Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

e2 107 olmus.2 yumurta onden gidiyor sagda.cetrotide verdi.dozu 187.5 yapti.ama egerki baska buyuyen yumos olmazsa tedavim asilamaya donebilirmis.cok canlm slklldi.sizce geriden gelenler buyurmu.cetrotide sebebiyle baskilanirsa buyumez gibime geliyor

e2 107 olmus.2 yumurta onden gidiyor sagda.cetrotide verdi.dozu 187.5 yapti.ama egerki baska buyuyen yumos olmazsa tedavim asilamaya donebilirmis.cok canlm slklldi.sizce geriden gelenler buyurmu.cetrotide sebebiyle baskilanirsa buyumez gibime geliyor
sıkma canını bendede ilk tedavide öyle olmuştu ama 3 yumurtam daha yetişmişti..vardır bir hayır ..aşılamayı daha uygun buluyorsa öyle yaptır sonuçta prof olan o.. vardır bir bildiği canım .. sen bunları düşünme relax olmaya çalış..

inşallah küçükler gelişir.tek isteğim bu.geçen sene de kullanmıştım gonalf o zaman 4 yumurtam olmuştu

kizlar carsamba gunu opuya karar verdi doktorum.2 yumi onden gidiyor.yasin genc kalitesiz olcagini dusunmem dedi.toplamada sanirim tum yumurtalar toplaniyormus.yani kucuklerde de saglam olabilecek yumoslar olabilir dedi.ole kizlar hayirlisi artik

kizlar carsamba gunu opuya karar verdi doktorum.2 yumi onden gidiyor.yasin genc kalitesiz olcagini dusunmem dedi.toplamada sanirim tum yumurtalar toplaniyormus.yani kucuklerde de saglam olabilecek yumoslar olabilir dedi.ole kizlar hayirlisi artik
Şimdiden hayırlı olsun canım..inşallah beklenen den fazla çıkar..

bugun opum vardi.2 olgun yumurtanin biri bosmus.digerini almislar.kucukler buyumemis.kisaca tek yumurtam toplandi.benim hic umudum yok.ama yarin artik durumu iletirler

yumurta tek kalmis olsaydi tedavi iptal olacakti.2 olunca doktor bana birakti.ben asilama istemedim

yumurta tek kalmis olsaydi tedavi iptal olacakti.2 olunca doktor bana birakti.ben

transferim iptal oldu.yumurtam kalitesiz cikmis
ayy çok üzüldüm tatlım ..nasip ..tedavilerimize başlarkan Allahtan hayırlısını istemiyormuyuz zaten sakın üzülme vardır rabbimin bir bildiği...inşallah bir sonraki denemende herşey daha güzel olur...

uzulmedim aysesahra.nasipten otesi yok.bir dahaki tedavide hem kalite hem sayi icin ekstra seyler yapmamiz gerekecek demekki.dun aksam aradi tayfun hoca saat 9u geciyordu.yarin gidecegiz gorusmeye

Arkadaşlar inşallah seneye bebişlerinizle kutlayacağınız bir anneler günü olur.anneler gününüz kutlu olsun..

arkadaşlar yazmıyorum ama sizi sürekli takip ediyorum. Hakkınızda işallah en hayırlısı olur hepinize dua ediyorum
Ama size nacizane bi tavsiyem var tabi takdir gene sizin ama belki bu tedavilerde iptal olmasının aslında merkezin eksik kalmasıyla ilgili olabilir. ben bu merkezde mehmet bilge çetinkaya ile tüp bebeğe başlıcaktım ama sonrası içinde hep planım vardı, yani bu merkezde deneyip sonra başka yere gidenler hep eksiklerinden bahsetmiş. Tabiki sizi tedavi sürecinde etkilemek istemem ama belki kapsamlı düşünmek daha iyi sonuçlar verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…