hayırlı haberlerle gel canım inşallah...merhaba ayşesahra kimseler gelmiyor buraya.ben de yazıp gidiyorum.yarın kontrolüm var.bakalım ne durumdayım
sıkma canını bendede ilk tedavide öyle olmuştu ama 3 yumurtam daha yetişmişti..vardır bir hayır ..aşılamayı daha uygun buluyorsa öyle yaptır sonuçta prof olan o.. vardır bir bildiği canım .. sen bunları düşünme relax olmaya çalış..e2 107 olmus.2 yumurta onden gidiyor sagda.cetrotide verdi.dozu 187.5 yapti.ama egerki baska buyuyen yumos olmazsa tedavim asilamaya donebilirmis.cok canlm slklldi.sizce geriden gelenler buyurmu.cetrotide sebebiyle baskilanirsa buyumez gibime geliyor
inşallah küçükler gelişir.tek isteğim bu.geçen sene de kullanmıştım gonalf o zaman 4 yumurtam olmuştusıkma canını bendede ilk tedavide öyle olmuştu ama 3 yumurtam daha yetişmişti..vardır bir hayır ..aşılamayı daha uygun buluyorsa öyle yaptır sonuçta prof olan o.. vardır bir bildiği canım .. sen bunları düşünme relax olmaya çalış..
inşallah canım ...inşallah küçükler gelişir.tek isteğim bu.geçen sene de kullanmıştım gonalf o zaman 4 yumurtam olmuştu
Şimdiden hayırlı olsun canım..inşallah beklenen den fazla çıkar..kizlar carsamba gunu opuya karar verdi doktorum.2 yumi onden gidiyor.yasin genc kalitesiz olcagini dusunmem dedi.toplamada sanirim tum yumurtalar toplaniyormus.yani kucuklerde de saglam olabilecek yumoslar olabilir dedi.ole kizlar hayirlisi artik
neden aşılamaya çevirmedi tedavini?bugun opum vardi.2 olgun yumurtanin biri bosmus.digerini almislar.kucukler buyumemis.kisaca tek yumurtam toplandi.benim hic umudum yok.ama yarin artik durumu iletirler
neden aşılamaya çevirmedi tedavini?
ayy çok üzüldüm tatlım ..nasip ..tedavilerimize başlarkan Allahtan hayırlısını istemiyormuyuz zaten sakın üzülme vardır rabbimin bir bildiği...inşallah bir sonraki denemende herşey daha güzel olur...transferim iptal oldu.yumurtam kalitesiz cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?