım
maalesef hayır ankarada başlayacagız tedaviye ve k,lo vermeye çalışıyorum ama gitmiyor bı turluSen tedaviye başladınmı?
o sorun bendede var malesef..maalesef hayır ankarada başlayacagız tedaviye ve k,lo vermeye çalışıyorum ama gitmiyor bı turlu
kaç kilosun canım ve tayfun hoca kiloya bişey demiyormuo sorun bendede var malesef..
82 ama tayfun hoca kiloya takıntılı değil.. sen ne kadarsın?kaç kilosun canım ve tayfun hoca kiloya bişey demiyormu
86 kiloyum suan gülcin hoca kontolrunde kilo veriyorum 92den düştüm ankaradaki doktor 70 altınna inmeden gelme dedi82 ama tayfun hoca kiloya takıntılı değil.. sen ne kadarsın?
inşallah en kısa zamanda verirsin bir an önce tedavine başlarsın canım...86 kiloyum suan gülcin hoca kontolrunde kilo veriyorum 92den düştüm ankaradaki doktor 70 altınna inmeden gelme dedi
inşallah canım rabbim hepimize hayırlı evlarlar nasip etsininşallah en kısa zamanda verirsin bir an önce tedavine başlarsın canım...
ben varım ama ekimde başlayacam tedaviye çalıştıgım için şartlar uymuyor maalesefkimsecikler yok muuuu
ağustosta 2.tedavime start vericez
ben varım ama ekimde başlayacam tedaviye çalıştıgım için şartlar uymuyor maalesef
ben yeni başladım ve şuan sigortam falanda yok işkur kursuyla başladım işe ondan nasıl olacak bilmiyorumben de calisiyorum.ama gizli gizli gidip geldim mayis ayinda.yumurta toplama gunu mudurumun toplantisi vardi istanbulda.oyle denk geldi.bakalim agustos da nasil olacak
evet arkadaşım bende bir arkadaşımı bu konuda uyarmıştım senin yaşadıklarını yaşadı oda hemde aynı merkezdeben Samsun Medicana Tamer Bülent Karali de bu ay yaptırdım malesef yumurtalıklarımda herhangi bir sorun olmamasına rağmen tutmadı ve mantıklı bir açıklamada yapılmadı kesinlikle bu işi uzmanına yaptırın....
evet malesef hiç sistemli degildi doğru düzgün embriuolog tarafından bile bilgilendirilmedik benimki basit bi işlemdi ama malesef sonuç hüsran sadece daha çok bilinçlendim.inşallah 2. denememi istanbulda düşünüyorum fazla ara açmadan. arkadaşınız hangi doktora gitmişti belkide aynı doktordur...evet arkadaşım bende bir arkadaşımı bu konuda uyarmıştım senin yaşadıklarını yaşadı oda hemde aynı merkezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?