Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

Hadi hayırlısı cnm bakalım ınş güzel olur herşey biZDE SABIRSIZLIKLA bekliyoruz cnm ilaçlara ne kadar tuttu cnm

Herkese merhabalar...uzun süredir siteye girmiyordum...bu konuyu açtığımı bile unutmuştum malesef bende 22 aralıkta adetimin 3. günü Tayfun Bey'le başladım.Eşimde ben de kendisini çok sevdik oldukça sıcakkanlı ve rahat bir doktor, güven oluşturuyor.Aynı zamanda kendimizde çok rahat hissettik bu bence tüp bebek sürecindeki en önemli şeylerden biri.geçtiğimiz cuma opo işlemi yapıldı.kesinlikle ne olduğunu anlamadım çok rahattı.Tabi bunda Tayfun Bey'in etkisi çok büyük oldu.saat 3'te işlem için gittim ve 3.40 ta hastaneden çıktım:)) hiç sorun yaşamadan cumartesi günü aradılar. 6 yumurtanın toplandığı 5 tanesinin döllenebilecek olgunlukta olduğunu ve bunlarında 4 tanesinin döllendiğini söylediler. bu gün aramalarını ve yine bilgi vermelerini bekledim ama şu ana kadar dönüş olmadı acaba pazar olduğu için mi aramadılar diye düşünmeye başladım. Bu arada daha önce soranlar olmuş tedavi 4500 ayrıca ilaç parası.İlaç parası içinse her eczane farklı bir fiyat söylüyor.Biz bir kaç yerle görüştük buradan isim vermem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama hastanenin karşı sırasındaki bir eczaneden en düşük fiyata bulabildik ve oradan aldık.Eğer ilaç alacaksanız mutlaka eczaneleri dolaşın bir ilaç için 50-60 lira kadar fark ediyor. Daha uyguna alabiliyorsunuz. Birde bu ilaçları 2 günde bir aldığınızı düşünürseniz baya külfetli oluyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar..Eğer bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım çünkü hepimiz aynı sıkıntılı süreçten geçiyoruz ve sanırım aklımızda bir sürü soru var...şimdilik hoşçakalın...umarım yakın zamanda güzel haberlerinizi alırım ve inşallah bende paylaşırım...

Inş güzel sonuç alırsın cnm hayırlIsı bizde o eczaneden alalım o zaman başladığımız zaman tedaviye ben tokatdan geliyorum tanıdık eczacı.aşılama yapıldığı.zaman geliş fiyatına vermişti ama samsun olunca tanıdık ucuz bi yer bulmak zor

Hadi hayırlısı cnm bakalım ınş güzel olur herşey biZDE SABIRSIZLIKLA bekliyoruz cnm ilaçlara ne kadar tuttu cnm
Arkadasim ilaclar toplam 1.100 tl tuttu opu işleminden sonrafa antibiyotik puregestan ve bele yapisan bantlar hariç. Bu arada hastaneden bugun arafilar 1 yumurta dollenmis yarim 1.30 da transfer islemi var

H
Arkadasim ilaclar toplam 1.100 tl tuttu opu işleminden sonrafa antibiyotik puregestan ve bele yapisan bantlar hariç. Bu arada hastaneden bugun arafilar 1 yumurta dollenmis yarim 1.30 da transfer islemi var
hakkında hayırlısı olsun canım işallah ilk guzel haberi senden duyarız

Peki kalitesiyle ilgili bişi söledilermi

Beni de bugün aradılar yoğunluktan ve pazar günü olmasından dolayı biraz geç aradılar saat 5'e geliyordu. 4 tane yumurtanın bölünmeye başladığını ve 5. güne kadar bekleyeceklerini söylediler. Şuan için bir sorun yokmuş.Yarın yine arayıp bilgi vereceklermiş. Umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur...

benim raporum yok açıkçası raporla işleyişi nasıl onuda bilmiyorum maalesef...

Ayy hadi hayırlısı cnm ınş güzel s9nyc alirsinda hepimize ümit olur

TRANSFERİN NASIL GEÇTİ

TRANSFERİN NASIL GEÇTİ
Canim transfer islemi oldu.1.30 da gittim ams rahat 4 vardi yaptiklarinda.cok kalabalikti beni ve bir ark.daha sona birstilar nefen olduğunu anlayamadim surekli su içiyor sıkışık olmak zorundsyoz ya. Tuval.gitmek zorunda kaldim ve hemşire git dedi.megerse beni ve diger bayani bekletmelerinin sebebi yumurta evresinimi gelisiminimi oyle dediler tamamlayamamis diger ark.iptal oldu cok uzulduk.tranfer aşamasında t.hoca yanima oturdu az daha sizinkide iptal oluyordu dedi.son anda bir atak yapmis yavrum o aşamayı geçmiş. Cok şükür. Arkadaslar tayfun hoca ve ekibi cok tatli sonuc hakkimda ne olursa olsun tekrar yaptirmam gerekecekse ben yine bu ekipleyim.simdi ilaclar felan verdiler.9 ocakta e2 ye progest.bskilacak igne durumuna o zaman karar verilecek.19 ocskta test yapılacak. İşte böyle ark.sormak istedigin birsey olursa seve seve cevaplarim.

hadi hayırlısı ınş olur cnm inşallah bizim yaptiracagimiz zaman da yumurtalarimiz kısa çıkmazda bizi de uzmez bende ya yumurta gelismezse diye korkuyorum ınş hepimiz hayırlı sonuç alırız allahım

çok şükür olmuş canım maşallah diyelim.valla bende seninle heyecanla bekliyorum test tarihini
ya çok sıkışman gerekiyomuş ya nasıl oldu hemen transfer sonrası yatmanı istedilermi sıkışıklığını nasıl geçirdin yani hemen tuvalete gitmene izin verdilermi nekadar yatmanı istediler

transfer sonrası hemen tuvalete gitmene izin veriyorlar canım...Tayfun hoca fazla yatma taraftarı değil..

Merhaba canım çok fazla sıkışık olmana gerek yok ben cok fazla su icmistim iki küçük su transfer işleminde ben cok kötüyüm bu dyrumda bu masaya yatarsam afedersiniz kacirabilirim defim hemşire hsnim sagolsun ultrason la bakti evet cok sıkışık durumdasin birazini yapabilirsin dedi cok şükür rahatladim işleme geçtiler taygun beg yatirma taraftarı değil transferden hemen sonra lavaboya gittim ve hic yatmadan uzerimi giydim esimin yanina gittim ama bugun isten izin aldim ve evdeyim uzandihim yerden yazıyorum.ttransfer den once hemşire o gun transfer olacsk herkese msj atmis eczaneden almamız gereken iğneler ve ilavlar için.

hımm anladım aklıma takıldı da saol cevapladığın için işallah iyi olur hepimizin sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…