Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

arkadaşlar kesinlikle buralarda kendinizi maddi ve manevi yormayın..İstanbulu düşünün derim.Bülent tıraş ı düşünüyorum herkes tavsiye ediyor

ben Samsun Medicana Tamer Bülent Karali de bu ay yaptırdım malesef yumurtalıklarımda herhangi bir sorun olmamasına rağmen tutmadı ve mantıklı bir açıklamada yapılmadı kesinlikle bu işi uzmanına yaptırın....

evet arkadaşım bende bir arkadaşımı bu konuda uyarmıştım senin yaşadıklarını yaşadı oda hemde aynı merkezde

evet arkadaşım bende bir arkadaşımı bu konuda uyarmıştım senin yaşadıklarını yaşadı oda hemde aynı merkezde
evet malesef hiç sistemli degildi doğru düzgün embriuolog tarafından bile bilgilendirilmedik benimki basit bi işlemdi ama malesef sonuç hüsran sadece daha çok bilinçlendim.inşallah 2. denememi istanbulda düşünüyorum fazla ara açmadan. arkadaşınız hangi doktora gitmişti belkide aynı doktordur...

Ben bu topiğe eskiden yazmışım ne medikal park nede medicana hepsi fos en son geçen sene medicanaya görüşmeye gitmiştim bi kadın geldi kapıda ağlıyordu kocası ve bi yakını hemşirelerden neden olmadığına dair açıklama soruyorlardı belliki durumları pek iyi değil halleri içler acısıydı o çaresizliği yaşayan bilir kimse bi cevap vermedi onlara ve o an kalktım gittim o hastaneden hemşire koşa koşa peşimden geldi suratında sırıtan bi tavırla doktor bey müsait sizi bekliyor falan ben vazgeçtim dedim ama bi ikna etmeler bi numaralar yani şaştım kaldım pazardan elma almıyoruz dimi? Neyse Ankara'da tedavi gördüm şuan 17 haftalık hamileyim emin eller ve tecrübeli laborantlar şart allah herkese nasip etsin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…